christopher0016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εφτιαξα ενα bootable usb για ΧΡ Kαι στο pc που θελω να περασω το λογισμικο δεν μπουταρει, φυσικα στο bios εχω 1st device το usb , στο δικο μου pc μπουταρει και παει να κανει κανονικα την εγκατασταση . μηπως χρειαζεται καποια εξτρα ρυθμιση στο bios? η πως αλλιως μπορω να το κανω? να φτιαξω cd bootable?
christopher0016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μπορει δεν ξερω εαν και αναβει το φωτακι του usb , και σε αλλες θυρες που δοκιμασα τπτ
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μπορει δεν ξερω εαν και αναβει το φωτακι του usb , και σε αλλες θυρες που δοκιμασα τπτ βαλε bootable cd να δεις, το εχω παθει και εγω με ενα φιλο που ηθελα να του βαλω λινουξ και ετρωγε σκαλωμα και τελικα καψαμε ενα σιντακι και ολα κομπλε.
christopher0016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εχω τα xp σε .iso απλα τα γραφω σε cd? η θελει διαδικασια να τα κανω bootable?
Orpheas1992 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ναι απλα καις το iso στο cd. (Οποιο προγραμμα και αν χρησιμοποιησεις προτιμησε χαμηλη ταχυτητα εγγραφης, μπορει να λεω και μαλακιες αλλα 1-2 cd με windows που εχω γραψει με κανονικη-γρηγορη ταχυτητα δεν μπουταραν σε μερικα pc)
christopher0016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 να σε καλα ολα μια χαρα τα εγραψα με το nero και ολα οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα