Προς το περιεχόμενο

Εντελώς δωρεάν το έξυπνο πληκτρολόγιο SwiftKey για Android

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να πούμε ένα ευχαριστώ στην apple και στο iOS 8 που ενσωμάτωσε δωρεάν αντίστοιχο πληκτρολόγιο, άνοιξε το λειτουργικό προς τρίτα πληκτρολόγια και "ανάγκασε" το SwiftKey να γίνει δωρεάν και να πάει για το κάτι παραπάνω στους χρήστες iOS και Android με in-app αγορές.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Διαβάστε πρώτα τους όρους πριν βγάλετε συμπεράσματα! 

Είναι λοιπόν πλεον δωρεάν και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα ή περιορισμό. Αν όμως θέλετε να "μαθαίνει" από το τι πληκτρολογείτε κάθε φορά ή αν θέλετε να κατεβάσετε επιπλέον themes κλπ, το "τίμημα" είναι να κάνετε sign in με το Gmail σας για να γραφτείτε στο cloud της υπηρεσίας. Και εκεί το λέει ξεκάθαρα πως αν το κάνετε αυτό, μετά θα καταγράφει τα πάντα που πληκτρολογείτε οπουδήποτε στη συσκευή σας (ακόμη και στο περιεχόμενο των email σας) για να σας ..."διευκολύνει"! :P

Αν δεν τα κάνετε όλα αυτά θα είστε μια χαρά και θα το χρησιμοποιείτε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

:)

Και γω αγόρασα και κατά βάση χρησιμοποιώ το swype, αλλά μιας και είναι δωρεάν θα το δοκιμάσω!

Επειδη τα εχω δοκιμασει και τα δυο το swiftkey ειναι σαφως πολυ καλυτερο το οτι εχει πολυ περισσοτερα κατεβασματα και το χρησιμοποιει περισσοτερος κοσμος σημαινει πολλα.

Να πούμε ένα ευχαριστώ στην apple και στο iOS 8 που ενσωμάτωσε δωρεάν αντίστοιχο πληκτρολόγιο, άνοιξε το λειτουργικό προς τρίτα πληκτρολόγια και "ανάγκασε" το SwiftKey να γίνει δωρεάν και να πάει για το κάτι παραπάνω στους χρήστες iOS και Android με in-app αγορές.

Σιγα μην το οφειλουμε στην apple κατι τετοιο.

Μην τρελαθουμε κιολας.

Ουτο σι αλλως θα εκανε ενα τετοιο βημα το swiftkey γιατι ειχαν αλλαξει νοοτροποια απο οταν ξεκινησε να διανεμεντε το προγραμμα.

• Like 1

πρέπει να είναι συνταρακτικό το νέο για τους χρήστες iOS να μπορούν να επιλέξουν άλλο πληκτρολόγιο απο αυτό του λειτουργικού :)

• Like 2

πρέπει να είναι συνταρακτικό το νέο για τους χρήστες iOS να μπορούν να επιλέξουν άλλο πληκτρολόγιο απο αυτό του λειτουργικού :)

Ειδες που τελικα το android βοηθαει ακομα και τους ανταγωνιστες να εξελιχθουν?

Ποιος να το περιμενε εεε?

Επισκέπτης

Εγώ έχω δοκιμάσει και τα δυο swype & swiftkey...  μπορώ να πω ότι αυτό που μου άρεσε πιο πολύ και χρησιμοποιώ είναι το swype, μου φαίνεται πιο γρήγορο και με την λειτουργία dragon δλδ φωνητική πληκτρολόγηση και μάλιστα με άριστο αποτέλεσμα ακόμα και στα Ελληνικά, νομίζω οτι κερδίζει πάρα πολλούς πόντους....

δεν σημαίνει φυσικά ότι το swiftkey δεν είναι καλό, απλά χάνει στα σημεία.

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα! Και στο Android υπήρχαν αντίστοιχα δωρεάν πληκτρολόγια.

Δηλαδή δεν μπορούσε απλά να γίνει μια paid εφαρμογή και στο ios;

• Like 1

Εγώ έχω δοκιμάσει και τα δυο swype & swiftkey...  μπορώ να πω ότι αυτό που μου άρεσε πιο πολύ και χρησιμοποιώ είναι το swype, μου φαίνεται πιο γρήγορο και με την λειτουργία dragon δλδ φωνητική πληκτρολόγηση και μάλιστα με άριστο αποτέλεσμα ακόμα και στα Ελληνικά, νομίζω οτι κερδίζει πάρα πολλούς πόντους....

δεν σημαίνει φυσικά ότι το swiftkey δεν είναι καλό, απλά χάνει στα σημεία.

Και το swiftkey εχει φωνητικη πληκτρολογηση αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα κατι που το swype υποστηριζει αλλα πρεπει για να κανεις φωνητικη πληκτρολογηση πρεπει να ειναι στο ιντερνετ το κινητο αλλιως δεν δουλευει οποτε δωρον αδωρον.

Να πούμε ένα ευχαριστώ στην Apple, αλλά γιατί λες ότι αυτό ανάγκασε το SK να γίνει δωρεάν; Η Google έβγαλε το δικό της swipe keyboard δωρεάν στο play store εδώ και καιρό... εξάλλου περι Android το topic.

By the way δεν καταλαβαίνω what all the fuss is about. Κι εγώ είχα πάρει παλιότερα Swype αλλά από τότε που βγήκε το google keyboard όλα τα υπόλοιπα τα έστειλα χωρίς πολλά πολλά. Και είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...