vasilisbilias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Έχω ένα παλιό Laptop με σπασμένη οθόνη και θα ήθελα να το συνδέσω στην τηλεόραση για να βλέπω ταινίες (μην πάει και χαμένο). Η τηλεόραση υποστηρίζει μόνο Scart και Rca, μιας και είναι παλαιού τύπου. Βρήκα το παρακάτω καλώδιο, αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο. http://www.e-shop.gr/inline-vga-to-rgb-cable-1m-p-PER.754355
ilet1976 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει. Μου έχει τύχει να μην δουλέψει. Το κόστος είναι μικρό μπορείς να το ρισκάρεις. Καλή τύχη.
vasilisbilias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει. Μου έχει τύχει να μην δουλέψει. Το κόστος είναι μικρό μπορείς να το ρισκάρεις. Καλή τύχη. Δεν έχω τον χρόνο και την διάθεση να πειραματιστώ. Υπάρχει κάποια σίγουρη λύση που θα δουλέψει;
vasilisbilias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει;
georgescreta Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Όχι, δε θα κάνεις δουλειά μ' αυτό. Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Όσο ανεβαίνεις σε τιμή, μπορείς να αποκτήσεις και θύρα Hdmi και διάφορα άλλα καλούδια. Αν τώρα "πιάνουν" τα χέρια σου, ίσως τη βγάλεις και τζάμπα..!
vasilisbilias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Όχι, δε θα κάνεις δουλειά μ' αυτό. Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Όσο ανεβαίνεις σε τιμή, μπορείς να αποκτήσεις και θύρα Hdmi και διάφορα άλλα καλούδια. Αν τώρα "πιάνουν" τα χέρια σου, ίσως τη βγάλεις και τζάμπα..! Λίγο ακριβούτσικο είναι για την χρήση που το θέλω και για παλιά τηλεόραση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Jannis64 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Έχω ένα παλιό Laptop με σπασμένη οθόνη και θα ήθελα να το συνδέσω στην τηλεόραση για να βλέπω ταινίες (μην πάει και χαμένο). Η τηλεόραση υποστηρίζει μόνο Scart και Rca, μιας και είναι παλαιού τύπου. Βρήκα το παρακάτω καλώδιο, αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο. http://www.e-shop.gr/inline-vga-to-rgb-cable-1m-p-PER.754355 Φίλε μου αυτό που βρήκες στο eshop είναι VGA (που διαθέτει το laptop σου) σε RGB (Component που μάλλον δεν διαθέτει η τηλεόρασή σου αφού είναι παλιού τύπου/ τα RCA που έχει πιθανότατα είναι 2x Audio + 1x Video), εκτός κι αν είναι από τις CRT που ήταν εξοπλισμένες με RGB (Red/Green/Blue). Αν είναι τέτοια, τότε αυτό που βρήκες στο eshop κάνει για σύνδεση και έχεις πολλές πιθανότητες να δουλέψει. Διαφορετικά πας σε κάτι τέτοιο , που δεν είναι σίγουρο πως θα δουλέψει. Όπως και να 'χει και στις δύο περιπτώσεις το κόστος είναι μικρό και δε χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα