Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την 770 msi οπως φαινεται και στην υπογραφη μου και οπως επαιζα bf hardline οπου το usage ειναι παντα 90-99% φτανει μεχρι και 77c. Ειναι αρκετα υψηλο? Πρεπει να ανησυχω? (Θα δοκιμασω την επομενη βδομαδα να καθαρισω το pc και να φτιαξω το cable management αλλα η ερωτηση θα ηθελα να απαντηθει γιατι ερχονται και αλλες ζεστες :P )

Δημοσ.

αν δεν ακουμπησει κανενα 90αρι δεν εχεις να φοβασαι κατι.

Αλλα και να υπερθεμανθει η καρτα απλα θα σβησει ο υπολογιστης.Βεβαια δεν ειναι σωστο να ψηνεται μεχρι να σβησει.

Το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις,κατεβασε το msi afterburner και πριν παιξεις βαλε τον ανεμιστηρα πχ στο 60-70% και ας εχεις παραπανω θορυβο απο τα ανεμιστηρακια. Θα κατεβει ομως αισθητα η θερμοκρασια.

τα 77°C που βλεπεις ειναι μεσα στα ορια του ικανοποιητικου για να πεις οτι εισαι οκ.

ΤΟ ζητουμενο ειναι να μην ξεπερνας τους 85-90 και να ειναι συνεχομενα.

Δημοσ.

αν δεν ακουμπησει κανενα 90αρι δεν εχεις να φοβασαι κατι.

Αλλα και να υπερθεμανθει η καρτα απλα θα σβησει ο υπολογιστης.Βεβαια δεν ειναι σωστο να ψηνεται μεχρι να σβησει.

Το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις,κατεβασε το msi afterburner και πριν παιξεις βαλε τον ανεμιστηρα πχ στο 60-70% και ας εχεις παραπανω θορυβο απο τα ανεμιστηρακια. Θα κατεβει ομως αισθητα η θερμοκρασια.

τα 77°C που βλεπεις ειναι μεσα στα ορια του ικανοποιητικου για να πεις οτι εισαι οκ.

ΤΟ ζητουμενο ειναι να μην ξεπερνας τους 85-90 και να ειναι συνεχομενα.

Ναι καπου εκει το εχω το fan profile..αμα το αφησω στοκ χτυπαει ανετα 80αρια.

Δημοσ.

ανεβασε το κ αλλο τοτε μην σε αγχωνει.

Καλυτερα μετα απο 2 χρονια να τα φτυσει ο ανεμιστηρας(οπου βαζεις καλυτερο συστημα ψυξης)παρα η καρτα που χρυσοπληρωσες τωρα.

Δημοσ.

Ναι καπου εκει το εχω το fan profile..αμα το αφησω στοκ χτυπαει ανετα 80αρια.

Φτιάξε ένα profile.Μετά έτσι και αλλιώς θα κοιτούσες για throttling.

Δημοσ.

Ποτε πρεπει να ανησυχουμε για την θερμοκρασια στην καρτα γραφικων?

΄Οπως είπαν τα παιδιά από τα 90C και πάνω. Από εκεί και πάνω όταν αρχίζει να κοχλάζει το νερό ρίχνεις το αλατάκι και τα μακαρόνια :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...