Προς το περιεχόμενο

Εντελώς δωρεάν το έξυπνο πληκτρολόγιο SwiftKey για Android

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο swype μπορει να απενεργοποιηθεί εντελως το flow?

Να πούμε ένα ευχαριστώ στην Apple, αλλά γιατί λες ότι αυτό ανάγκασε το SK να γίνει δωρεάν; Η Google έβγαλε το δικό της swipe keyboard δωρεάν στο play store εδώ και καιρό... εξάλλου περι Android το topic.

By the way δεν καταλαβαίνω what all the fuss is about. Κι εγώ είχα πάρει παλιότερα Swype αλλά από τότε που βγήκε το google keyboard όλα τα υπόλοιπα τα έστειλα χωρίς πολλά πολλά. Και είναι δωρεάν.

Τι να το κανεις αν στα περισσοτερα κινητα δεν ειναι συμβατο.

Π.χ. στο δικο μου samsung galaxy s4 δεν ειναι συμβατο αυτο το google keyboard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mηπως εχει καποιο bug το swiftkey. ?

Σε εμενα οτι κι αν ξετικαρισα στο μενου ρυθμισεων του, εξακολουθει να εμφανιζει την μπαρα με την προβλεψη λεξεων (που δεν θελω) και γνωστος μου ανεφερε οτι  απεγκατεστησε το swiftkey αμεσα, γιατι σε αυτον δεν εμφανιζοταν η μπαρα προβλεψεων οσο κι αν προσπαθουσε.

Ισως ειναι θεμα διαφορετικων συσκευων.!

Καλύτερο πληκτρολόγιο από το Swype δεν είναι κανένα, για δωρεάν πλέον είναι πολύ καλό

Μαλλον κανεις λαθος που ειδες οτι το swype ειναι δωρεαν γιατι εγω δεν το βλεπω δωρεαν αλλα σε 2 εκδοσεις μια επι πληρωμη και μια δοκιμαστικη για μερικες μερες αλλα με τη καμια δωρεαν.

Να πούμε ένα ευχαριστώ στην Apple, αλλά γιατί λες ότι αυτό ανάγκασε το SK να γίνει δωρεάν; Η Google έβγαλε το δικό της swipe keyboard δωρεάν στο play store εδώ και καιρό... εξάλλου περι Android το topic.

Καλώς ή κακώς τα χρήματα που ξοδεύονται στο appstore είναι πολύ περισσότερα από αυτά στο playstore και η εναρμόνιση του ίδιου προϊόντος στις δύο πλατφόρμες απαραίτητη. To swipe της google αν θυμάμαι καλά δεν έχει καμία σχέση με το καταπληκτικό σύστημα πρόβλεψης του SwiftKey, σε αντίθεση με την νέα δωρεάν λύση της apple.

το χρησιμοποιώ αγορασμένο εδώ και καιρό.

Βασικά δεν με ικανοποιεί , το μόνο που με βολεύει είναι ότι έχει επιλογή να εμφανίζει και τα βελάκια στο keyboard κάτι που δεν το έχει το stock android keyboard.

Μου τη σβούριξε με τα νέα permissions που ζητάει .

Συγκεκριμένα θέλει πρόσβαση στο

identity, sms, wifi, photos/media/files,device identity & call information.

Κανονικός ρουφιάνος δηλαδή..

Μάλλον θα το ξηλώσω , ήδη έφαγε bad review.

το κατεβασα και εγω ... ειμαι κατοχος swype εδω και πανω απο ενα χρονο και οντως το swype σε μεθοδο κυλησης γραφει καλυτερα ...

το swiftkey απο την αλλη εχει τρομερο prediction πραγματικα γραφεις σχεον οτι σκεφτεσαι ειδικα εαν κατι το εχεις γραψει συχνα ...

παντως καλη κινηση 

Να πούμε ένα ευχαριστώ στην apple και στο iOS 8 που ενσωμάτωσε δωρεάν αντίστοιχο πληκτρολόγιο, άνοιξε το λειτουργικό προς τρίτα πληκτρολόγια και "ανάγκασε" το SwiftKey να γίνει δωρεάν και να πάει για το κάτι παραπάνω στους χρήστες iOS και Android με in-app αγορές.

Τι άλλο θα διαβάσουμε.

Οι ios users πρέπει να τα έπαιξαν με την αλλαγή:

"Τι!!! Μπορούμε να βάλουμε όποιο πληκτρόλογιο θέλουμε;Γίνονται αυτά; Τέλειο!!!"

ios users before:

Καλά κάνει η Apple και έχει μόνο το δικό της. Είναι τέλειο. Δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης ώστε να μπουν κι άλλα πληκτρολόγια. Ότι κάνει η Apple είναι τέλειο και κανένας άλλος δεν το κάνει καλύτερο όσο κι αν προσπαθεί.

ios users after:

Καλά κάνει η Apple και το άνοιξε και σε τρίτους. Πλέον μπορείς να βάζει ότι θες και ανάγκασε και τις άλλες πλατφόρμες να τα κάνουν τσάμπα κλπ.

Άντε βγάλε νόημα. :)

• Like 9

Τι να το κανεις αν στα περισσοτερα κινητα δεν ειναι συμβατο.

Π.χ. στο δικο μου samsung galaxy s4 δεν ειναι συμβατο αυτο το google keyboard.

Το play store μπορεί να λέει ότι δεν είναι, αλλά στην πράξη είναι σχεδόν σίγουρο πως είναι συμβατό. Απλά κατεβάζεις το apk (google it) και το κάνεις install μόνος σου. Αυτό ακριβώς έχω κάνει στο Moto G και δουλεύει τέλεια.

Καλώς ή κακώς τα χρήματα που ξοδεύονται στο appstore είναι πολύ περισσότερα από αυτά στο playstore και η εναρμόνιση του ίδιου προϊόντος στις δύο πλατφόρμες απαραίτητη. To swipe της google αν θυμάμαι καλά δεν έχει καμία σχέση με το καταπληκτικό σύστημα πρόβλεψης του SwiftKey, σε αντίθεση με την νέα δωρεάν λύση της apple.

Ναι αλλά ξαναλέω, το topic είναι για Android.

Ειναι νήμα για το SwiftKey με αλλαγές λίγες μέρες μετά την παρουσίαση σημαντικών αλλαγών στην ευρύτερη αγορα. Αλλαγές που επιτέλους φέρνουν βελτιώσεις σε τιμές και υπηρεσίες στις δύο πλατφόρμες, κάτι που έπρεπε να κοιτάμε όλοι οι χρήστες και όχι να έχουμε στο μυαλό μας ένα άσκοπο vs.

Πρέπει να χαιρόμαστε που ανταγωνισμός φέρνει βελτιώσεις και όχι να βρίζουμε με ευκολία χωρις να καταλαβαίνουμε (δεν αναφέρομαι σε σένα defacer αλλά στον παραπάνω).

Έχω δοκιμάσει και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκετε βολικά τα τύπου swype πληκτρολόγια. Όταν σέρνω το δάχτυλο πάνω στην οθόνη, κρύβω τα επόμενα γράμματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σχηματίσω την λέξη που θέλω!

Αντιθέτως με το smart keyboard pro, σε μορφή του παλιού καλού Τ9, γράφω σφαίρα!

Ωραίο ακούγεται,αλλά εάν ισχύουν αυτά που λεν για το gmail τότε δεν θα κάνω τον κόπο καν να διαγράψω το εξαιρετικό swype.

Επίσης το default της google είναι καλό,αλλά όπως και να έχει δεν φτάνει την ποιότητα του swype(για τις δικές μου ανάγκες πάντα).

Μαλλον κανεις λαθος που ειδες οτι το swype ειναι δωρεαν γιατι εγω δεν το βλεπω δωρεαν αλλα σε 2 εκδοσεις μια επι πληρωμη και μια δοκιμαστικη για μερικες μερες αλλα με τη καμια δωρεαν.

Το έχω πάνω από 6 μήνες και δεν πλήρωσα ευρώ.Νόμιμα.

Απλά όταν τελειώνει η δοκιμαστική περίοδος το ξανακατεβάζεις διαγράφοντας το παλιό.

Έτσι λειτουργεί κανονικότατα και δίχως καμία άλλη ενέργεια από μέρος του χρήστη.

Το μειονέκτημα είναι μια μικρή ενόχληση στο κατέβασμα γλωσσών(εάν θέλεις περισσότερα από Ελληνικά-Αγγλικά).

Ερώτηση. Πλήκτρο για τονισμό καλά βούληση δεν έχει;;!!

Πατας παρατεταμενο το φωνηεν που θελεις και το διαλεγεις τονισμενο ή με διαλυτικα κλπ.

Έχω δοκιμάσει και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκετε βολικά τα τύπου swype πληκτρολόγια. Όταν σέρνω το δάχτυλο πάνω στην οθόνη, κρύβω τα επόμενα γράμματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σχηματίσω την λέξη που θέλω!

Αντιθέτως με το smart keyboard pro, σε μορφή του παλιού καλού Τ9, γράφω σφαίρα!

Το ουσιαστικο πλεονεκτημα του swiftkey δεν ειναι η swype λειτουργια, αλλα οι εξαιρετικες προβλεψεις του.

Πχ οταν θελεις να γραψεις "i am looking forward to seeing you" (34 tap λογω 28 γραμματων και 6 κενων) με το swiftkey απλα κανεις 10 tap:

γραφεις i,

πατας a, διαλεγεις am,

γραφεις l, διαλεγεις looking που προεβλεψε,  

διαλεγεις forward που προεβλεψε, 

διαλεγεις to που προεβλεψε, 

γραφεις s, διαλεγεις seeing που προεβλεψε,  

διαλεγεις you που προεβλεψε.

Πατας παρατεταμενο το φωνηεν που θελεις.

Το ουσιαστικο πλεονεκτημα του swiftkey δεν ειναι η swype λειτουργια, αλλα οι εξαιρετικες προβλεψεις του.

Πχ οταν θελεις να γραψεις "I am looking forward to seeing you" (34 tap λογω 28 γραμματων και 6 κενων) με το swiftkey απλα κανεις 10 tap:

γραφεις I,

πατας a, διαλεγεις am,

γραφεις l, διαλεγεις looking που προεβλεψε,  

διαλεγεις forward που προεβλεψε, 

διαλεγεις to που προεβλεψε, 

γραφεις s, διαλεγεις seeing που προεβλεψε,  

διαλεγεις you που προεβλεψε.

Καλά αυτό με την πρόβλεψη το κάνει και το default android.

Μέχρι τούδε δεν έχω δει πιο πλήρες από το swype( στα ελληνικά-αγγλικά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...