Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δίκιο τότε. Θα ρίξω τα χρήματα πρώτα στη GPU αν ειναι. Σε αυτά τα λεφτά η R9 είναι η μονη επιλογή; απο NVIDIA μεριά δεν εχει κάτι;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο τότε. Θα ρίξω τα χρήματα πρώτα στη GPU αν ειναι. Σε αυτά τα λεφτά η R9 είναι η μονη επιλογή; απο NVIDIA μεριά δεν εχει κάτι;

Η άποψή μου είναι πως ναι,σαν την r9 270 δεν υπάρχει άλλη σ'αυτά τα χρήματα. Αυτή που είναι καλύτερή της σε nvidia είναι η GTX760,η οποία κάνει 220€. Όμως,στα 200€ υπάρχει η r9 280 που είναι καλύτερη απ'την gtx760,άρα nvidia δεν αξίζει προσωπικά.

Δημοσ.

Για μνήμη μόνο αν έβρισκες πολύ φτηνή μεταχειρισμένη ίσως να άξιζε.

SSD αν μπορείς να βάλεις πάντως ανεξαρτήτως gaming κλπ.Βοηθάει (συγκεκριμένα σε σώζει) και σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια αλλά δε βλέπω να αναφέρεις κανά τέτοιο.

Δημοσ.

Ε κοίτα δεν εχω και τραγικές απαιτήσεις,ούτε στο Ultra επίπεδο. Φανταζομαι η SSD μπορεί να βοηθάει σε κανενα manager ε?

Τέλος να ρωτήσω κάτι,ότι μνήμη και να βάλω δεν θα εχω πρόβλημα ή πρέπει να ταιριαζουν οι χρονισμοι πχ;

Δημοσ.

Ε κοίτα δεν εχω και τραγικές απαιτήσεις,ούτε στο Ultra επίπεδο. Φανταζομαι η SSD μπορεί να βοηθάει σε κανενα manager ε?

Σωστά  :)

Τέλος να ρωτήσω κάτι,ότι μνήμη και να βάλω δεν θα εχω πρόβλημα ή πρέπει να ταιριαζουν οι χρονισμοι πχ;

Όσο πιο κοντά στις υπάρχουσες τόσο καλύτερα.Ίδια volt κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε για να πω και εγώ τη γνώμη μου, ξεκίνα πριν απο οτιδήποτε άλλο με τον υπερχρονισμό του q6600. Mια καλή περίπτωση σε ψύκτρα είναι Link.png Site: αυτή . Είναι στα επίπεδα της 212 evo και κοστίζει και κανα 10ευρο λιγότερο. Αν μπορέσεις να πλησιάσεις τα 3Ghz σταμάτα εκεί..δεν έχεις κανα λόγο να το "βασανίσεις" άλλο το θέμα.

Απο κει και πέρα η gtx550ti είναι στα όρια για gaming σε 1080p. Σε άλλα παιχνίδια θα είσαι λίγο πιο άνετος, σε άλλα θα σέρνεται. Μπορείς βέβαια να κάνεις άνετα την δουλειά σου και με μια μεταχειρισμένη κάτω απο 100ε (πχ 560ti, 6950 κλπ) αλλά αν σε παίρνει οικονομικά, καλό θα ήταν να δώσεις κάτι παραπάνω σε κάρτα για να αντισταθμήσεις περισότερο το κάπως ξεπερασμένο hardware του pc σου. ( +1 στην 270) και να είσαι και futureproof.

Ο ssd (όπως σου είπαν και τα παιδιά) μπορεί να μην σου δώσει σχεδόν τίποτα απο πλευράς gaming αλλά θα αυξήσει σημαντικά την αποκρισημότητα του pc σου και κατα την γνώμη μου είναι must ειδικά τώρα που έχουν πέσει οι τιμές σε 0,5ε/giga.

Τέλος σχετικά με την μνήμη, ένα στικάκι των 2g θα δώσει λίγο παράταση στο μηχάνημα έστω αν το πληρώσεις κάτι παραπάνω σε σχέση με μια ίδια ddr3.  Όλο και περισότερα παιχνίδια έχουν σαν βασική προυπόθεση την ύπαρξη 6g ram, αλλά γενικά ακόμα και οι web browsers έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη για ram απ'οτι είχαν κάποια χρόνια πριν.

Επεξ/σία από trek
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχετε ιδέα μέχρι τι επεξεργαστή μπορεί να σηκώσει η motherboard μου;

Με αυτόν που έχεις δε βλέπω να σε συμφέρει να κοιτάξεις άλλον σε αυτήν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...