Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μισό χρόνο όντως θα έχει κατέβει στα μισά οπότε θα είναι ευκαιρία για αγορά...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ps4 - metal gear solid. 

nuff said

μαλλον έχεις μείνει σε εποχές ps1 γιατί όλα τα mgs εκτός από το 1 και το 4 εχουν βγει σε κονσόλες της microsoft και έτσι θα συνεχίζει να γίνεται...

κατα τα άλλα έχετε κολλήσει με το halo λες και είναι το μοναδικό αξιόλογο Game. Υπάρχουν τόσα μα τόσα καλύτερα (ανάλογα με τα γούστα του καθενός φυσικά) που το ξαναμασημένο collection που οι περισσότεροι έχουμε ήδη λιώσει μου φαίνεται αδιάφορο.

Είναι να βγούνε παιχνιδάρες όπως evil within, division,sunset overdrive, bloodborne, no mans sky, witcher 3... ας ξεκολλήσουμε από τα κλασικά pes, cod και από την κλασική διαμάχη ποιος έχει την καλύτερη κονσόλα λες και είμαστε μέτοχοι και ανεβαίνει το portofolio μας....

• Like 4
Δημοσ.

Με τόσα παίρνω μια R9 290 ή 780 και θα παίζω μέχρι να βγει το xbox three... :P

Αυτό συγκρίνοντας τιμή. Συγκρίνοντας δύναμη μία 7770 HD (low end κάρτα) + i5 3xxx παίζει BF 4 καλύτερα από ότι το xbο !

Αντικειμενικά είναι μία underpowered κονσόλα σε μία έτσι κι'αλλιώς underpowered γενιά κονσολών.

Δημοσ.

Αυτό συγκρίνοντας τιμή. Συγκρίνοντας δύναμη μία 7770 HD (low end κάρτα) + i5 3xxx παίζει BF 4 καλύτερα από ότι το xbο !

Αντικειμενικά είναι μία underpowered κονσόλα σε μία έτσι κι'αλλιώς underpowered γενιά κονσολών.

Σταματήστε να συγκρίνεται μια κονσόλα με μια κάρτα γραφικών! Υπάρχει πολύς κόσμος που προτιμάει να πάρει μια κονσόλα από τα να πάρει μια κάρτα γραφικών, μετά μια άλλη, μετά μια μνήμη, έναν καλύτερο επεξεργαστή, μια ψύκτρα, έναν ssd κοκ για πολλούς λόγους και κυρίως για την ευκολία τους! Θέλουμε να βάζουμε το δισκάκι και να παίζουμε, για 6-7 χρόνια, στον ελεύθερό μας χρόνο χωρίς να ψάχνουμε γιατί δεν τρέχει καλά το παιχνίδι στο σούπερ pc μας των 2000€ (βλέπε watchdogs πχ...) και ας μην έχουμε τα κορυφαία γραφικά του pc! Είναι άλλο πράγμα, γιατί σε κάθε θέμα να γίνεται το ίδιο? Πολλοί περάσαμε από το pc gaming και καταλήξαμε στις κονσόλες, μη το λέτε σα να μη ξέρουμε ότι με τα ίδια λεφτά μπορούμε να πάρουμε μια κάρτα γραφικών...το ξέρουμε, απλά δε θέλουμε! Φιλικά :-)

• Like 3
Δημοσ.

Σταματήστε να συγκρίνεται μια κονσόλα με μια κάρτα γραφικών! Υπάρχει πολύς κόσμος που προτιμάει να πάρει μια κονσόλα από τα να πάρει μια κάρτα γραφικών, μετά μια άλλη, μετά μια μνήμη, έναν καλύτερο επεξεργαστή, μια ψύκτρα, έναν ssd κοκ για πολλούς λόγους και κυρίως για την ευκολία τους! Θέλουμε να βάζουμε το δισκάκι και να παίζουμε, για 6-7 χρόνια, στον ελεύθερό μας χρόνο χωρίς να ψάχνουμε γιατί δεν τρέχει καλά το παιχνίδι στο σούπερ pc μας των 2000€ (βλέπε watchdogs πχ...) και ας μην έχουμε τα κορυφαία γραφικά του pc! Είναι άλλο πράγμα, γιατί σε κάθε θέμα να γίνεται το ίδιο? Πολλοί περάσαμε από το pc gaming και καταλήξαμε στις κονσόλες, μη το λέτε σα να μη ξέρουμε ότι με τα ίδια λεφτά μπορούμε να πάρουμε μια κάρτα γραφικών...το ξέρουμε, απλά δε θέλουμε! Φιλικά :-)

Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο.ευκολια.εγω ειμαι κονσολακιας απο το 1985(nes,master system κλπ)εμαθα να παιζω με joypad και δεν το αλλαζω με τιποτα.δεν ειμαι κολλημενος ουτε και fanboy αλλα δεν αλλαζω την κονσολα μου με κανενα pc οσο υπερτουμπανο να ειναι.η κονσολα για τα παιχνιδια μου και το(πολυ χρησιμο pc)για ολα τα υπολοιπα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητάς να σταματήσουν να συγκρίνουν την κονσόλα όταν οι ίδιες κονσόλες θέλουν να συγκριθούν με PC έχοντας την ίδια τεχνολογία. Να μου έλεγες για διαφορετική αρχιτεκτονική ή κάποια άλλη τεχνολογία, θα το παραδεχομουνα.

Απο την στιγμή όμως που το επίπεδο τους έχει φτάσει αυτό του PC , δεν υπάρχει λόγος να μην μπει στην σύγκριση και το PC.

Οι διάφορες στο hardware είναι ελάχιστες. Την ευκολία που λες της κονσόλας και τα πλεονεκτήματα της λόγω κατασκευής, μου θυμίζουν κατόχους iPhone να δικαιολογούνται έναντι του android....

Βασικά οι κονσολακιδες δεν θα έπρεπε να κράζουν το iPhone γιατι οι ίδιοι είναι η ζωντανή απόδειξη της επιτυχίας του....

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Ζητάς να σταματήσουν να συγκρίνουν την κονσόλα όταν οι ίδιες κονσόλες θέλουν να συγκριθούν με PC έχοντας την ίδια τεχνολογία. Να μου έλεγες για διαφορετική αρχιτεκτονική ή κάποια άλλη τεχνολογία, θα το παραδεχομουνα.

Απο την στιγμή όμως που το επίπεδο τους έχει φτάσει αυτό του PC , δεν υπάρχει λόγος να μην μπει στην σύγκριση και το PC.

Οι διάφορες στο hardware είναι ελάχιστες. Την ευκολία που λες της κονσόλας και τα πλεονεκτήματα της λόγω κατασκευής μου θυμίζουν κατόχους iPhone να δικαιολογούνται έναντι του android....

Βασικά οι κονσολακιδες δεν θα έπρεπε να κράζουν το iPhone γιατι οι ίδιοι είναι η ζωντανή απόδειξη της επιτυχίας του....

Το θέμα είναι ότι οι pc gamers πιστεύουν ότι αγοράζουμε κονσόλες κατά λάθος επειδή δεν ξέρουμε ότι με τα ίδια λεφτά μπορούμε να πάρουμε pc :-)  Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν και συνειδητοί αγοραστές κόνσολών που ξέρουν τα υπέρ και τα κατά της κάθε πλατφόρμας. Οι αρχιτεκτονικές και οι λογικές συγκλίνουν αλλά οι κονσόλες είναι κονσόλες (ακόμα τουλάχιστον) και προσφέρουν αυτήν την ευκολία, την συμβατότητα και την υποστήριξη μέχρι το τέλος της ζωής τους χωρίς κάποια παρέμβαση-αναβάθμιση από πλευράς χρήστη! Βγαίνει ένα παιχνίδι, το αγοράζεις, το βάζεις, παίζεις. Όλα είναι όπως τα είδες στα reviews και τα video, δεν ψάχνεις τι drivers θέλει για να παίξει καλύτερα, πόση μνήμη και δεν απογοητεύεσαι αν άλλη εικόνα είδες στα reviews και άλλη στο δικό σου pc που δεν είναι τόσο δυνατό! Επιλογές είναι και είναι όλες σεβαστές :-)

Δημοσ.

