Προς το περιεχόμενο

Δίκτυο και internet

vjshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω δικτυο στο σπίτι με xp και 98. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις για να μπαίνουν και τα 2 pc στο net (Έκτέλεσα ξανά τον οδηγό δημιουργίας δικτύου των χρ και στους δύο υπολογιστές. Μετά έβαλα τις στατικές διευθύνσεις ΙΡ του δικτύου. Στις DNS δεν έβαλα τίποτα (όπως ήταν το δίκτυο πιο παλιά χωρίς νετ)), αλλά έχω 1 πρόβλημα. Ο κεντρικός υπολογιστής είναι τα χρ. Από τα 98 μπορώ να να κάνω κλήση και να συνδεθώ, αλλά δε μπορώ να μπω πουθενά παρόλλο που εμφανίζομαι συνδεδεμένος. Το μήνυμα που εμφανίζεται είναι το κλασικό ότι δε μπορεί να εμφανίσει τη σελίδα. Από τα χρ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στη σύνδεση του νετ στα χρ έχει: Ιδιότητες/ Για προχωρημένους/ Ρυθμίσεις. Μήπως το πρόβλημα είναι εκεί πέρα; Το τηλ είναι PSTN αν και δε νομίζω να παίζει κανένα ρόλο πέρα απο την ταχύτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά καλά τα λέτε αλλά οταν βάλω IP: 192.168.0.1 δε δουλεύει το δίκτυο. Δοκίμασα να βάλω και στατική και δυναμική ΙΡ στα 98 αλλά δε θέλει να δουλέψει. Θα δοκιμάσω ξανά και θα σας πω.

Ευχαριστώ για οτ χρόνο σας!

Ευχαριστώ ρε παιδιά.

Όλα λειτουργούν ΟΚ.

Προς τον violator: Αναζήτηση όλοι κάνουν. Απλώς πρέπει να βάζουμε τα θέματα στις σωστές κατηγορίες. Πάντως τη λύση τη βρήκα από εσένα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...