VagelisDer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Και να προτεινουμε με βαση το πια τα παει καλυτερα στο overclocking (+custom bios ετσι, γιατι το παιζουν στα δαχτυλα ολοι) σε καποιον που θελει επιδοσεις out of the box. Το αλλο το τεκμηριωμενο, οτι η 780 ειναι ο ορισμος του futureproofing. Πραγματικα θα ηθελα να αντιστρεψω την ποσοτητα vram που εχουν διαθεσιμη οι 780,290. Εκει, τι θα ελεγε ο Κυριακος? Και φυσικα χρησιμοποιει καθε μεσο για να την "προωθησει". Αηδια. Απο την στιγμη που χωρανε στο budget αφηστε τον ιδιο να αποφασισει. Λες και υπαρχει τελικα ουσιαστικη διαφορα. edit: Αν και βλεπω οτι με 290 βαζει i7 και με 780 i5.. Ολα ειναι στην εξισωση και η επιλογη στα χερια του TS. Δηλαδη 50C under load ειναι overheating? Underload 50? Εγώ κάτι 60αρια έβλεπα πριν καιρό σε indle. Φαντασου να παίξει κάνα bf4 για 3 ώρες τι θα γίνει Αλλά όπως και να έχει ο φίλος που θα φτιαξει το pc θα αποφασίσει!
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ποια 60αρια σε idle ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες??? Τεσπα,δεν θα αρχισουμε να ανεβαζουμε λινκς για τα αυτονοητα τωρα... ειναι δυνατον να στεκουν αυτα που λες??? 2
VagelisDer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ποια 60αρια σε idle ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες??? Τεσπα,δεν θα αρχισουμε να ανεβαζουμε λινκς για τα αυτονοητα τωρα... ειναι δυνατον να στεκουν αυτα που λες??? Όταν αναφέρεις την κάρτα 290x και σου έρχεται το overheat στο μυαλό είναι λογικό. Τσεκαρε μια τα reviews σε youtube κλπ.
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/R9_290X_PCS_Plus/27.html στο πινακακι που τις εχει ολες βλεπεις εκτος τις reference,οι υπολοιπες να πιανουν 90αρια??!!!!
Ashmadia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Underload 50? Εγώ κάτι 60αρια έβλεπα πριν καιρό σε indle. Φαντασου να παίξει κάνα bf4 για 3 ώρες τι θα γίνει Αλλά όπως και να έχει ο φίλος που θα φτιαξει το pc θα αποφασίσει! Εχεις μπει με ορεξουλες για τρολλινγκ και κατα τα αλλα σου φταινε οι φανατισμενοι. Δειξε μας αυτα που εβλεπες γιατι μαλλον βλεπουμε διαφορετικα πραγματα. Ολες οι καρτες, και στο πιο ζεστο test bench, γυρω στους 80C εχουν ταβανι, ανεξαρτητως υλοποιησης/κατασκευαστη. Στα πιο κρυα, οι 290 φτανουν το πολυ μεχρι τους 75C, ενω οι 780 συνηθως, απο ρυθμισης, αγγιζουν τους 80C. 60 σε idle δεν εχω δει για καμια προσφατη καρτα γραφικων.
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 H trolling ή αμα το ειδε ο ιδιος θα επεσε σε ελατωματικο μοντελο...
scha13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Underload 50? Εγώ κάτι 60αρια έβλεπα πριν καιρό σε indle. Φαντασου να παίξει κάνα bf4 για 3 ώρες τι θα γίνει Αλλά όπως και να έχει ο φίλος που θα φτιαξει το pc θα αποφασίσει! Απλά θα πάρει ένα κουτάκι με καλό αερισμό και θα του διατηρεί τις θερμοκρασίες σε ένα όριο.
aneurysm Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 κατά αρχην δειχνεις επιλεγμενα bences,και εκτος αυτου τα παιχνίδια αυτά είναι σχετικα παλια,εχουν βγει αρκετα καινουρια οι διαφορες είναι μικρες υπερ η κατά της αλλης ,+ η 780 κλοκαρεται καλυτερα από 290 με λογοτερο ρευμα,δεν βαζω μεσα καi το unlock bios που η διαφορα αυξανει οσο για την μνημη η ΤΙ εχει άλλη αποψη futuerproof και η καρτα στις αγγελιες 4 μηνων επειδή εχω αποψη από χρηστες που ειχαν και τις δυο και ξαναγιρισαν στην πρασινη.....drivers ένα σκαλι επανω 780....oc καλυτερο 780 χωρις πολλα πολλα unlock bios bf4 multi περισσοτερα fps 780 τα mantle δεν λενε τιποτα ειδικα με καλο cpu intel 4670/4770 δυνατες καρτες είναι(εννοείτε ότι δεν λεμε για reference γιατι είναι για κλωτσιες η κοκκινη) εγω 780 προτείνω που είναι future proof ever.....ο καθενας κανει τα κουμαντα του από εκει και περα Βαρέθηκα να σε βλέπω να κράζεις χωρίς επιχειρήματα. Εισαι ασχετος και παίρνεις κοσμο στο λαιμό σου. 3
VagelisDer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εχεις μπει με ορεξουλες για τρολλινγκ και κατα τα αλλα σου φταινε οι φανατισμενοι. Δειξε μας αυτα που εβλεπες γιατι μαλλον βλεπουμε διαφορετικα πραγματα. Ολες οι καρτες, και στο πιο ζεστο test bench, γυρω στους 80C εχουν ταβανι, ανεξαρτητως υλοποιησης/κατασκευαστη. Στα πιο κρυα, οι 290 φτανουν το πολυ μεχρι τους 75C, ενω οι 780 συνηθως, απο ρυθμισης, αγγιζουν τους 80C. 60 σε idle δεν εχω δει για καμια προσφατη καρτα γραφικων. Φιλέ καμία όρεξη για ειρωνίες δεν έχω. Αυτά που διάβασα σου λέω και αυτά που ακούγονται. Τώρα αν είναι όλα ψέματα τι να πω μάλλον πιαστηκα μ@λ@κ@ς. Α και όσον αφορα αυτά που είδα ψάξε στο youtube timetolivecustoms είναι το κανάλι και σε βίντεο tech of tommorow ή linus κατα καιρό διάβασα σχόλια για υψηλές θερμοκρασίες. Τέλος πάντων εγώ δεν ασχολούμαι άλλο γιατί ξεφεύγουμε απο το θέμα. Ας αποφασίσει ο ίδιος τι θα πάρει.
aneurysm Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ^^^^ Φιλέ καμία όρεξη για ειρωνίες δεν έχω. Αυτά που διάβασα σου λέω και αυτά που ακούγονται. Τώρα αν είναι όλα ψέματα τι να πω μάλλον πιαστηκα μ@λ@κ@ς. Α και όσον αφορα αυτά που είδα ψάξε στο youtube timetolivecustoms είναι το κανάλι και σε βίντεο tech of tommorow ή linus κατα καιρό διάβασα σχόλια για υψηλές θερμοκρασίες. Τέλος πάντων εγώ δεν ασχολούμαι άλλο γιατί ξεφεύγουμε απο το θέμα. Ας αποφασίσει ο ίδιος τι θα πάρει. και εσυ ο απο πανω δεν πας πίσω στην αρλουμπολογία.. Εφυγε ο βασικός για τουαλέτα και άφησε τα τσικό στη θέση του? 1
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Φιλέ καμία όρεξη για ειρωνίες δεν έχω. Αυτά που διάβασα σου λέω και αυτά που ακούγονται. Τώρα αν είναι όλα ψέματα τι να πω μάλλον πιαστηκα μ@λ@κ@ς. Α και όσον αφορα αυτά που είδα ψάξε στο youtube timetolivecustoms είναι το κανάλι και σε βίντεο tech of tommorow ή linus κατα καιρό διάβασα σχόλια για υψηλές θερμοκρασίες. Τέλος πάντων εγώ δεν ασχολούμαι άλλο γιατί ξεφεύγουμε απο το θέμα. Ας αποφασίσει ο ίδιος τι θα πάρει. Ωραια απλα ειδες κατι και το εκανες γενικοτητα,πιστευες πραγματικα οτι ολες οι 290Χ μπορει να ειχαν θεματα με τις θερμοκρασιες ακομα και με τις custom υλοποιησεις?? Γιαυτο μας ειδες αποτομους κτλπα γιατι μας πεσανε τα μαλλια. Γυρναμε λοιπον στο κυριως θεμα,οπου ο Ts θα ηταν το καλυερο να παει σε 290/290Χ ή για gtx780,οποια και να επιλεξει θα μεινει full ευχαριστημενος.
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 2 λεπτά μου πήρε... για το τροφοδοτικό έχω ένα reservation μην δεν είναι αρκετό, αλλά οκ. Επίσης όπου case βάζεις αυτό, γιατί είναι E-ATX η μητρική. http://www.e-shop.gr/nzxt-big-phantom-black-p-PER.808823 κατι τετοιες συνθεσεις βλεπω και μου πεφτουν τα βυζγια. ελεος.
VagelisDer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ωραια απλα ειδες κατι και το εκανες γενικοτητα,πιστευες πραγματικα οτι ολες οι 290Χ μπορει να ειχαν θεματα με τις θερμοκρασιες ακομα και με τις custom υλοποιησεις?? Γιαυτο μας ειδες αποτομους κτλπα γιατι μας πεσανε τα μαλλια. Γυρναμε λοιπον στο κυριως θεμα,οπου ο Ts θα ηταν το καλυερο να παει σε 290/290Χ ή για gtx780,οποια και να επιλεξει θα μεινει full ευχαριστημενος.Το καλό με την 290x είναι τα 4 γιγα και η υποστήριξη dx12 day one όπως με ενημέρωσε στο twiter η amd.
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 τα 1200 ειναι με οθονη η χωρις? γιατι με 1440P οθονη δε βγαινει για κανενα λογο gaming pc... θες αλλα τοσα.
scha13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 κατι τετοιες συνθεσεις βλεπω και μου πεφτουν τα βυζγια. ελεος. Να το δούμε...η διαφωνία είναι ως προς...; να μην τα δίνεις στις πλαστικές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα