Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και παλι στην παρεα,εχω βαλει οπως μου ειπατε και σασς ευχαριστω το τομσον σαν ρουτερ,δηλαδη σε μια οποιαδηποτε θυρα του εθερνετ του εδωσα το εθερνετ που εβγαζε το απλο μοντεμ του οτε,μετα συνδεομαι ασυρματα απο το κινητο μου και ολα μια χαρα.μετα συνδεομαι με τον υπολοφιστη μου παιρνω απο οποιαδηποτε εθερνετ του ρουτερ και ετσι τον συνδεω αλλα εχω προβλημα ή ταχυτητας δλδ αργει πολυ να ανοιξει μια σελιδα ή δεν θα ανοιγει καν ή θα πρεπει να βαλω-βγαλω το εθερντετ του υπολογιστη και μετα το βαζω και τοτε εχω ιντερνετ κ παλι μετα αργει,ενω στο κινητο η ταχυτητα και ολα ειναι τελεια,μολις βαζω απυθια το εθερνετ απο το μοντεμ στον υπολογιστη τοτε ολα μια χαρα..

ειμαι συγουρος σχεδον πωσ καποια ρυθμηση ειναι η στο ρουτερ η στον υπολογιστη εκει με τις ip αλλα τι??

στον υπολογιστη εχω αυτοματες ιρ...παρακαλω μια βοηθεια.

σας ευχαριστω πολυ.

το θεμα που ανοιξα πριν λιγες μερες για την συνδεση που δεν ηξερα ειναι στο παρακατω λινκ:

http://www.insomnia.gr/topic/531283-thomson-tg-585-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81/

Δημοσ.

Όπως το περιγράφεις δείχνει να εχεις θέμα με τις θύρες ethernet του router. Δοκίμασε αλλο υπολογιστή

Δημοσ.

καλησπερα και παλι στην παρεα,εχω βαλει οπως μου ειπατε και σασς ευχαριστω το τομσον σαν ρουτερ,δηλαδη σε μια οποιαδηποτε θυρα του εθερνετ του εδωσα το εθερνετ που εβγαζε το απλο μοντεμ του οτε,μετα συνδεομαι ασυρματα απο το κινητο μου και ολα μια χαρα.μετα συνδεομαι με τον υπολοφιστη μου παιρνω απο οποιαδηποτε εθερνετ του ρουτερ και ετσι τον συνδεω αλλα εχω προβλημα ή ταχυτητας δλδ αργει πολυ να ανοιξει μια σελιδα ή δεν θα ανοιγει καν ή θα πρεπει να βαλω-βγαλω το εθερντετ του υπολογιστη και μετα το βαζω και τοτε εχω ιντερνετ κ παλι μετα αργει,ενω στο κινητο η ταχυτητα και ολα ειναι τελεια,μολις βαζω απυθια το εθερνετ απο το μοντεμ στον υπολογιστη τοτε ολα μια χαρα..

ειμαι συγουρος σχεδον πωσ καποια ρυθμηση ειναι η στο ρουτερ η στον υπολογιστη εκει με τις ip αλλα τι??

στον υπολογιστη εχω αυτοματες ιρ...παρακαλω μια βοηθεια.

σας ευχαριστω πολυ.

το θεμα που ανοιξα πριν λιγες μερες για την συνδεση που δεν ηξερα ειναι στο παρακατω λινκ:

http://www.insomnia.gr/topic/531283-thomson-tg-585-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81/

κοιτα στο αλλο θεμα σου σου εχω γραψει καποια πραγματα κατω κατω για ip κτλ.

επισης μπορει να φταιει το καλωδιο το ethernet αν και δυσκολο ή μπορει να φταιει κατι στο Pc.ειτε drivers ειτε κατι αλλο.αν εχεις και αλλο Pc για δοκιμη θα ηταν μια λυση(ή καποιο λαπτοπ να το βαλεις με ethernet).αλλιως δες για πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου,β.κλεισε firewall,γ.δες για spyware.δ.κανε ενημερωσεις στα windows.σιγουρεψου οτι οι ip ειναι στο αυτοματο αν και μπορεις να δοκιμασεις και με καρφωτες ip/dns.μπορεις σαν τελευταια  λυση ενα Hard reset στο thomsοn και αν εχει stb θα μπορουσες να αλλαξεις και firmware και να βαλεις καποιο generic Πανω.

δοκιμασε οπως ειπαν και αλλη θυρα ethernet Και προσεχε να μην βαλεις τιποτα σε stb θυρα.πριν κανεις ολα αυτα βεβαια δοκιμασε αυτα που σου γραψα στο αλλο θεμα για τις ip.

αν και αμα ηταν με λαθΟς ip στο ρουτερ τοτε λογικα δεν θα πρεπε να παιζει και το κινητο.η αν απλα εχεις τo thomson σε αλλο δικτυο θα παιζει αλλα δεν θα  μπορεις να  μπεις στο interface του.μπορει απλα να εχει φαει σκαλωμα και με Hard reset να παιξει.το εχω πετυχει σε thomson once.σουρνοταν τελειως και με Hard reset ηρθε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...