toshibaboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 καλημερα!εχω το xperia x8 και οποτε ανοιγω το gps στο σπιτι μεσα δεν εχει καθολου σημα...υπαρχει καποια εφραρμογη που να το ενυσχειει?? εχω το 2.1 android
doctorkostis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 εχω το xperia x8 και οποτε ανοιγω το gps στο σπιτι μεσα δεν εχει καθολου σημα... Λογικο δεν ειναι??? Εκτος σπιτιου πως τα παει?
toshibaboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 μια χαρα σημα εχει εξω...το θεμα εινια οτι θελω να ειμαι συνδεμενος με το wifi...αυτο δεν γινεται οταν βγαινω εξω!!
doctorkostis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 μια χαρα σημα εχει εξω...το θεμα εινια οτι θελω να ειμαι συνδεμενος με το wifi...αυτο δεν γινεται οταν βγαινω εξω!! Σε εχασα. Που κολλαει το wifi με το GPS τωρα?
torq Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει σήμα μέσα στο σπίτι. εκτός αν είσαι δίπλα σε παράθυρο. επίσης δεν έχει νόημα να πιάνει μέσα στο σπίτι και το γεγονός ότι δε πιάνει δε σου δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός κι αν έχεις τόσο μεγάλο σπίτι που χρειάζεσαι gps για να πας από το ένα δωμάτιο στο άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα