Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Τις προαλλες αγορασα μια καινουργια καμερα της logitech, οχι τιποτα το ιδιαιτερο 20 ευρω ειχε. Την συνδεσα σε καθε θυρα του υπολογιστη και δεν την εντοπιζε ελεγε Unknown hardware κτλ. αφου εγκατεστησα και τους drivers απο τη σελλιδα της logitech. Σημερα μου εφεραν ως δωρο τον θησαυρο Logitech Proteus Core ενα πολυ καλο ποντικι. Το συνδεσα επισης σε καθε θυρα και ουτε παλι δουλευε! Το θεμα ποιο ειναι ομως,εχω ενα απλο ποντικι και ενα πληκτρολογιο τα οποια λειτουργουν κανονικα, ειδικα το ποντικι που το εχω χρονια. Γνωριζει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;;

Edit: Το δοκιμασα σε ενα Laptop Toshiba και το εντοπισε το ποντικι,αναψε ενα μπλε πραγμα πανω στο ποντικι προφανως το logo της logitech αλλα δεν μπορουσα να το κουνησω και το λειζερ δεν ηταν αναμενο

Δημοσ.

Μηπως τα συνδεεις μεσω καποιου hub χωρις τροφοδοσια?

Οχι φιλε οπως ειπα τα αλλα ολα λειτουργουν κανονικα σε ολες τις θυρες!

Δημοσ.

Κάνε Windows Update και στις δευτερεύουσες ενημερώσεις δες αν θα σου βγάλει καινούργιους drivers για το Logitech.

Αν σου βγάλει στη λίστα drivers εννοειται τους εγκαθιστάς.

Να το έχεις συνδέσει όμως πρώτα.

Δημοσ.

Αν εχεις ενα προγραμμα που λεγεται ds3tool (για χειριστηριο ps3 σε pc) απεγκατεστησε το.Ειχα παρομοιο προβλημα με Logitech προιοντα και μου λυθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...