Aias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Ξερει κανεις αν το play2 μπορει να παιξει divx,vcd και με ποιο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Για vcd δεν ξέρω, πάντως divx δεν μπορούν να παίξουν ούτε τα επιτραπέζια dvd players, εκτός από ειδικές περιπτώσεις ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Ακουσα οτι υπαρχει προγραμματακι που το βαζεις μεσα στο cd που καιες το divx και μπορεις να παιξει.Αν καποιος ξερει περισσοτερα ας κανει ποστ εδω μαζι με το ονομα του προγραμματος. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nfountou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 nomozw kati tetoio prepei na ginetai alla me to xbox.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Κι εγω το ακουσα και κατεβασα μαλιστα και το προγραμα.Μονο που δε το ειχα δοκιμασει.Δεν ειμαι σιγουρος αλλα πανε dvd.box.sk υπαρχει σιγουρα κι ενα φορουμ για το πι-εσ που ειχε ολα τ απαραιτητα αλλα το ξεχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.