mirroras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλημερα σε ολους χρειαζομαι την βοηθεια σας ειμαι στο τσακ να αγορασω μια τηλεοραση (40 ή 42) και επισης χρειαζομαι και μια συσκευη 3D Blu-Ray. πλέον δεν κατεβάζω ταινίες, Καταρχήν, εχω μια καμερα (Panasonic HDC-SD90K, αυτή γραφει σε καποιο συγκεκριμενο φορματ mp4 -full hd, σε 60 frames/sec - σε SD και ετσι εχω απειρα οικογενειακα GB). Αυτη τη στιγμη τα βλεπω μεσω laptop κατι το οποιο όμως το εχω βαρεθει. Δεν θελω να μπαινω στην διαδικασία να τα μετατρέπω σε άλλο φορματ. Κοτσάρω το SD σε ενα card-reader και μεσω USB να το βάζω επανω στην τηλεοραση και να τα βλεπω χωρις προβλημα Πηγα στο Πλαισιο χθες και προχθες και τσεκαραμε με τον υπάλληλο ποιες παιζουν με αυτον τον τροπο. Μόνο οι τηλεορασεις της LG & Samsung, που λανσαριστηκαν φέτος το 2014 αναγνωριζουν το φορματ αυτό και το παιζουν χωρις προβλημα και φυσικά ανέκαθεν ολες οι Panasonic. Προηγουμενα hi-end & ακριβά μοντελα του 2013 των LG & Samsung ούτε καν το αναγνωριζουν το βιντεο!!, όπως και οι τελευταίες Sony 2014 και TurboX 2014, δεν το αναγνωριζουν επίσης Δεν τσεκαρα σε Philips / Sharp / Toshiba αλλά θα πάω σήμερα να το τσεκαρω στον Κωτσοβολο Αρα λογικα πρέπει να παω προς LG ή Samsung ή Panasonic όμως κοιτωντας στο answers.yahoo.com σχεδον όλοι λεγανε το εξης οτι καλυτερα ειναι να αγορασεις μια καλή 3D τηλεοραση προηγουμενης χρονιας και να το συνδεσεις με ενα Smart Blu-Ray 3D. Ετσι, ριχνεις το κοστος απο θεμα τηλεορασης και το το Smart Box κάνει το ιδιο και καλύτερα την ιδια δουλεια με την TV. Ενα τετοιο κοστίζει γυρω στα 150-200ευρω αλλά στο σύνολο κερδιζεις 200 ευρω (απο το να παρεις TV 2014 + Blu Ray 3D) Smart 3D Blu-Ray http://www.techradar.com/news/video/blu-ray/12-best-blu-ray-players-in-the-world-2013-947894 και οι τηλεορασεις 3D του 2013 http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/342156_356336_453893/%CE%9C%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-37-43-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-Full-HD-3D.html ---- Πειτε μου τι γνωμη σας, αξιζει κατι τετοιο ? Βεβαια δεν εχω τσεκαρει αν το φορματ αυτο παιζει στους 3D smart blu-ray players αλλά μάλλον θα παιζει γιατι απο οτι διαβασα τουλαχιστον για Samsung & LG ειναι ακριβως ο ιδιος μηχανισμος player που εχουν οι τηλεορασεις της γενιας 2014 ευχαριστω πολυ
mirroras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Απανταω στο ιδιο μου το post γιατι τελικα κατεληξα και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση Μοντελα του 2014 την TV LG 42LB 650v και το BH4530D 3D Blu-Ray Home Cinema 2.1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα