Patrick147 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Αγόρασα και εγώ την εν λόγω οθόνη και έχω πρόβλημα στην αναγνώριση της από την κάρτα γραφικών. Χρησιμοποιώ την onboard hd4000 και αναγνωρίζει την οθόνη σαν hdtv με σύνδεση μέσω hdmi. Σαν αποτέλεσμα όταν την χρησιμοποιώ να μην έχω καθόλου ήχο, ενώ όταν χρησιμοποιώ την δεύτερη οθόνη της σύνθεσης μου μόνη της έχω κανονικά. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;
Philippe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλώς και την αναγνωρίζει έτσι. Υποθέτωντας ότι έχεις ξεχωριστά ηχεία στο pc και απ' αυτά έχεις ήχο όταν βάζεις τη δεύτερη οθόνη (αυτή που δεν τη συνδέεις με hdmi) και εφόσον έχεις win7 (πιθανώς και win8) τότε με τη νέα οθόνη πάνω θα πας στο Control Panel -> Sound -> Playback όπου επιλέγεις το ίδιο device που ήταν τσεκαρισμένο όταν είχες μόνο τη δεύτερη οθόνη π.χ. Speakers και όχι το Digital Audio (HDMI) που ενεργοποιείται αυτόματα. 1
Patrick147 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Για την ώρα δεν είχα κάποιο αντάπτορα για να βάλω το DP. Μέχρι τότε η λύση του Philippe ήταν ότι έψαχνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα