liakjim Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Χαιρετώ, Λοιπόν, ας ξεκινήσω με τα βασικά. Έχω το router ZTE ZXV10 H108L. Στην Wind είμαι από τον Γενάρη στο «Double Play ως 24Mbps» και σε αυτό το σπίτι 3 χρόνια. Ξέρω είμαι σχετικά μακριά από το ΚΑΦΑΟ (κάπου 3χλμ) αλλά με line attenuation στα 39,5dB δεν είμαι κ πολύ χάλια (http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php )Πάντα εδώ και 3 χρόνια είτε στην Wind ή και πιο πριν που ήμουν στην Hol, συγχρόνιζα γύρω στα 5-5,5Mbps και κατέβαζα σταθερά με περίπου 550-600kbytes/sec. Κάπου στις 1/6 πήρα τηλ στην Wind για να παραπονεθώ για ξαφνική μείωση του κλειδώματος (κάπου στα 4Mbps). Εδώ να πω πως τα στοιχεία της γραμμής δεν άλλαξαν δλδ παρέμεινα στο 39,5dB αλλά είδα αύξηση του SNR (σκέφτηκα λογικό). Χθες με έκπληξη είδα ότι κλείδωσα στα 2Mbps!!! Μάλιστα η ίδια ταχύτητα υπήρχε είτε άλλαζα router (έχω ένα παλιό της HOL) , είτε σε οποιαδήποτε από τις πρίζες του σπιτιού, είτε με άλλα καλώδια με φίλτρα ή χωρίς κτλ. Συγκεκριμένα η κατάσταση έχει ως έτσι : Πήρα αμέσως τηλ και μου είπαν κατά λέξη ότι στις 1/6 ανοίχθηκε υπόθεση βλάβης στον ΟΤΕ , όπου ο τελευταίος «επίσημα ανέφερε ότι λόγο μεγάλης απόστασης του σπιτιού από το κέντρο , θα πρέπει ο πελάτης να μεταπέσει σε profile 2Mbps για σταθερότητα και ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο » Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος!!!Σε ερώτηση μου αν το σπίτι μου με κάποιο μαγικό τρόπο μετακινήθηκε (χωρίς αλλαγή στον θόρυβο) και πώς γίνεται τόσα χρόνια να είμαι χωρίς κανένα πρόβλημα στα 6Mbps , πήρα την απάντηση τοίχου : «λυπάμαι αλλά αυτή είναι η επίσημη απάντηση του ΟΤΕ» Φυσικά, ζήτησα να ανοιχτεί νέα υπόθεση , ενώ έστειλα και έγγραφο παράπονο στην φόρμα υποστήριξης της WIND. ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Ανοιχτός σε κάθε πρόταση/ ιδέα…
liakjim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ένας, ένας, έτσι? Από τους 121 που είδαν το post, κανείς δεν έχει να πει κάτι?
peeperman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Το σπίτι μπορεί να μη μετακινήθηκε, αλλά το ερώτημα είναι, πόσες φορές έχουν σκαφτεί οι δρόμοι με αποτέλεσμα να κοπούν καλώδια; Και πόσες "μούφες" υπάρχουν στα καλώδια; Σε αυτό συνήθως δεν ευθύνεται ο ΟΤΕ, αλλά κάποιοι 3οι εργολάβοι δημοσίων έργων. Το πρόβλημα λύνεται αν αλλαχτούν τα καλώδια άλλα είναι δύσκολο να γίνει, αφενός γιατί είναι μεγάλο το κόστος και αφετέρου υπάρχει μπλέξιμο με τους δήμους που δεν δίνουν εύκολα καθόλου άδεια να σπάσουν πεζοδρόμια.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 αν ο οτε αλλαξει ζευγαρι και παιξει καλυτερα καλως.αλλιως ναι ανετα μπορει να σου πει μεχρι εκει φτανει και τερμα.η να σου αλλαξει ζευγαρι και να ειναι και το αλλο τα ιδια χαλια οποτε να φας πορτα να το πω ετσι.δεν θα βγει ευκολα ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα