gtso Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παιδιά πολύ ωραίο το κινητό, εξαίσιο το review, αλλά TV OUT έχει (MHL ή κάτι παρεμφερές); USB OTG υποθέτω πως υποστηρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tewton Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Φίλε και είμαι μάλλον μεγαλύτερος απο σένα και η δουλειά μου ειναι στο core της τεχνολογίας. Δεν χρησιμοποιώ απλά την τεχνολογία αυτής της μορφής σαν απλός χρήστης αλλά φτιάχνω και πάνω της πράγματα. Οι απόψεις ειναι καθαρά δικές μου, δεν αντιπροσωπεύω καμία ομάδα και ειναι αποτέλεσμα της εμπειρίας που έχω χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που υπάρχει σπο το 1984 κσι μετά σε καθημερινή βάση. Φίλε καλησπέρα. Επειδή λες ότι η δουλειά σου είναι στο core αυτής της τεχνολογίας, αν πραγματοποιείς remote desktop στις 4 ιντσες μπορώ να σου πω από τώρα ότι δεν κάνεις αποδοτική χρήση (μόνος σου είπες άλλωστε ότι δουλειά μερικών δευτερολέπτων την κάνεις σε 4 λεπτά). Τα λέω και εγώ από εμπειρία γιατί χρησιμοποιώ το κινητό για RD, μιας και λόγω δουλειάς πρέπει να έχω πρόσβαση σε αρκετούς υπολογιστές 24/7 (με Galaxy S4 και τώρα μου φαίνεται μικρό για απομακρυσμένη σύνδεση - διαχείριση ). Για RD θες τουλάχιστον ένα iPad Mini (το προτείνω μιας και είσαι οπαδός της Apple), αν και τότε χάνεις το "κινητό". Για μένα ιδανικό είναι ένα phablet. Από εκεί και πέρα ως κάτοχος iphone, ipad, macbook, android συσκευών κτλ μπορώ να πω ότι έχεις δίκιο για τις διαφορές lag, μεταξύ android και iPhone. Να προσθέσω επίσης ότι οι οθόνες των iOS συσκευών δίνουν την αίσθηση του μεγαλύτερου refresh rate (προσοχή δεν εννοώ το lag). Αλλά μέχρι εκεί. Σε αυτά τα θέματα fanboyσμοί δε χωράνε. Καλώς ή κακώς, όπως σου είπαν σε προηγούμενα post κάποια παιδιά, τα ms διαφοράς στο άνοιγμα των επαφών, λίγο ενδιαφέρουν σε σχέση με όσα χάνεις με τη μετάβαση από Android (ναυαρχίδα) σε iOS: -καλύτερες οθόνες -καλύτερες φωτογραφίες-βίντεο -επεκτασιμότητα σε μνήμη και γενικότερα μεγαλύτερη παραμετροποίηση -έναν αξιοπρεπή media-player για τις διακοπές το εξοχικό κτλ -γενικότερα μη δυσκοίλιο λειτουργικό Γιατί έχει μια γενικότερα δυσκοίλια λογική το iOS. Και το χειρότερο: είναι δυσκοίλιο επίτηδες για να δημιουργεί την ανάγκη αγοράς του νεότερου προϊόντος. Και πληρώνεις εσύ 7 και 8 κατοστάρικα και ακόμα περιμένεις το AirDrop να δουλεύει από iOS σε OS. Για να μην παρεξηγηθώ βρίσκω αρκετά γοητευτικά τα προϊόντα της Apple, δηλώνω ερωτευμένος με το macbook μου και υπό άλλες συνθήκες ίσως ήμουνα και εγώ fan. Τώρα απλά κοιτάω με τι μπορώ να κάνω καλύτερα τη δουλειά μου και να είμαι συνεχώς ενημερωμένος στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tewton Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 double post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικη μου αποψη μιας και το ειχα στα χερια μου 15 μερες ειναι οτι δεν αξιζει τα χρηματα που ζηταει μην τρελαθουμε κινεζικο και θελει 330 ευρω ημαρτον παρε nexus 5 να σου μεινουν και ρεστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα