Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμένο laptop υπολογιστή και αυτή ειναι η επίσημη λίστα απο το site της Asus με τα drivers μπορεί κάποιος να μου πεί ποιο είναι για την μπαταρία ή power jack... δεν μπορώ να το βρώ.

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&s=271&m=N53Jq&os=30&hashedid=6afhPttZtPFCOfXG

Επίσης γενικά για τα laptop που μπορώ να βρω ram, ανεμιστηράκια για αναβάθμιση που να κάνουν στο μοντέλο μου; 

Δημοσ.

Για ποιο μοντέλο μιλας ομως και τι ενοείς drivers για το power jack και την μπαταρία ; :huh:

Ειναι πολυ γενική η ερώτηση σου και δεν φαίνεται και καμια λίστα που λες δώσε περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά τι θέλεις

Δημοσ.

δεν νομιζω να εχει driver για το powerjack και για την μπαταρια..τι τα θες?

βασικα ποιο ειναι το προβλημα?

:)

Έχω το Asus N53JQ περίπου 3 χρόνια, με τον καιρό η μπαταρία 'χαλασε' απο 2 ώρες σε 40λεπτα και λιγότερο

αποφάσισα να την αλλάξω, αγόρασα μια νεα και δεν μου την αναγνωρίζει (τι εννοώ; δουλεύει μια χαρά αλλα γράφει συνεχώς οτι ειναι στο 99% και οτι εχω ακομα 12 ώρες! ) και μου είπαν να κοιτάξω για τα drivers.

Ε αυτό ρώτησα :)

Πέρα απο αυτό που μπορώ να δω ποιες ram και fan κάνουν για το μοντέλο μου ωστε να αγοράσω καινούρια; να κάνω μια αναβάθμιση! εχω π.χ 1 ram 4 Gb θέλω να πάρω ακόμα 1 ωστε να εχω σύνολο 8 GB ... αυτή ειναι η δεύτερη μου ερώτηση

Για ποιο μοντέλο μιλας ομως και τι ενοείς drivers για το power jack και την μπαταρία ; :huh:

Ειναι πολυ γενική η ερώτηση σου και δεν φαίνεται και καμια λίστα που λες δώσε περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά τι θέλεις

Asus N53JQ

Δημοσ.

κοιτα ισως μπορεις να πας να κανεις uninstall + install τις συσκευες που βρισκονται στις 'μπαταριες' τις διαχειρισης συσκευων.θα ψαξει μετα απο μονο του και θα εγκαταστησει τα driver που ειχες και παλια , απλα ισως ξεκολησει ολο αυτο που σου συνεβει.

τωρα για ραμ ψαχνεις οτιδηποτε DDR3 1066 MHz SDRAM . ειτε βρεις αγγελια ειτε νεα αγορασεις θα σε μια χαρα.

τωρα για να την αλλαξεις μονος σου δες εδω

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, τα χαρακτηριστικά όσον αφορά την μνήμα Ram είναι:

• Max Memory: 16GB
  • Slots: 4

Τώρα έχω 2*2Gb = 4 GB 

Η ερώτηση μου είναι η εξής, αν βρω 2 * 4 GB που να κάνουν για το μοντέλου μου μπορώ να τις προσθέσω στα 2 ελεύθερα slots  που έχω ώστε να γίνει αναβάθμιση απο 4 σε 12 GΒ; 

Δηλαδή μπορώ να έχω 2*2GB + 2*4 ; ή αναγκαστικά πρέπει να έχω μόνο RAM των 2GB ή των 4GB ?

Δημοσ.

Όχι μπορει να το κάνεις αλλα πρέπει να κοιτάξει να ειναι ίδιες οι ram οσο αφορά τα specs , γενικά τα αποφεύγουμε αυτα τα μπερδέματα ωστε να μην εχουμε ασυμβατότητες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...