devil-ji Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ενδιαφερομαι για 1300-1400cc, 5θυρο, δεν εχω προβλημα αν ειναι βενζινη. Χρονολογια θα προτιμουσα μετα το '05, το πολυ 120.000 κμ. Εχω στο μυαλο μου τα Toyota Auris - Corolla Opel Astra VW Golf Ford focus Εχετε καποια γνωμη για τα παραπανω, καθως και οποισδηποτε αλλες πληροφοριες (καταναλωση, γνωστα προβληματα κτλ) Τελος, μαντρες αυτοκινητων σε Θεσσαλονικη - Σερρες αξιοπιστες?
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εγω θα κοιταζα για τα focus η τα auris αν και δεν ειναι πολυ ωραια εμφανησιακα
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 μαντρες επειδη πηγα σε πολλες στο κοντινο διαστημα εχουν αρκετα ακριβες τιμες σε σχεση με ιδιοτες αξιζουν μονο αμα δεν εχεις διαθεσιμο "κασερι" και θες δοσεις.το golf ειναι πολυ καλο αλλα αδειο στις τιμες που βρισκεις τα αλλα δυο.Θα σου ελεγα αστρακι η focus αν και το δευτερο βγαζει που που μικροπροβληματακια απο οτι εχω ακουσει με τον θερμοστατη και τα μπεκ.Αλλα απο την αλλη οτι και να παρεις ειναι λιγο τι θα σου κατσει.
Hyphen Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ασε τις μαντρες για αρχη κοιτα κανα ιδιωτη. Εχω δει αυτοκινητα σε πολλες μαντρες εκει πανω και ειχαν τα θεματα τους τα οποια τα εκρυβαν φυσικα. Εκτος απο αυτο ο ιδιωτης πουλαει φτηνοτερα. Ποσα λεφτα δινεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα