kamposgiwrgos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Γεια σας κ παλι, Ελπίζω την επόμενη φορα που θα ανοίξω κάποιο θέμα στο forum να έχει συμβουλευτικο χαρακτήρα. Πληροφορίες > Macbook pro late 2011 13'' > MagSafe adapter 60w Για αρχή ερώτηση για τον φορτιστή Εδώ κ 2 μέρες ο φορτιστής παρουσιάζει ένα λαμπάκι χρώματος κόκκινου-πορτοκαλί κατά την σύνδεση του στο mac. Ο λόγος που το κάνει αυτό ? ? Αυτό το γεγονός με τον φορτιστή πιστεύω ξεκίνησε με συνδιασμο ένα πράγμα που έγινε πριν 2 μέρες κ αυτό. Το mac το έχω πάνω σε μία απλή πλαστική βάση που την πήρα από το ΙΚΕΑ. Ξαφνικά όταν πάω να αφήσω (φυσιολογική δύναμη) το mac (την βάση που είναι πάνω το mac) στο γραφείο ξαφνικά έσβησε. Ο φορτιστής ήταν πάνω στο mac. Κάποια στιγμή είπα "να πειράξω λίγο το καλώδιο". Να το μετακινήσω πάνω κάτω να δω τι παίζει αλλά τίποτα δεν έγινε, σε κάποια φάση όμως που πάλι πήγα να μετακινήσω τον υπολογιστή, έσβησε κ έκανε περίπου 10 δευτερόλεπτα να πάρει μπρος κ γενικά ο φορτιστής να λάβει δράση κ πάλι το φωτάκι στον φορτιστή ήταν πορτοκαλί. Θα πρέπει να αρχίζω να ανησυχώ σωστά ?? Τι μπορεί να φταίει αν γνωρίζετε τίποτα περι αυτής της περιγραφής Θα το πάω σε τεχνικό το πιο πιθανό, αλλά μετά τις 20 Ιουνίου λόγο εξεταστικής Ευχαριστώ κ πάλι Να σημειώσω πως όταν βάζω το φορτιστή στο mac, για πολύ λίγα δευτερόλεπτα έχει το κλασσικό πράσινο χρώμα, κ αμέσως μετα γίνετε κόκκινο-πορτοκαλί.
ThanosA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Να σημειώσω πως όταν βάζω το φορτιστή στο mac, για πολύ λίγα δευτερόλεπτα έχει το κλασσικό πράσινο χρώμα, κ αμέσως μετα γίνετε κόκκινο-πορτοκαλί. Αυτο ειναι φυσιολογικο . Δεν καταλαβα ομως , αφησες το macbook κατω και ενω ηταν ανοιχτο εσβησε ? To macbook ή το λαμπακι ?
kamposgiwrgos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αυτο ειναι φυσιολογικο . Δεν καταλαβα ομως , αφησες το macbook κατω και ενω ηταν ανοιχτο εσβησε ? To macbook ή το λαμπακι ? Το Macbook έσβησε !!! Και έκανε 10 δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψει. πατούσα το power για να ανάψει αλλά δεν έπαιρνε μπρος. Κ ούτε ο φορτιστής έδειχνε πως φόρτιζε, που όταν βάλεις τον φορτιστή σε ένα σβηστό mac αρχίζει αμέσως κ φορτίζει
ThanosA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Έστω ότι έχεις το macbook χωρίς τον φορτιστή και το αφήσεις καπου , έστω και απότομα θα σβήσει ?!?!?!
kamposgiwrgos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Έστω ότι έχεις το macbook χωρίς τον φορτιστή και το αφήσεις καπου , έστω και απότομα θα σβήσει ?!?!?! Το επιχείρησα κ χθες αλλά όχι. Δεν κάνει τίποτα. Αυτό με το λαμπάκι όμως μου κάνει περιέργια κ δεν ξέρω γιατί.
ThanosA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κοιτα εφόσον τώρα είναι ΟΚ τα πράγματα αστό . Εγώ είχα θέμα και δεν φόρτιζε καθόλου . Έψαχνα για φορτιστή μέχρι που βρήκα το πρόβλημα . Τα pins από τον φορτιστή είχαν κολλήσει , ένα ή δυο και δεν έκαναν επαφή . Πηρα μια οδοντογλυφίδα , τα πάτησα όλα αρκετές φορές και από τότε (2 χρονια) δουλεύει απροβλημάτιστα .
kamposgiwrgos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το θέμα ότι τον φορτιστή πρόσφατα τον πήρα, γιατί ο παλιός δεν δούλευε !!!
ThanosA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κοιτα και ο δικός μου καινούργιος ήταν <1μηνα όταν άρχισε να μην φορτίζει . Είναι αυθεντικός υποθέτω έτσι ?
kamposgiwrgos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 από όσο ξέρω ναι. Έχει 1 χρόνο εγγύηση
ThanosA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Επίσης το ότι έκανε 10" να ανοίξει είναι και πάλι φυσιολογικό αν κλείσει πχ από μπαταρια . Περίεργη η κατάσταση σου .
kamposgiwrgos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Επίσης το ότι έκανε 10" να ανοίξει είναι και πάλι φυσιολογικό αν κλείσει πχ από μπαταρια . Περίεργη η κατάσταση σου . ευχαριστώ για τις συμβουλές !!! θα δούμε τι θα γίνει
gRim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πορτοκαλί γίνεται το λαμπάκι όταν φορτίζει η μπαταρία και όταν τελιώσει γίνεται πράσινο. Εσύ βλέπεις κάποιο διαφορετικό χρώμα;
ozelot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πορτοκαλί γίνεται το λαμπάκι όταν φορτίζει η μπαταρία και όταν τελιώσει γίνεται πράσινο. Εσύ βλέπεις κάποιο διαφορετικό χρώμα; Αυτό που περιγράφεις είναι φυσιολογικό, όταν όμως αναβω-σβύνει το led υπάρχει θέμα.
kamposgiwrgos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Όχι δεν αναβοσβύνει. Απλά αυτό με το πορτοκαλί τώρα (αν θυμάμαι καλά) τώρα εμφανίστηκε. Εδω κ 3 μήνες περίπου που έχω το mac (μεταχειρισμένο το πήρα) Τώρα που κλείνει το pc, θα το δω με τεχνικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα