Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A ναι και μετά το trailer του Uncharted 4 το μονο που σκέφτομαι είναι πως θα βρω λεφτά να πάρω το Ps4 μέχρι να βγει. 

Ps. HmgX1th.jpg

έτσι όπως τα βλέπω άμα πουλήσεις κράνος πληκτρολόγιο και ποντίκι το έχεις χαλαρά το ps4 :P

ΥΓ. πλάκα κάνω έτσι μην παρεξηγηθείς :D

• Like 7
Δημοσ.

Οσοι ελεγαν πως θα πανε σε σονυ μονο λογο τιμης.. τελικα δεν θα πανε.

Και τωρα που σκαει και HALO MASTER CHIEF EDITION με beta Για το HALO 5. 

Δεν σκεφτονται καν πως υπαρχει σονυ.

Bloodborne-630x354.jpg

you want more?

• Like 3
Δημοσ.

Σιγά ρε με το HALO, πω πω πω ηρεμήστε όλοι με την 'παιχνιδάρα'. :)

Eτσι λενε ολοι οσοι δεν εχουν δεθει με το στορυ και τους χαρακτηρες και το βλεπουν μονο στο Online multiplayer.

Wishful thinking

Απο το να παρουν ps4 μονο για pro ειναι πιο wishful :)

Δημοσ.

έτσι όπως τα βλέπω άμα πουλήσεις κράνος πληκτρολόγιο και ποντίκι το έχεις χαλαρά το ps4 :P

ΥΓ. πλάκα κάνω έτσι μην παρεξηγηθείς :D

Σίγουρα όμως :D, αλλα το mechanical keyboard δεν το πουλάω με τιποτα, γιατί στην τελική το PC το χρησιμοποιώ περισσότερο από οποιδήποτε κονσόλα anyway

• Like 1
Δημοσ.

μπα, πολυς ντορος για το τιποτα. το halo δεν θα ηταν καν στην λιστα μου αν επελεγα 10 παιχνιδια να αγορασω, και ειδικα αν σκεφτομουνα πια κονσολα να αγορασω.

δεν λεω πως το halo ειναι κακο παιχνιδι αλλα ποτε δεν καταλαβα τι εχει να προσφερει σε καποιον που μεγαλωσε σε μια πλατφορμα που ανεκαθεν ειχε τα κορυφαια FPS (PC!). το Halo προσεφερε κατι καινουργιο στους console gamers μιας και οτι καλο fps ειχαν βγει σε κονσολα, τα ηξεραν μονο ο κουκος και τρεις ακομα (Disruptor, Exhumed/Powerslave και ελαχιστα ακομα, δεν αναφερω τα pc ports). Να μην ξεχασω και την  σειρα Timesplitters στο PS2 που το multiplayer της το θεωρω μιλια μπροστα απο οτιδηποτε σε κονσολα, ενω και το single player αν και συντομο, συνδιαζε πρωτοτυπια και χιουμορ και ηταν ενα καθαρο δεκάρι για την κονσολα.

το πακετο με ολα τα halo ειναι πολυ δελεαστικο αλλα και παλι, σαν παιχνιδι δεν νομιζω οτι αποτελει καν εναλλακτικη για ατομα που περασανε απο τιτλους οπως Doom, Hexen (μετριο αλλα πρωτοτυπο), Quake, Rise of Triad, System Shock, Duke Nukem, Deus EX, Half Life, Undying και τα γνωστα θηρια της τελευταιας 10ετιας. Το να μεταφερεις ενα παιχνιδι που κανονικα θα απαιτουσε ποντικι και πληκτρολογιο σε κονσολα ειναι οντως κατι πολυ δυσκολο, αλλα κατα την γνωμη μου (και εφοσων μεγαλωσα με υπολογιστες) μεχρι εκει ειναι και το άξιο της υποθεσης.

ΥΓ) ναι εχω παιξει Halo! συγκεκριμενα και το 2 και το 3.

Ειχε την ιστορια το halo στο campaing.. συγκεκριμενα το 3 το εχω τερματισει πανω απο 60 φορες.

Ειχε γραφικαρες για τοτε σε κονσολα.. θυμαμαι ακομα τα περιοδικα που του εβαζαν 9.10 η και 10/10.

