bachtis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Χαιρετώ παίδες!!! Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το render στο after effects. Φτιάχνω το comp μου ωραία και καλά, πατάω render αλλά μου κάνει rendering το μισό comp!!!! Δοκίμασα να ρίξω το resolution, μείωσα το comp στα 2.5 sec τίποτα... Ιδού τι προσπαθώ να φτιάξω: http://www.youtube.com/watch?v=1b-UxEdsYgo (το λέω για να έχετε στα υπόψιν σας ότι έβαλα 4 efe). Έχω έκδοση cs4.
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Έχεις επιλέξει όλο το timeline για το render; Μήπως στα settings του render έχεις ορίσει να κάνει συγκεκριμένο χρόνο; Εγώ δουλεύω σε παλαιότερη έκδοση αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω θα είναι τα ίδια.
bachtis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μπορείς να είσαι λίγο πιο συγκεκριμένος; Έχω την εντύπωση ότι απλά μπουκώνει. Πειραματίζομαι με τα preferences, αλλά δεν βρίσκω άκρη. Προσπάθησα να το σπάσω σε πολλά comp, αλλά μάλλον το επιβάρυνα περισσότερο...
bachtis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Παίζει να μην το σηκώνει ο υπολογιστής μου;; Νομίζω είμαι οκ... Από την ιστοσελίδα της adobe οι απαιτήσεις: 1.5-GHz or faster processor* Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 (Service Pack 3 recommended) or Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise with Service Pack 1 (certified for 32-bit Windows XP and 32-bit and 64-bit Windows Vista) 2 GB of RAM 1.3 GB of available hard-disk space for installation, plus 2 GB of space for optional content; additional free space required during installation (cannot install on flash-based storage devices) 1280 x 900 display with OpenGL 2.0–compatible video card DVD-ROM drive QuickTime 7.4.5 software required to use QuickTime features Εγώ έχω: intel core i5-2450 cpu @2.50Ghz ram 4 gb (2gb για χρήση) intel graphics 3000 win7 ultimate service park 1 Στο Project χρησιμοποιώ: ένα video wvm από handcam 1920X1080 ένα comp ίδιας ανάλυσης και 4 solid (δύο efe φωτιάς και δύο glow) Δοκίμασα μικρότερη ανάλυση, να βγάλω εφέ τίποτα. (Άλλωστε μου το έχει κάνει και σε άλλο Project)... Παίδες, pls help!!!
micos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δοκίμασες να βάλεις ένα άλλο βίντεο π.χ. ένα απλό avi λίγων λεπτών να δεις μήπως φταίει το συγκεκριμένο βίντεο; Όταν σταματάει το render σουη σώζει κάποιο τελικό αρχείο ή στο διαγράφει; Τι μέγεθος και τι settings έχει αυτό το τελικό;
bachtis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το videο μου ήταν μόλις 10 sec... Kαι ναι δοκίμασα να το κάνω avi το video...
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Όχι να κάνεις το ίδιο βίντεο σε avi. Έλεγα να δοκίμαζες με ένα άλλο βίντεο μήπως και κάποιο θέμα υπάρχει με το συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα