Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα 1200 ειναι με οθονη η χωρις?

γιατι με 1440P οθονη δε βγαινει για κανενα λογο gaming pc... θες αλλα τοσα.

Έχει οθόνη ο φίλος ήδη!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να το δούμε...η διαφωνία είναι ως προς...;

να μην τα δίνεις στις πλαστικές...

1ον μαγαζι e-shop 

2ον 4X2 gb ram...

3ον 80gb ssd intel...

4ον επεξεργαστης i7 socket 2011 και μητρικη socket 1150

θες κι αλλλα?

δεν εχεις ιδεα απο pc και προτεινεις πραγματα ο,τι να ναι σε καποιον που θα παει να πεταξει τα λεφτα του και θα τα κλαιει.

• Like 2
Δημοσ.

1ον μαγαζι e-shop 

2ον 4X2 gb ram...

3ον 80gb ssd intel...

4ον επεξεργαστης i7 socket 2011 και μητρικη socket 1150

θες κι αλλλα?

δεν εχεις ιδεα απο pc και προτεινεις πραγματα ο,τι να ναι σε καποιον που θα παει να πεταξει τα λεφτα του και θα τα κλαιει.

1ον Το μαγαζί βολεύει γιατί έχει φόρμα παραγγελίας, ας πάρει από αλλού, δεν θα του υποδείξω εγώ από που θα πάρει...

2ον Νομίζω πως 8GB σε quad channel αποδίδουν καλύτερα από 8GB σε dual. Παραπάνω τι να τα κάνει; Αφού παιχνίδια θα παίζει.

3oν προκύτπει θέμα για την Intel; Εσύ πάρε Raks.

4ον Αν το ζορίσει λίγο μπαίνει...έχω δοκιμάσει με σφυρί και τα υπόλοιπα πιν με κολητήρι.

Και στην τελική μιά πρόταση είναι. Που κανονικά αν εξαιρέσει κανείς μητρική/cpu όλα τα άλλα είναι στην κρίση του.

Δημοσ.

Πάντως η X79 είναι 2011 socket, και το chipset υποστηρίζει Quad-Channel RAM. Τώρα το αν συμφέρει η διαδικασία αυτή για gaming pc, είναι άλλο.

Δημοσ.

Ορίστε και  μια σύνθεση απο εμένα.Έχω κάνει κάποιες υπερβολές αλλά είναι μόνο 6 ευρώ εκτός budget.

Αν θες 780 αντί για 290 και το budget δε μπορεί να ανέβει 60 ευρώ θα πρέπει να πέσεις σε κουτί, τροφοδοτικό και ψύκρα.Η 290 έχει οριακά καλύτερες επιδόσεις και είναι πιο φθηνή αλλά δε μπορείς να βάλεις σε μερικά παιχνίδια κάποια εφέ που ενεργοποιούνται μόνο με κάρτες της nvidia.

Έβαλα μεγάλο ssd αλλά μπορείς με τα ίδια λεφτά να βάλεις ένα 120gb ssd και ένα blue caviar.

Edit: Έβαλα λάθος κάρτα.Αυτή είναι καλύτερη και πιο φθηνή: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37641&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=3

post-111452-0-64922000-1402780565_thumb.png

Δημοσ.

1ον Το μαγαζί βολεύει γιατί έχει φόρμα παραγγελίας, ας πάρει από αλλού, δεν θα του υποδείξω εγώ από που θα πάρει...

2ον Νομίζω πως 8GB σε quad channel αποδίδουν καλύτερα από 8GB σε dual. Παραπάνω τι να τα κάνει; Αφού παιχνίδια θα παίζει.

3oν προκύτπει θέμα για την Intel; Εσύ πάρε Raks.

4ον Αν το ζορίσει λίγο μπαίνει...έχω δοκιμάσει με σφυρί και τα υπόλοιπα πιν με κολητήρι.

Και στην τελική μιά πρόταση είναι. Που κανονικά αν εξαιρέσει κανείς μητρική/cpu όλα τα άλλα είναι στην κρίση του.

1το μαγαζι ειναι σαπιο χρονια τωρα.

2θα γεμισει ολα τα σλοτ της μητρικης αδυνατοντας να κανει αναβαθμιση  και θα ζοριζει τον memory controller χωρις λογο απλα για να εχει 0,1% πιο γρηγορο Pc

3.raks πετρακης ΑΕ? βγαζουν ssd? γιατι δε του βαζεις καλυτερα 40gb ssd να χωραει μονο το OS?

4 αλυσσοπριονο.

• Like 1
Δημοσ.

2θα γεμισει ολα τα σλοτ της μητρικης αδυνατοντας να κανει αναβαθμιση  και θα ζοριζει τον memory controller χωρις λογο απλα για να εχει 0,1% πιο γρηγορο Pc

Ξεζορίζει όμως την κάρτα γραφικών στα physics αν παίζει κυρίως FPS και πετάει στα RTS. Όπως και να'χει ούτε κλάψιμο, ούτε πέταμα χρημάτων είναι. Και το όλο στήσιμο είχε σαν βάση τον συγκεκριμένο επεξεργαστή που εγώ προσωπικά θεωρώ πιό future proof.

Δημοσ.

εχει διαφορα στο gaming το dual απο το quad channel?

Όχι.

και εσυ ο απο πανω δεν πας πίσω στην αρλουμπολογία.. Εφυγε ο βασικός για τουαλέτα και άφησε τα τσικό στη θέση του?

Ή πολλαπλό account  :)

Για τη vram:

http://www.hardocp.com/article/2014/06/11/asus_strix_gtx_780_oc_6gb_review_exclusive/4#.U5xkg_l_vh4%C2%A0

Δημοσ.

Ξεζορίζει όμως την κάρτα γραφικών στα physics αν παίζει κυρίως FPS και πετάει στα RTS. Όπως και να'χει ούτε κλάψιμο, ούτε πέταμα χρημάτων είναι. Και το όλο στήσιμο είχε σαν βάση τον συγκεκριμένο επεξεργαστή που εγώ προσωπικά θεωρώ πιό future proof.

παλι καλα που δεν εβαλες και Xeon.

• Like 1
Δημοσ.

What the fuck did i just read ?

Κάτσε ρε, X79 μητρική βλέπω που έχει S2011 και i7 4820, που είναι το πρόβλημα ακριβώς ; Οι μνήμες όντως fail πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή πολλαπλό account  :)

ολη αυτή η μποχα από πολλαπλα accound βγενει? ευγε!

οσο για το Review σου

η 780 πιο δυνατη από την  290X

Αν κρινω από την διαφορα που βρισκουν στα 1080p στο FRC 3,Tomb raider  :P (asus vs reference) ειναι ξεκαθαρο ότι η διαφορα προκυπτει από την ελαφρως oc edition asus η ότι δεν εχουν μπει καν στο κοπο να δοκιμασουν την reference  με τους νεους drivers 337.88 και απλως εχουν βαλει παλαιοτερες μετρησεις

Επεξ/σία από kyriakosm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...