Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ζητησα να κανω αλλαγη στον κωδικο προσβασης εδω ενω μου ειπε οτι εγινε επιτυχως δεν συνδεοταν , ζητησα νεο κωδικο και μου εστειλε το συστημα αλλα ενω με firefox συδεεται με ie δεν συνδεεται Τον ξανααλλαξα μεσω ff χωρις προβλημα αλλα με ie δεν συνδεεται Που ειναι το προβλημα ???
selianx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ζητησα να κανω αλλαγη στον κωδικο προσβασης εδω ενω μου ειπε οτι εγινε επιτυχως δεν συνδεοταν , ζητησα νεο κωδικο και μου εστειλε το συστημα αλλα ενω με firefox συδεεται με ie δεν συνδεεται Που ειναι το προβλημα ??? Κάνε ένα καθάρισμα cache&cookies στον IE.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Το εκανα αλλα χωρις αποτελεσμα Εκανα και επανεκκινση υπολογιστη αλλα τιποτα Μου το ειχε κανει και παλια μια φορα Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μετα από πολύ κοπο σκεφτηκα και εκανα επαναφορά εργοστασιακών του ie 11 , επανεκκινηση υπολογιστη και το πρόβλημα λυθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα