Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται,

Εδώ και λίγο καιρό έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα νέο smartphone και έχω καταλήξει στο δύο παραπάνω μοντέλα (Samsung Galaxy Note 3 Neo και Sony Xperia SP). Όμως δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα δύο. Έτσι ζητάω τις δικές σας γνώμες, μήπως και καταλήξω κάπου. Επομένως,...

Ποια είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω μοντέλα ?

Ποιό απο τα δύο θεωρείται καλύτερο ?

Ποιο θεωρείται πιο designάτο, πιο όμορφο, πιο εντυπωσιακό ?

Ποιό μου προτείνεται ?

Γιατί μου προτείνεται αυτό που μου προτείνεται ?

Υ.Γ.: Αν έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο στα 200-250 €, απλά πείτε το. Ακόμα, θέλω να σημειώσω, οτι αγοράζω απο Skroutz.gr .

Συγνώμη αν σας κούρασα ...

Δημοσ.

Designατο, όμορφο και εντυπωσιακό εσύ θα μας πεις πιο θεωρείς διότι είναι καθαρά υποκειμενικό. Από εκεί και πέρα ανάμεσα σε αυτά τα 2 σίγουρα πήγαινε στο Note είναι πολύ καλύτερο

Δημοσ.

Το γνωρίζω πως το Note 3 Neo είναι καλύτερο, όμως αυτό που με "ενοχλεί" είναι η τιμή του, γιατί όσο καλό και να είναι ένα κινητό 309€, δεν τα δίνεις και εύκολα, αλλα και το οτι δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα (ή έτσι νομίζω) . Γι' αυτό τον λόγο ζητάω να μου προτείνεται και κάποια άλλα κινητά, με καλά χαρακτηρίστηκα σε πιο χαμηλή τιμή, 200-250€. Τώρα όσων αφορά για την εμφάνιση που σας λέω, θέλω απλά να μάθω το πώς θα χαρακτήριζες, εμφανισιακά, κάποιο απο αυτά τα κινητά, άμα το έβλεπες μπροστά σου...

Δημοσ.

Κοίταξε αδερφέ δεν αξίζει να τσιγγουνευτείς 40€ και 50€ σε μια τέτοια αγορά διότι δεν θα έχεις δυνατότητα να πάρεις αξιόλογη συσκευή που θα σου αντέξει και κάποια χρονάκια. Απο εκεί και πέρα αν μπορείς να παίξεις στο 300αρι πήγαινε για Nexus 5

Δημοσ.

Καλή ιδέα και το Nexus αλλα είναι όλα ακριβά... Προτιμώ να αλλάξω κινητό σε κανά δύο χρόνια (για να ανανεώνομαι κιόλας :P), γιατί είναι και το άλλο.... Άμα σου κάτσει η στραβή και σου πέσει... Μετά τί ; Πάνε τα 300€ ? Κατάλαβες, γι' αυτό και ψάχνομαι για κάτι πιο οικονομικό, αλλιώς ούτε καν θα άνοιγα τέτοιο θέμα, θα το είχα αγοράσει ήδη .... :)

Δημοσ.

Καλή ιδέα και το Nexus αλλα είναι όλα ακριβά... Προτιμώ να αλλάξω κινητό σε κανά δύο χρόνια (για να ανανεώνομαι κιόλας :P), γιατί είναι και το άλλο.... Άμα σου κάτσει η στραβή και σου πέσει... Μετά τί ; Πάνε τα 300€ ? Κατάλαβες, γι' αυτό και ψάχνομαι για κάτι πιο οικονομικό, αλλιώς ούτε καν θα άνοιγα τέτοιο θέμα, θα το είχα αγοράσει ήδη .... :)

Θα παρεις Tempered Glass Screen Protector και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Don't ask, Google it

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...