xTHANERx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κατα την γνωμη μου χωρις πολλα πολλα.. z2... Γενικα ειναι πιο ολοκληρωμενο..
kataramenos32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κατα την γνωμη μου χωρις πολλα πολλα.. z2... Γενικα ειναι πιο ολοκληρωμενο.. Πιο ολοκληρωμένο σε τι? Τεκμηρίωσε την απάντηση σου για να καταλάβει και το παιδί γιατί το λες. Φίλε ts τι χρήση θα του κάνεις ακριβώς?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Βασικά θέλω ένα κινητό με καλή κάμερα, ανθεκτικό , να μπορεί να τρέξει όλες τις εφαρμογές χωρίς πρόβλημα και να 'ναι και εύχρηστο. γενικά θέλω να πάρω ένα κινητό που μετά από 1-2 χρόνια δεν θα σέρνεται και δεν θα χρειάζομαι καινούργιο.
Spartan117 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εγώ έχω το m8, ένας γνωστός το Z2, έτσι πως το βλέπω προσωπικά, Z2: Καλύτερη κάμερα, αδιάβροχο (άμα σε ενδιαφέρει), μεγαλύτερη μπαταρία, 3gb ram M8: Καλύτερη οθόνη, προσωπική άποψη απότι έχω δει και από τις δυο, το m8 έχει πιο ακριβείς χρώματα ενώ το z2 μερικές φορες κάνει over saturation, άμα σου αρέσει αυτό τότε + για το z2 αντί για το m8. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής, πιο όμορφο στο μάτι και στην αφή, καλύτερα ηχεία και πιο minimal UI. Σε οτιδήποτε άλλο είναι παρομοιοτυπα, δεν κολλάνε ούτε θα κολλάνε σε δυο χρονια. Οποτε μπες σε κάποιο μαγαζί δες και τα δυο και αποφάσισε τι σου αρέσει περισσότερο, η εμπειρία χρήσης είναι πάνω κάτω ίδια. 1
kataramenos32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ακριβως οπως τα ειπε ο φιλος.Τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους ειναι αυτα.Απο εκει και περα κανενα απο τα 2 δεν θα σου κολλησει καπου
overpower Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ή μπορεις να περιμενεις για g3 αν δεν το βιαζεσαι. Λογικα τελη ιουλιου θα ειναι διαθεσιμο σε skroutz...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα