Προς το περιεχόμενο

Εντελώς δωρεάν το έξυπνο πληκτρολόγιο SwiftKey για Android

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το SwiftKey, ένα από τα πιο δημοφιλή πληκτρολόγια για την πλατφόρμα του Android, σε μια κίνηση έκπληξη διατίθεται από σήμερα εντελώς δωρεάν για κατέβασμα.Το δημοφιλές πληκτρολόγιο, θεωρείται ένα από τα καλύτερα για το Android αφού διακρίνεται για την πολύ εύκολη και γρήγορη πληκτρολόγηση που προσφέρει. Σε σχέση με άλλα παρόμοια πληκτρολόγια, το SwiftKey ξεχωρίζει για το ηλεκτρονικό του κατάστημα το οποίο προσφέρει διαφορετικά themes ώστε ο χρήστης να επιλέξει κάποιο για τα γούστα του. Συνολικά το SwiftKey Store διαθέτει 30 τέτοια themes, τα περισσότερα από τα οποία διατίθενται δωρεάν.

Όσοι είχαν προχωρήσει σε αγορά του SwiftKey με το παλιό τιμολογιακό καθεστώς, θα μπορούν μάλιστα να προμηθευτούν δωρεάν το Premier Pack bundle το οποίο περιέχει 10 themes.

Επιπλέον στη νέα έκδοση έχει βελτιωθεί σημαντικά η δυνατότητα εκμάθησης της μηχανής προβλέψεων η οποία χρησιμοποιείται κάθε φορά κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης, προτείνοντας στο χρήστη τη λέξη που πιθανότατα θέλει να γράψει. Το σύστημα είναι βελτιστοποιημένο ακόμα και αν ο χρήστης γράφει το μήνυμα του χρησιμοποιώντας 3 διαφορετικές γλώσσες. Περισσότερα από 800 emojis είναι στη διάθεση του χρήστη, με το SwiftKey μάλιστα να προτείνει κάποια ανάλογα με το κείμενο που έχει προηγηθεί.

Η πορεία της εφαρμογής πάντως περιλαμβάνει και το iOS, με στελέχη της εταιρείας να δηλώνουν την πρόθεση του να αναπτύξουν μια έκδοση για τη δημοφιλή mobile πλατφόρμα της Apple, μια δυνατότητα η οποία προστίθεται μόνο με το iOS 8.

File.png Download: SwiftKey για Android

Link.png Site: GigaOM

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πάντως μόλις πηγα να το επιλέξω για χρήση μου εβγαλε καθαρά ότι το συγκεκριμένο καταγραφει τα πάντα ακόμη και αριθμούς καρτών εκτός από password. ετσι δεν το χρησιμοποίησα καν και το σκέφτομαι αν και ποτε το κανω  

Τι το ιδιαιτερο εχει?

Εγω χρησιμοποιω το δωρεαν hackers keyboard. Ειναι ακριβως σαν του PC, δηλαδη αριθμοι πανω απο τα γραμματα, συμβολα, backspace, βελακια ολα μαζι.

Μου εχει λυσει τα χερια.

Αλλα το εχω σε tablet. Για smartphone με μικρη οθονη μαλλον θα ειναι πολυ μικρο

• Like 2

Bspus, on 12 Jun 2014 - 09:26 AM, said:

Τι το ιδιαιτερο εχει?

SwiftKey Keyboard is an intelligent app for Android that upgrades your device's on-screen keyboard, making it faster and easier for you to type. This free, award-winning app delivers smarter autocorrect and next-word prediction in over 60 languages. It’s packed full of customization features, including over 30 colorful themes, layouts for all screen sizes and devices, support for over 800 emoji, emoji prediction and much more!

TRUSTED BY MILLIONS

The top-rated, most-loved keyboard on Android, now available for free. As CNET wrote, “we can’t recommend SwiftKey highly enough.”

PERSONALIZED PREDICTIONS

Mind-reading word suggestions that learn from you as you type, and get smarter over time.

SMARTER AUTOCORRECT

Intelligent corrections for even the sloppiest typing.

