Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, ηρθε η ωρα να παρω pc και θελω να παιζει τα παντα σε φουλ αποδοσεις για τα επομενα 5 χρονια!

Αν μπορειτε να με βοηθησετε επειδη δεν εχω πολυ καλες γνωσεις στο θεμα αλλα παιζω πολλα games...

Θα ηθελα προτασεις για ολα τα μερη του pc, οπως ram, cpu, μητρικη, κουτι, καρτα γραφικων, τροφοδοτικο, ψυκτικο συστημα ,ssd και οτι αλλο θεωρειτε απαραιτητο...

Ευχαριστω εκ των προτερων

Επισης τα parts να ειναι απο μαγαζι και με εγγυηση, και αν μπορριτε να μου λετε και ενδικτηκα μια τιμη για το καθε part...

Δημοσ.

Συμπλήρωσε το προτύπο συμπληρώσης φόρμας αγορας-αναβάθμισης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Πες μας επίσης αν ενδιαφέρεσαι για OC και ότι σου φανεί χρήσιμο να μας πεις για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε!

Δημοσ.

Θα ασχοληθείς με OC όπως αναφέρει και ο Dev1l; Σε τι οθόνη θα παίξεις; Αν δεν είναι 1080p, σκοπεύεις να αγοράσεις στο μέλλον (ή γενικά να ανέβεις σε αναλύσεις τύπου 1440p?);
Λογισμικό θα βάλεις εσύ ή θες να είναι μέσα στην τιμή;

Επίσης όταν λες φουλ αποδόσεις στα επόμενα 5 χρόνια, δε νομίζω ότι μπορεί να στο εγγυηθεί κάνεις αυτό (Ultra settings 60+FPS), ότι αγορά και να κάνεις. Για παράδειγμα, τέρμα high-end συστήματα τα βρίσκουν σκούρα με παιχνίδι που βγήκε τελευταία βλ. WatchDogs, και δε ξέρουμε τι μας επιφυλλάσει το μέλλον, αλλά σίγουρα θα μπορείς να τα τρέχεις άνετα, σε αρκετά καλή ποιότητα εικόνας.

Δημοσ.

Προτείνω αυτό το σύστημα. Επέλεξα τον i7 όντας πολύ δυνατός, και αν και δεν ενδείκνυται για gaming, τον διάλεξα σαν πιο future-proof έναντι ενός i5,καθώς ίσως τα παιχνίδια στο μέλλον να ζητάν παραπάνω από 4 πυρήνες.
Η R9 290 πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή σ'αυτά τα λεφτά, δυνατή, με mantle και αρκετή VRAM για 1440p και παραπάνω. Σου προτείνω την TRI-X (http://www.skroutz.gr/s/4706878/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-UEFI-11227-03-40G.html) αλλά στο e-shop την έχει ~480. Αν θες όλα τα κομμάτια από e-shop τότε υπάρχει η υλοποίηση της ASUS στα ~410 ευρώ.
Το κουτί το έβαλα απλά για να υπάρχει, και για να μπει και στη τιμή. Αν είναι εκτός του γούστου σου μπορείς να το αλλάξεις. Επιλέχθηκε πρόχειρα, όπως και η ψύκτρα, και καλό θα είναι να κοιτάξεις και τις παρατηρήσεις και άλλων παιδιών για την ψύκτρα.
Αυτό θα ήταν το PC που θα έπαιρνα εγώ, αν είχα budget 1200 ευρώ και σκόπευα να πάρω PC άμεσα. Αν δεν βιαζόμουν, θα περίμενα λίγο ακόμη για την έλευση των DDR4.

Δημοσ.

η 212 για πολυ oc δεν κανει,σε τετοια cpu βαλε μια καλητερη

Κλειδωμένος είναι ο CPU, σε H chipset, ο φίλος δεν ενδιαφέρεται για OC.

Δημοσ.

Συμπληρώνεις αυτή τη φόρμα και απιπλέον διευκρινίζεις αν θες να κάνεις μελλοντικές αναβαθμίσεις στο καινούργιο σύστημα που θα φτιάξεις τώρα και αν θα κάνεις oc σε cpu+gpu, γιατί δεν θα βγει άκρη έτσι. :http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Κλειδωμένος είναι ο CPU, σε H chipset, ο φίλος δεν ενδιαφέρεται για OC.

νόμιζα οτι ειναι ο Κ εκ παραδρομής, για στοκ συχνότητα μια χαρα ειναι η cm

Δημοσ.

Συμπληρώνεις αυτή τη φόρμα και απιπλέον διευκρινίζεις αν θες να κάνεις μελλοντικές αναβαθμίσεις στο καινούργιο σύστημα που θα φτιάξεις τώρα και αν θα κάνεις oc σε cpu+gpu, γιατί δεν θα βγει άκρη έτσι. :http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Ναι.Και η φόρμα πρέπει να αναβαθμιστεί κάποια στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Απο αυτην την στιγμη και μεχρι να βγουν οι ddr4, δεν αξιζει να παρεις νεο συστημα. Οσοι πηραν πηραν, οι διαφορες θα ειναι τεραστιοτατες πιστευω οποτε αξιζει να περιμενεις αν μπορεις.

Επισης > φορμα :-D

Δημοσ.

Θέλει αρκετό καιρό ακομά για προσιτές DDR4 και σε κύρια socket.

μεχρι τοτε θα κοιταμε και σε νεους επεξεργαστες + maxwell gpus.. εγω μεχρι και 1 χρονο θα περιμενα γιατι ξερω οτι αυτα που θα βγουν θα ειναι αρκετα καλυτερα απο οτι κυκλοφορει τωρα οποτε τα 1200 ευρω ισως και να τα εκλαιγα σε καμποσους μηνες (ισως).

up to him.. 1200ευρω ειναι πολλα λεφτα παντως οποτε θελει προσοχη.

Δημοσ.

Ποσο :1200€

Χρηση: gaming

Ειδικα προγραμματα: οχι

Οθονη : θα χρησημοποιησω μια 1440p

Συνθεση: μονο pc

Θεσσαλονικη , θα το φτιαξω σε καταστημα γιατι δεν εχω τις καταληλες γνωσεις

λειτουργικο: windows 7

Δημοσ.

μεχρι τοτε θα κοιταμε και σε νεους επεξεργαστες + maxwell gpus.. εγω μεχρι και 1 χρονο θα περιμενα γιατι ξερω οτι αυτα που θα βγουν θα ειναι αρκετα καλυτερα απο οτι κυκλοφορει τωρα οποτε τα 1200 ευρω ισως και να τα εκλαιγα σε καμποσους μηνες (ισως).

up to him.. 1200ευρω ειναι πολλα λεφτα παντως οποτε θελει προσοχη.

Μητρικές που υποστηρίζουν τους νέους Broadwell επεξεργαστές αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορούν. Με υποστήριξη για DDR4 δεν υπάρχουν ώστε να έχουμε την δυνατότητα αναβάθμισης κάποια στιγμή στο μέλλον μόνο RAM?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...