pcbmaniac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αγαπητά μέλη,Σας στέλνω ένα διάγραμμα που ετοίμασα γιατί μια εικόνα = 1000 λέξεις.Θέλω να στέλνω wifi αδιάλειπτα στο laptop που βρίσκεται στο υπόγειο.Μεσολαβεί το εισόγειο και το σήμα περνάει με 3 μονάδες από 5 μέγιστο, αλλά το laptop δεν λαμβάνει το σήμα.Σκέφτηκα να το στέλνω καλωδιακά σε απόσταση 12 μέτρων από το repeater.Παιδεύτηκα αρκετά αλλά δεν τα κατάφερα να στέλνω ασύρματα wifi. Το TG582n δεν έχει κλείδωμα MAC με WDS.Το SIEMENS έχει μια επιλογή για repeater αλλά δεν μπόρεσα να την ρυθμίσω σωστά.Το NETGEAR έχει την έκδοση v4 και ενώ δίνει telnet login δεν ξέρω τον κωδικό. (ο default Gearguy Geardog δεν παίζει).Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου δείξετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να το πετύχω.Γνωρίζω κάποια πράγματα μέχρι του επιπέδου να μπω στις ρυθμίσεις και να αλλάξω κάποια στοιχείααλλά όχι περισσότερα. Ισως να μπορέσω και να μπω με telnet και να δω κάποια ακόμα προκειμένου νααλλάξω κάποιες παραμέτρους (ή το firmware;)Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. MYhomeNET.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα