Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα ποιο Είναι καλύτερο το 650 η 750 σε αμπέρ και τέτοια γιατι το 650 είναι xtr series και το 750 pro series

δεν εχω την δυνατοτητα να το βαλω εγω, αρα θα χρειαστει να ερτθει ολο το κουτι μαζι, απο κουτι εχω καταληξει --->http://www.e-shop.gr/corsair-graphite-series-230t-windowed-compact-mid-tower-case-battleship-grey-p-PER.811301

αρα μια χαρά πάρε το 750 και θα σου έλεγα να το πάρεις απο eshop με δωρεαν συναρμολόγηση τώρα για κουτί δεν ξέρω τι θα σου πουν τα παιδιά αν είναι καλό αν και τα graphite series για μένα είναι κορυφή αλλα τι διαφορα έχει το xtr με το pro
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι αλλα ποιο Είναι καλύτερο το 650 η 750 σε αμπέρ και τέτοια γιατι το 650 είναι xtr series και το 750 pro series

XFX Pro Series 750 Core Edition :

Max -12V Output Current (A) : 0.3 Max +12V Output Current (A) : 62 Max +3.3V Output Current (A) : 20 Max +5V Output Current (A) : 20 Max +5VSB Output Current (A) : 2.5

http://xfxforce.com/en-us/products/all-previous-psus/pro-series-750w-psu-core-edition-p1-750s-nlb9#sthash.FD1mXqi2.dpuf

XFX XTR Series 650 :

Max -12V Output Current (A) : 0.3 Max +12V Output Current (A) : 54 Max +3.3V Output Current (A) : 20 Max +5V Output Current (A) : 20 Max +5VSB Output Current (A) : 2.5 

See more at: http://xfxforce.com/en-us/products/xtr-series-full-modular/xtr-series-650w-psu-p1-650b-befx#sthash.5M0kF2FQ.dpuf

Σε καθαρή δύναμη το 750άρι είναι καλύτερο. Σε ομορφιά,modularity και 80+ βεβαίως το xtr 650 είναι αρκετά καλύτερο. Είναι πιο premium,ενώ το pro 750 ασχολείται καθαρά με ποιότητα και δύναμη. Το xtr τα'χει όλα,αλλά είναι πιο ακριβό.

Εγώ πχ ήθελα και 80+ Gold,και ποιότητα,και δύναμη και future-proofing και πήρα το XFX Pro 850W Black Edition Full Modular

Δημοσ.

αρα μια χαρά πάρε το 750 και θα σου έλεγα να το πάρεις απο eshop με δωρεαν συναρμολόγηση τώρα για κουτί δεν ξέρω τι θα σου πουν τα παιδιά αν είναι καλό αν και τα graphite series για μένα είναι κορυφή αλλα τι διαφορα έχει το xtr με το pro

καλα ναι απο το e-shop  θα τα παρω, δν εχω κ πολλες επιλογες εδω που μενω, το κουτι το θεωρω οπως κ εσυ απο τα καλυτερα στα λεφτα του,παντου διαβαζω οτι η corsair ειναι εγγυηση  ειδα και ενα review στο youtube και  κατασταλαξα...

Δημοσ.

ναι αλλα πως θα ξεφτυλισω το 750 rm του με το 650 xfx να το καταλαβει η φασαρια ειναι περιττη τη στιγμη που εχω πανω την 4890

Πολλοί τρόποι. 

1.Βαζετε ροδάκια στα τροφοδοτικά, πάτε σε ένα ήσυχο δρόμο και τα τσούλατε όσο πιο δυνατά μπορείτε. Το xfx θα φτάσει πιο μακριά. 

2.Τα λουζετε με βενζίνη και τα βάζετε φωτιά. Το xfx αφήνει πιο γλυκιά μυρωδιά. 

3.Τα βάφετε μπλε και τα πετάτε στη θάλασσα. Το corsair θα πνίγει ενώ το δικό σου θα κολυμπήσει και θα βγει στη στεριά. 

4.Τους δενετε τα μάτια και τα αφήνετε στη μέση του δάσους. Το xfx θα βρει το δρόμο του γυρισμου ενω το corsair τα ζωα'μ αργά. 

• Like 5
Δημοσ.

Πολλοί τρόποι. 

1.Βαζετε ροδάκια στα τροφοδοτικά, πάτε σε ένα ήσυχο δρόμο και τα τσούλατε όσο πιο δυνατά μπορείτε. Το xfx θα φτάσει πιο μακριά. 

3.Τα βάφετε μπλε και τα πετάτε στη θάλασσα. Το corsair θα πνίγει ενώ το δικό σου θα κολυμπήσει και θα βγει στη στεριά. 

4.Τους δενετε τα μάτια και τα αφήνετε στη μέση του δάσους. Το xfx θα βρει το δρόμο του γυρισμου ενω το corsair τα ζωα'μ αργά. 

:D :D :D :D :D :P :D :D :D ROFL

Δημοσ.

οχι δεν την εχω, οσονουπω θα την παρω μαζι με καινουριο πισι, ειχα κατασταλαξει στην770, που ειχε 306ευρο (2γβ) αλλα σημερα ειδα την τιμη κ αποφασισα να παω σε αυτην γτ ειναι πολυ κοντα σε τιμες κ θα μου κρατησει χρονια (τουλαχιστον 3) εχει κ 4 γμ ραμ. απλα ειδα οτι ζηταει τροφοδοτικο 600w  γιαυτο και ρωτησα να ειμαι καλυμενος απο τροφοδοτικο

Δε συμφέρει η έκδοση με 4gb.Καλύτερα R9 290 για gaming σε αυτά τα price range.

Δημοσ.

Πολλοί τρόποι.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πεθαινωωωωωωωωω!!!! Τελικά ο φίλος θα πάρει το ax860i που είναι flextronic και φαντάζομαι είναι πολύ καλό και με 7χρονια εγγυηση
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πεθαινωωωωωωωωω!!!! Τελικά ο φίλος θα πάρει το ax860i που είναι flextronic και φαντάζομαι είναι πολύ καλό και με 7χρονια εγγυηση

Σε τι σύστημα; Το XFX 850 Pro Black Edition Full Modular είναι εξίσου καλό (πάλι χωρίς Corsair Link :P )

Δημοσ.

Σε τι σύστημα; Το XFX 850 Pro Black Edition Full Modular είναι εξίσου καλό (πάλι χωρίς Corsair Link :P )

εαν κάποιος έχει κολημα με την corsair δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη απλα επειδή του είπα να διαβασει όσα έχουμε πει εδώ αλλαξε γνωμη τουλάχιστον προς το καλυτερο απλα εντάξει το ax860i είναι και 80plus platinum

Αληθεια το lepa της υπογραφής μου τι Είναι seasonic χαχαχα

Εννοώ τι μάρκα εσωτερικά γενικα είναι καλό αξιζει να το κρατήσω για ένα δεύτερο πισι

Δημοσ.

ναι εντάξει εγω είπα 300 το πολύ αλλα εξαρτάται και η εκδοση

με τα 4 gb 230w  υπάρχει όριό  !! εσύ αν την τρέξεις με πάγο άλλη ιστορία !! και φτάσει 400 ....

Δημοσ.

Κανένας για το lepa???

Είναι της Enermax,καλή ποιότητα

CWT GPA/GPB Πλατφόρμα,με πυκνωτές Jung Fu :P 

δεν είναι και χάλια,αλλά καλό θα'ταν όταν κάνεις αναβάθμιση να το αλλάξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...