Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 ή Lg g2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες ειμαι σε απόγνωση !! Ποιο από τα δυο να διαλέξω ??? Και αν υπαρχει κάποιο καλύτερο στα 300€ (εννοείται skroutz) ???

Sent from my Lumia 800

Δημοσ.

Με εβαλαν να ψαξω τα 2 κινητα πριν 3-4μηνες περιπου για λογαριασμο φιλης.

Τελικα οντως το g2 αξιζε...εγω προτεινω g2.

Aν εχεις προβλημα χρηματων παρε το nexus.To βασικο πλεονεκτημα του nexus ειναι οι αναβαθμισεις.

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ είμαι σε φάση αναζήτησης, νομίζω δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καταλήξει κάποιος που γνωρίζει πέντε πράγματα.

Το G2 έχει τα εξής θετικά:

- Μεγαλύτερη οθόνη (ΟΚ, σχετικό το ότι αυτό είναι θετικό, καθώς κάποιοι μπορεί να προτιμούν τις 4.95 ίντσες από τις 5.2)

- Μεγαλύτερη μπαταρία (αυτό θέλω να πιστεύω ότι αντικειμενικά είναι θετικό για όλους)

- Καλύτερη κάμερα

- Έχει ράδιο (για όσους τους ενδιαφέρει τέλος πάντων)

- Ίσως έχει ελάχιστα καλύτερη οθόνη

Το Nexus 5 απ' την άλλη, έχει τα εξής θετικά:

- Δεν έχει bloatware, δηλαδή όλο αυτό το junk/σκουπίδι της εκάστοτε εταιρείας, που για τους περισσότερους είναι αχρείαστο και ενδεχομένως είναι υπεύθυνο για το lag που πολλοί παρατηρούν

- Παίρνει πρώτο αναβαθμίσεις

- Είναι πιο γρήγορο (επειδή δεν έχει bloatware)

- Χαίρει τεράστιας/απίστευτης υποστήριξης στο XDA κ.λπ.. (πρώτα με τα Nexus ασχολούνται και μετά με όλα τ' άλλα)

Οπότε εξαρτάται τι είδους χρήστης είσαι. Εγώ ας πούμε αν και θεωρώ σοβαρό προσόν τη μεγαλύτερη μπαταρία του G2 και λιγότερο την καλύτερη camera του, προτιμώ την ταχύτητα και την υποστήριξη του Nexus, τόσο απ' τη Google, όσο και από τρίτους. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα ειναι ψηφοφοριες και δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα. Εγω λεω να πας στο G2 αλλιως αν σου αρεσει μια καθαρη εμπειρια Andoid παρε Nexus

εχει δικιο ο  Καρχαρίαςςς αυτα ειναι votes...

Δημοσ.

Για την κάμερα του Nexus 5 διαβάζω ότι είναι η πρώτη φορά που συσκευή Nexus έχει αξιοπρεπή κάμερα (και είμαι κάτοχος Nexus 4).

Όσον αφορά στη χωρητικότητα, κι αυτό εγκειται στις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Εγώ ας πούμε είμαι άνετος με τα 16GB του Nexus 4 εδώ και 1½ χρόνο. Κάποιος άλλος όμως, μπορεί να μην είναι άνετος, όχι με 16GB, αλλά και με 32GB και να χρειάζεται περισσότερα (βλ. ύπαρξη card slot)

Δημοσ.

Για την κάμερα του Nexus 5 διαβάζω ότι είναι η πρώτη φορά που συσκευή Nexus έχει αξιοπρεπή κάμερα (και είμαι κάτοχος Nexus 4).

Όσον αφορά στη χωρητικότητα, κι αυτό εγκειται στις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Εγώ ας πούμε είμαι άνετος με τα 16GB του Nexus 4 εδώ και 1½ χρόνο. Κάποιος άλλος όμως, μπορεί να μην είναι άνετος, όχι με 16GB, αλλά και με 32GB και να χρειάζεται περισσότερα (βλ. ύπαρξη card slot)

Κοιταξε οτι και να κανει το κινητο ειναι κινητο δεν θα του φορτωσει ενα εκατομμυριο πραγματα μεσα. Καλυτερα να παρει το 32αρι και να εχει το κεφαλι του ησυχο αλλα εγω που ακομα θεωρω πως εχω πολυ Junk μεσα στο κινητο εχω 7.5 gb Free και δεν μου λειπει τιποτα. Η κοινη γνωμη λεει καλυτερα να κανεις overkill με τον χωρο αποθηκευσης παρα να μεινεις αργοτερα απο χωρο.

Thanks παίδες!! Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο στα 300€ (σκρουτζ πάντα) ???

Sent from my Lumia 800

Δεν υπαρχουν καλυτερα σε αυτα τα λεφτα. 

Δημοσ.

Κοιταξε οτι και να κανει το κινητο ειναι κινητο δεν θα του φορτωσει ενα εκατομμυριο πραγματα μεσα. Καλυτερα να παρει το 32αρι και να εχει το κεφαλι του ησυχο αλλα εγω που ακομα θεωρω πως εχω πολυ Junk μεσα στο κινητο εχω 7.5 gb Free και δεν μου λειπει τιποτα. Η κοινη γνωμη λεει καλυτερα να κανεις overkill με τον χωρο αποθηκευσης παρα να μεινεις αργοτερα απο χωρο.

Απλά αν καταλήξει στο Nexus, να ξέρει ότι αν πάει στην έκδοση με τα 32GB δε θα έχει εγγύηση απ' την ελληνική αντιπροσωπεία, μέχρι να το εισάγει τουλάχιστον.

Που δεν πιστεύω ότι τον ενδιαφέρουν οι 32GB εκδόσεις, αφού λέει ότι ψάχνει για συσκευή έως 300€ από skroutz.

Δημοσ.

Γνωμη μου και τελικο μου ποστ μετα αποφασιζεις εσυ και υπαρχουν και πολλα θεματα με την ιδια συγκριση να διαβασεις. Πηγαινε σε ενα καταστημα Public αν μενεις Αθηνα κανε μια βολτα μεχρι το Συνταγμα (να ταισεις και τα περιστερια βρε αδεφε :lol: ) και δες τα και τα δυο, κατσε παιξε με το καθενα κανενα τεταρτο και κανε πραγματα που κανεις καθημερινα με το κινητο σου. Επειδη ενα smartphone ειναι το αντικειμενο που εχουμε μαζι μας οπου και αν παμε και θα ζησεις πιθανοτατα τα επομενα 2+ χρονια μαζι του, ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μας αρεσει. Μην βασιστεις απλα σε οτι σου λεμε εμεις, εγω ειδα το G2 και τρελαθηκα, αλλα το Nexus εχει τα καλουδια με τις αναβαθμισεις και την τρελη υποστηριξη στο XDA που με τραβανε πιο πολυ σε αυτο, πηγαινε δες τα απο κοντα και ειναι τοσο μα τοσο παρομοια στα Specs που εδω ισχυει πραγματικα αυτο που λεμε παρε οτι σου κατσει καλυτερα στο ματι ή στην προκειμενη στο χερι. Αυτα απο εμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...