Norone92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας. Έχω το σύστημα που έχω στην υπογραφή μου με Windows 7 64 bit και μια οθόνη LG Flatron W2042S.Από χθες όταν ανοίγω το pc, πριν αρχίσει να φορτώνει τα Windows όπως κάνει πάντα βγάζει ένα μήνυμα που λέει "reboot and select proper boot device". Μετά από λίγες προσπάθειες, σταμάτησε να το βγάζει και άνοιγε κανονικά. Σήμερα, όταν το άνοιξα η ανάλυση ήταν στα 800x600 και παρατήρησα ότι ο driver της κάρτας γραφικών έλειπε. Τον κατέβασα, τον εγκατέστησα και μετά το reboot, εκεί που φορτώνει τα Windows και είναι να βάλω το password για το χρήστη μου η οθόνη μαυρίζει (power saving mode) και δε δείχνει τίποτα.Επίσης, στο σημείο όπου άνοιξε με χαμηλότερο resolution, εμφανίστηκε ένα icon στο desktop (Homegroups) το οποίο δε μπορούσα να το μετακινήσω ή να το σβήσω. Τελικά το έσβησα απ' το registry. Δε νομίζω να είναι σχετικό βέβαια.Τώρα είμαι από Safe mode για να μεταφέρω τα αρχεία από τα άλλα 2 partitions στο 3ο για να κάνω format (το οποίο έτσι κι αλλιώς είχα προγραμματίσει για αυτές τις μέρες). Απλά σας το γράφω γιατί φοβάμαι μήπως είναι θέμα hardware τελικά μιας και δεν ξέρω πολύ απ' αυτά γενικά. Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κάνε το format αι βλέπουμε αν και αυτο για ανάλυση που λές η πρόβλημα των drivers της κάρτα γραφικών ειναι ή της ίδιας της κάρτα , κατέβασε μετα το format και το hdsentinel να δουμε σε τι κάτασταση ειναι ο σκληρός δίσκος
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πολύ πιθανόν η κάρτα γραφικών να σε αφήνει σιγά σιγά και να μην μπορεί ποια να παίξει σε μεγαλύτερες αναλύσεις...
Norone92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Οκ thanks. Μέχρι αύριο θα τα έχω κάνει και θα ξαναποστάρω.
Norone92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα και πάλι. Μετά το format φαίνονται όλα εντάξει (έβαλα και τους drivers της κάρτας). Προς το παρόν δεν έγινε κάτι από όσα ανέφερα, το hd sentinel έδειξε ότι όλα είναι κομπλέ, αλλά θα είμαι επιφυλακτικός αυτόν τον καιρό και άμα ξαναγίνει κάτι σχετικό θα ποστάρω στο ίδιο thread. Ξέρω πως θα χρειαστεί μια αναβάθμιση και την έχω προγραμματίσει για όταν έχω την οικονομική δυνατότητα.Εν τέλη δε χρειάστηκε να ποστάρω απ' ότι φαίνεται αλλά τρόμαξα μήπως τερμάτισε κάτι από το hardware. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα