Προς το περιεχόμενο

Εντελώς δωρεάν το έξυπνο πληκτρολόγιο SwiftKey για Android

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ουσιαστικο πλεονεκτημα του swiftkey δεν ειναι η swype λειτουργια, αλλα οι εξαιρετικες προβλεψεις του.

Πχ οταν θελεις να γραψεις "i am looking forward to seeing you" (34 tap λογω 28 γραμματων και 6 κενων) με το swiftkey απλα κανεις 10 tap:

γραφεις i,

πατας a, διαλεγεις am,

γραφεις l, διαλεγεις looking που προεβλεψε,  

διαλεγεις forward που προεβλεψε, 

διαλεγεις to που προεβλεψε, 

γραφεις s, διαλεγεις seeing που προεβλεψε,  

διαλεγεις you που προεβλεψε.

Έγω θα έγραφα μόνος μου όλη τη φράση πιο γρήγορα απ' το να κάνω αυτό που περιγράφεις. Γενικά προτιμώ ένα απλό πληκτρολόγιο για να πληκτρολογώ μόνος μου αυτά που θέλω να γράψω. Άντε να υπάρχει και ορθογραφικός έλεγχος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έγω θα έγραφα μόνος μου όλη τη φράση πιο γρήγορα απ' το να κάνω αυτό που περιγράφεις. Γενικά προτιμώ ένα απλό πληκτρολόγιο για να πληκτρολογώ μόνος μου αυτά που θέλω να γράψω. Άντε να υπάρχει και ορθογραφικός έλεγχος.

Θα πρεπει να κανεις 34 tap εναντι 10 tap.

Οποτε οχι, δεν θα την γραψεις πιο γρηγορα. (χωρια οτι αν κανεις καποιο λαθος, δεν εχει πολυ σημασια και διορθωνεται συνηθως αυτοματα.)

Και προσεξε με, δεν εβαλα αυτοματη συμπληρωση, αλλα γραφεις πχ το πρωτο γραμμα και μετα ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ την λεξη που προτεινει.

Με λιγα λογια "πληκτρολογεις μόνος σου αυτά που θέλεις να γράψεις" οπως ειπες.

Έχω αγοράσει και το SwiftKey και αργότερα το Swype. Το οποίο Swype έχει την καλύτερη αναγνώριση ελληνικής φωνής... μέχρι που ήρθαν τα κινητά της MLS.

παρόλα αυτά ένιωθα ότι είχα καλύτερο prediction ολόκληρων φράσεων στο swiftkey και το προτίμησα.

Στην τελική με όποιο γράφεις πιο γρήγορα καταλήγεις ;)

Swiftkey ftw

Κάνω συχνά πυκνά πειραματισμούς με Mods, οπότε δεν έχω στατιστικά από όταν το πρωτοχρησιμοποίησα. Πάντως μέσα σε 3 μήνες έχω ταξιδέψει 226.32m με το Flow του Swiftkey και με έχει κάνει κατά 31% more efficient (δεν έχω ιδέα τα κριτήριά τους, αλλά έτσι λέει :) )

εγω αγορασα swype με προσφορα 0.74€..
πολυ καλο αλλα το prediction κατι θεμα εχει..
πχ λεξεις που χρησιμοποιω συχνα δεν τις βγαζει σαν πρωτη επιλογη..με χτυπητο παραδειγμα, οταν παω για την λεξη "ολα" μου εμφανιζει πρωτη την λεξη "Όλγα" που εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον (αλλα και παλι οχι πολυ σε σχεση με το "όλα" ).
Πως το εξηγειτε αυτο; πρεπει να κανω κατι;

εγω αγορασα swype με προσφορα 0.74€..

πολυ καλο αλλα το prediction κατι θεμα εχει..

πχ λεξεις που χρησιμοποιω συχνα δεν τις βγαζει σαν πρωτη επιλογη..με χτυπητο παραδειγμα, οταν παω για την λεξη "ολα" μου εμφανιζει πρωτη την λεξη "Όλγα" που εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον (αλλα και παλι οχι πολυ σε σχεση με το "όλα" ).

Πως το εξηγειτε αυτο; πρεπει να κανω κατι;

Ο λόγος που άλλαξα σε Swiftkey. Είναι δυσκίνητο στις προβλέψεις το Swype.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ξεθαψουμε το θεματακι; :P

ξεκινησα με swype, αλλα μου την εσπαγε που εκει που εγραφα (με tap - κ προσπαθωντας να μην σηκωνω πολυ το δεικτη για να μην αργω) εκανε swipe, χτυπαγε δλδ πληκτρα που δεν ηθελα, so, στραφηκα στο swiftkey, μεγαλυτερες διαστασεις πληκτρολογιου, προβλεψη κλπ, διαβαζοντας ομως το θεματακι ειπα να δοκιμασω το flow του swiftkey, προσπαθησα π.χ. να γραψω καλημερα κ δεν εβγαινε με τπτ, οποτε λεω ας δωσω αλλη μια ευκαιρια στο swype, το καλημερα βγηκε αμεσως κ ευκολα, εκανα κ μερικα τεστακια, οντως γραφω πιο γρηγορα με δαυτο, φοβερο

& το flow του SwiftKey δεν είναι άσχημο όντως

Επεξ/σία από patrickdrd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...