Οι διάφορες στο hardware είναι ελάχιστες. Την ευκολία που λες της κονσόλας και τα πλεονεκτήματα της λόγω κατασκευής μου θυμίζουν κατόχους iPhone να δικαιολογούνται έναντι του android....

δεν διαφωνώ με όσα λες, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπούμε στην διαδικασία της σύγκρισης. Για πιο λόγο πρέπει κάποιος να αποδείξει οτι η επιλογή του είναι καλύτερη από την επιλογή του άλλου? Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Έχω το pc για κάποια ελάχιστα games τα οποία δεν είναι cosnole friendly (πχ: strategy) και την κονσόλα για όλα τα άλλα. Επωφελούμαι από τις online δυνατότητες του xbox με την τεράστια κοινότητα άλλων Gamers, τους dedicated servers, το αψεγάδιαστο online, τα games τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τις κονσόλας μου και δίνοντας 400 ευρώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο για την επόμενη 5ετία. Φυσικά χάνω σε hiend αποδόσεις αλλά αυτό το κάνω συνειδητά είτε επειδή οικονομικά δεν μπορώ να στηρίξω ένα hiend pc είτε επειδή δεν με νοιάζει να το κάνω. 

Για μένα η διασκέδαση είναι η ίδια στα 720p, στα 1080p ακόμα και στα 8bit mame ξέρω γω....Τα video games για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχουν χάσει τον ρόλο της διασκέδασης και έχουν γίνει μέτρο σύγκρισης υπολογιστών και κονσολών. Έχει χαθεί το νόημα μάλλον!
  • Like 1
Δημοσ.

δεν διαφωνώ με όσα λες, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπούμε στην διαδικασία της σύγκρισης. Για πιο λόγο πρέπει κάποιος να αποδείξει οτι η επιλογή του είναι καλύτερη από την επιλογή του άλλου? Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Έχω το pc για κάποια ελάχιστα games τα οποία δεν είναι cosnole friendly (πχ: strategy) και την κονσόλα για όλα τα άλλα. Επωφελούμαι από τις online δυνατότητες του xbox με την τεράστια κοινότητα άλλων Gamers, τους dedicated servers, το αψεγάδιαστο online, τα games τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τις κονσόλας μου και δίνοντας 400 ευρώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο για την επόμενη 5ετία. Φυσικά χάνω σε hiend αποδόσεις αλλά αυτό το κάνω συνειδητά είτε επειδή οικονομικά δεν μπορώ να στηρίξω ένα hiend pc είτε επειδή δεν με νοιάζει να το κάνω. 

Για μένα η διασκέδαση είναι η ίδια στα 720p, στα 1080p ακόμα και στα 8bit mame ξέρω γω....Τα video games για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχουν χάσει τον ρόλο της διασκέδασης και έχουν γίνει μέτρο σύγκρισης υπολογιστών και κονσολών. Έχει χαθεί το νόημα μάλλον!

Απο την στιγμή που η τεχνολογία έχει φτάσει ένα ολόκληρο PC να χωράει σε ένα tablet,οποιαδήποτε συζήτηση περιττεύει...

Τα περί γουστου δεν διαφωνώ καθόλου ,iPad Air έχω οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω πάνω κατω τα ίδια γούστα...

Αλλά επειδή ασχολούμαι με PC δεν θα έπαιρνα ποτέ consola για παιχνίδια, την στιγμή που οι ίδιες οι consoles δεν προσφέρουν πια το hardware που θα κάνει την διάφορα. Άλλωστε δε ειμαι ο μόνος που πιστεύω ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ολόκληρη steam ετοιμάζει mini PC τα οποία θα υποστηρίξει ένα console like software και UI.

Άντε δίνω ένα περιθώριο μιας 2 ετιας στις consoles μέχρι να ετοιμαστεί το πακέτο αλλά μετά λυπάμαι όλες αυτές οι συζητήσεις θα περάσουν στην ιστορία ,σαν τα μαγαζιά με τα flipperακια ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...