BEAUTIFUL THEMES

Customize the look of your keyboard with free and premium themes from the SwiftKey Store.

YOUR KEYBOARD, YOUR WAY

Split. Resize. Undock. Tweak your keyboard with a variety of powerful tools to fit your needs.

Multilingual typing. Choose from over 60 languages and type in up to three at once.

CLOUD-CONNECTED

Sync your writing style securely to the cloud and across devices.

Personalize word predictions from your Gmail, Facebook, Twitter, Evernote and more.

Type with ease about daily news, sports and entertainment topics with Trending Phrases.

Gain access to the SwiftKey Store to browse new themes.

EFFORTLESS TYPING

Slide your finger to write with SwiftKey Flow or tap predictions for easy, fast typing.

• Like 2

Ωραία, ήρθε ο καιρός να σβήσω το .apk και να εγκαταστήσω "κανονική" έκδοση.

Ίσως (ή μάλλον σίγουρα) το καλύτερο πληκτρολόγιο για Android.

• Like 1

πάντως μόλις πηγα να το επιλέξω για χρήση μου εβγαλε καθαρά ότι το συγκεκριμένο καταγραφει τα πάντα ακόμη και αριθμούς καρτών εκτός από password. ετσι δεν το χρησιμοποίησα καν και το σκέφτομαι αν και ποτε το κανω  

Αυτό το βγάζει το Android όταν προσπαθείς να επιλέξεις οποιοδήποτε πληκτρολόγιο πέραν του default.

http://support.swiftkey.net/knowledgebase/articles/372699-a-warning-says-swiftkey-may-collect-personal-data

• Like 1

Όχι δεν σου έγραψε ότι καταγράφει τα πάντα, σου έγραψε ότι: This app can access the following κτλ κτλ και φυσικά είχε τα πάντα γιατί είναι πληκτρολόγιο. Όλα τα πληκτρολόγια τα ίδια permissions θέλουν.

Το έχω αγοραστό, κορυφαίο για μένα. Οι developers χρειάζονται support. Ειδικά όταν ένα app το χρησιμοποιείς κάθε μέρα και κάνει την ζωή σου εύκολη. Ειδικά όταν το αντίτιμο που σου ζητάει κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ.

Βέβαια, νοοτροπία Ελλαδιστάν. Άντε γεια.

• Like 7

Αυτό το βγάζει το Android όταν προσπαθείς να επιλέξεις οποιοδήποτε πληκτρολόγιο πέραν του default.

http://support.swiftkey.net/knowledgebase/articles/372699-a-warning-says-swiftkey-may-collect-personal-data

Ειναι οπως και με τις καμεροεφαρμογες, που σου λεει οτι της δινεις το δικαιωμα να χρησιμοποιει την καμερα και το μικροφωνο και να καταγραφει οτι και οποτε θελει. Το παραδραματοποιουν καπως αλλα καλα κανουν.

Εγω ημουν ικανοποιημενος με το stock πληκτρολογιο αλλα τωρα τελευταια καπου μπερδευεται και αλλοτε χρησιμοποιει swipe αλλοτε οχι.. Απ'οτι δειχνει, αξιζει μια δοκιμη το swiftkey.

Δηλαδη ενω μεχρι προτεινως ηταν επι πληρωμη τωρα πλεον ειναι απολυτως δωρεαν η εφαρμογη?

Αν ισχυει αυτο τοτε πραγματικα ειναι πολυ καλη εξελιξη του προγραμματος που επειδη το εχω δοκιμασει πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο προγραμμα πληκτρολογιου για τα κινητα android.

Εγω προσωπικα αυτο χρησιμοποιω.

Και πιστευω αν δεν ενεργοποιησεις το cloud τοτε δεν καταγραφει σαν keylogger οτι πληκτρολογεις.

Μπραβο για την κινηση τους αυτή, αλλα προτιμω το swype το οποιο και αγορασα.

Και γω αγόρασα και κατά βάση χρησιμοποιώ το swype, αλλά μιας και είναι δωρεάν θα το δοκιμάσω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...