VeganWolf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Λοιπον, εδώ είναι τα specs από το pc... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Operating System Windows 8.1 Pro 32-bit CPU Intel Pentium E2160 @ 1.80GHz 35 °C Conroe 65nm Technology RAM 1.00GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5KPL-VM (Socket 775) Graphics LCD72VM (1280x1024@75Hz) 256MB NVIDIA GeForce 7600 GS (Undefined) 59 °C Storage 232GB Western Digital WDC WD2500BEVT-22A23T0 ATA Device (SATA) 34 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A ATA Device Audio High Definition Audio Device -------------------------------------------------------------------------------------------------- Αρχίζει και κολλάει βρε παιδια το εργαλειο και μου εχει σπασει τα νευρα εβαλα τα Windows 8.1 για καλητερα........ασε που εχουν ληξει και τα Windows XP......τι να περασω βρε παιδια;(ΟΧΙ LINUX)Ειμαι και σε στιγμη που βιαζομαι......Ευχαριστω....που διαβασατε μεχρι εδώ
vaiosgtr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εαν δεν εισαι ικανοποιημένος απο τα 8.1: ή θα αναβαθμίσεις το συστημά σου ή θα βάλεις linux να φανταστω πως δεν θες linux για να μην αφησεις τα παιχνίδια σου στα windows ? 1
Euclides Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ... εβαλα τα Windows 8.1 για καλητερα........ Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? CPU Intel Pentium E2160 @ 1.80GHz 35 °C RAM 1.00GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) ......τι να περασω βρε παιδια;(ΟΧΙ LINUX) Αν δεν θέλεις Linux, αλλάζεις PC. 1
VeganWolf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλημερα βρε παιδια..... Λοιπον υστερα από πολύ σκεψη (2 λεπτα).....αντε τι εχω να χασω....αμα είναι να περασω Linux... Ποια όμως; Τα μονα που ξερω είναι τα Ubuntu και αυτά που περασα εκδοση 14.04 LTS εβγαζαν και ακυρα χρωματα ειδικα όταν υπηρχαν διαφάνειες κατι πρασσινα τετραγωνάκια.....κ.α......αυτά όμως μου κανουν και τα Windows 8.1 αλλα μονο στα βίντεο του YouTube......
VeganWolf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τελικα θα περασω τα Xubuntu...... http://xubuntu.org/getxubuntu/
VeganWolf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μάπα τα Xubuntu(γί αυτό είπα πριν "too late" τα είχα περάσει είδη ) κολλάνε και αυτά...άσε που μου κάνουν και νούμερα με τα χρώματα και αυτά.Κάτι σε Windows δε γίνετε?(θέλω και το visual studio)
vaiosgtr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 το να βρεις τη κατάλληλη διανομή δεν ειναι τοσο ευκολο. υπαρχουν παρα πολλες και πρεπει να δοκιμάσεις αρκετες απο αυτες για να αποφασισεις. πιο ευκολο ειναι να βρεις ενα desktop environment που σου αρεσει και μετα τη διανομη. εγω ετσι κανω. υπάρχουν τα εξής desktops environments : unity(θα το βρεις μονο στο ubuntu και ειναι αρκετα βαρυ για τον υπολογιστη σου) cinnamon/mate (μοιαζουν στο gnome 2 την παλιοτερη εκδοση του gnome 3) gnome3(διαφέρει πολυ απο τα υπολοιπα. ισως δυσκολευτεις να βολεφτεις με αυτο) kde(ειναι ωραιο και καλο αλλα εχει μεγαλες απαιτησεις για τον υπολογιστη) xfce(μετριο σε απαιτησεις. δεν νομιζω να εχεις προβληματα) lxde("Lightweight X11 Desktop Environment" φτιαχτηκε για να ειναι ελαφρυ) openbox(ολα ξεκιναν με δεξι κλικ στην επιφάνεια εργασίας) υπαρχουν και άλλα αλλά αυτά ειναι τα πιο βασικά το xubuntu ειναι ubuntu με xfce. εαν εχεις προβληματα με αυτο δοκίμασε και μια αλλη διανομη με xfce. εαν σου κολλαει και εκεινη ε τοτε ψαξε για lxde. *αυτο με τα χρωματα πρεπει να ειναι θεμα driver 1
VeganWolf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κάτι σε Windows δε γίνετε?(θέλω και το visual studio)
vaiosgtr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 τα 8.1 ειναι τα καλυτερα windows. τρεχουν και σε 512 μνήμη δοκιμασμενα. εαν σου φενονται αργα πρεπει να παρεις καινουργιο υπολογιστη. 1
VeganWolf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς ψιλό-κολλάνε.Εμενα μου έχουν πει πως τα Windows ΧΡ μετά από την "ημερομηνία λήξεις" έχουν αρχίσει και δεν πάνε καλά.Ισχύει αυτό? εάν όχι μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κατεβάσω μαζί με τις ενημερώσεις? δηλαδή κάτι windows installers, .Net Frameworks etc..
VeganWolf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αφού δε ζητάνε πολλά από πλευράς hardware :'(Windows 7?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα