Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τα φώτα σας για το ελληνικό πρωτάθλημα του pro 2014. Έχω μπει σε διάφορες σελιδες για να προσπαθήσω να το κάνω αλλά μάταια, πιο πολύ μπερδεύτηκα. Αν είναι δυνατόν βήμα-βήμα την διαδικασία. Να ενημερώσω ότι έχω το PS3 με την έκδοση των 250GB το slim (όχι το super slim) και το έχω ενημερωμένο με την τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφορεί. Όσο για το παιχνίδι και για αυτό τα ίδια ισχύει έχω κατεβάσει το πακέτο που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι για update.

Δημοσ.

Το καλύτερο Site για να σε βοηθήσει για κάτι τέτοιο είναι το Wehellas. Αν έχεις και μάλιστα, το patch, Αυτόν, Θα σε βοηθήσει σίγουρα περισσότερο και αναλυτικότερα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω μπει και μου βγάζει error όταν κάνω το login για να κατεβάσω τα αρχεία. Ας πούμε ότι τα αρχεία τα κατέβασα πως τα περνάω στο παιχνίδι;

Δημοσ.

Εγώ αν θυμάμαι καλά τα είχα περάσει με flashάκι και έκανα κάτι σαν αντιγραφή επικόλληση.....

Σου ξαναλέω όμως, αν γράψεις στο Wehellas τα παιδιά θα σε βοηθήσουνε (το ξέρω πως βοηθάνε γιατί ήμουνα εκεί 2 χρόνια στην GOTM team)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αφου κατεβασεις το file με το ελληνικο πρωταθλημα,το ανοιγεις και παιρνεις τον φακελο που γραφει PS3 και τον βαζεις σε ενα φλασακι.

Απλα αντιγραφεις την ´´επεξαργασια δεδομενων´´ τιποτα αλλο.Ολες οι φατσες,ολα αυτα που υπαρχουν στον φακελο PS3 δεν εχουν να κανουν τιποτα.Μονο την ´´επεξαργασια δεδομενων´´ αντιγραφεις,που μπορει να εχει και αλλο ονομα στο file που κατεβασες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...