Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχθές στα χέρια της γυναίκας μου το συγκεκριμένο τηλεφωνάκι είχε ένα ατύχημα... χωρίς να αποκτήσει κανένα άλλο "ενθύμιο" από την πτώση, έσπασε το εξωτερικό τζαμάκι... η οθόνη και το touch δουλεύουν κανονικότατα... έχει κανείς πρόταση για να το φτιάξω οικονομικά? το digitizer ίσως? ή να το δώσω για ανταλλακτικά? είναι κρίμα βέβαια αυτή η λύση γιατί και τη στιγμή που τα γράφω αυτά το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά με την sim μου μέσα... αν υπήρχε κάποια άμεση λύση από Θεσσαλονίκη θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα...

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις... 

Δημοσ.

Βασικα δεν εχει σπασει το digitizer αλλιως δεν θα δουλευε το touch. Αυτο σημαινει πως με μια αντικατασταση κρυσταλλου εισαι αρχηγος. Δυστηχως δεν εμαι απο Θεσσαλονικη οποτε και δεν μπορω να σε βοηθησω για καταστηματα.

Η αλλη λυση ειναι να δεις οδηγους στο youtube πως αλλαζει το κρυσταλλο και να κανεις την αλλαγη μονος σου. Κρυσταλλο αντικατστασεις θα βρεις στο ebay η στο amazon

Δημοσ.

και εγώ έτσι φαντάστηκα... γιατί δουλεύει κανονικά... σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου... τους οδηγούς τους βρήκα στο youtube για το disassemble του κινητού... για την διαδικασία με το ebay είναι το κακό ότι δεν έχω την υπομονή... 

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...