Ειχε τρομερο gameplay για κονσολα στο Multiplayer κομματι.

Και ηταν προσεγμενο αρκετα, σε οπλα, χαρακτηρες, villains.

Αν ειχες ξεκινησει απο το πρωτο και δενοσουν με το στορυ.. μετα οτι και να εβγαινε θα το αγοραζες.. γιατι βελτιωνεται σημαντικα σε ολα τα παραπανω που ειχε +βαζει ολο και πιο καλα πραγματα και το Multiplayer του ειναι το μονο που μπορω να παιζω ασταματητα.. δεν το βαριεμαι εγω προσωπικα ποτε σε αντιθεση με τα αλλα fps.

Αλλα το πολυ θετικο του στοιχειο ειναι αυτο.. το στορυ.  Που τα περισσοτερα νεα παιχνιδια αγνοουν.

μετα την φετεινη παρουσιαση στην E3 μεγαλος χαμενος ειναι η microsoft .... το wii u ειχε τα πιο θεικα παιχνιδια για οικογενεια ενω το ps εχει αρκετα καφρικα και ενηλικα παιχνιδια για κατεστραμενους gamers... βεβαια περιμενω πως και πως το steam box , αλλα με ενα halo (που η εκδοση που θα βγει παιζει να ειναι οτι καλυτερο θα κυκλοφορησει εβερ σε anniversary φαση) δεν σωζεσαι καλη μου microsoft...

οχι δεν θα παρω καμια κονσολα , μια χαρα ειναι το πισι!!!

τα εξκλουσιβς σε χαλασαν δηλαδη sunrise overdrive κλπ.. + οτι  σχεδον καθε γκειμ που βγαινει το xbox θα τα εχει 1 μηνα πιο πριν η αυτα η τα dlc.

Οπου και να πας, ολοι εγραφαν οτι ηταν η χειροτερη E3 της σονυ εβερ.

κανεις λαθος.... :/

Γελαω. ειλικρινα... same old shit,, και πριν πει το ιδιο για το halo master chief edition εχει beta για το 5

(Μην με κανεις να αντιδρασω με την αντιδραση του κοινου μολις εμαθαν για HALO 5 ;)  )

Ήμουν χρηστης τριών(!) Xbox 360 τα οποια βγάλανε red ring of death, μεγάλος fan της σειράς Halo αλλα άλλαξα λόγο ΑΠΑΙΣΙΟΥ hardware design εκ μέρους Microsoft και πίστεψε με το Playstation δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Xbox.

Εσύ χάνεις άμα δεν έχεις παίξει Uncharted και The Last Of Us. A ναι και μετά το trailer του Uncharted 4 το μονο που σκέφτομαι είναι πως θα βρω λεφτά να πάρω το Ps4 μέχρι να βγει. Καλή η φανατίλα αλλα ηρέμησε γιατί υπάρχουν και άτομα που βρίσκονται και στις δυο μεριές και γελάνε.

Ps. HmgX1th.jpg

ειπα εγω πως εχει να ζηλεψει τιποτα; απλα οι ελληνες μονο για προ το παιρνουν,, δεν το βλεπεις;

τα πιτσιρικια δεν λενε παμε για κονσολα, λενε παμε για πλειστεισον.. γιατι ετσι εχουν μαθει..

τα παιχνιδια ειναι θεμα επιλογης..

το Uncharted πιχι ειναι το ιδιο πραγμα συνεχεια με πολυ μικρες βελτιωσεις (κερδισα Ps3 προπερσι και εχω και τις 2 κονσολες).. τι σε τραβαει το μετριο στορυ; το δεσιμο με τους χαρακτηρες; οχι.

Δημοσ.
Εντάξει άμα πιστεύεις ότι το Halo έχει καλύτερο character development και story από το Uncharted και το The Last of Us το σέβομαι αλλα δεν συμφωνώ, με τίποτα.

Και τα 3 uncharted το ένα από το άλλο ήταν αρκετά διαφορετικά, ειδικά από το ένα στο δυο.

• Like 1
Δημοσ.

Eτσι λενε ολοι οσοι δεν εχουν δεθει με το στορυ και τους χαρακτηρες και το βλεπουν μονο στο Online multiplayer.

Πίστεψε με , δεν είμαι καν multiplayer τύπος AND FYI έχω παίξει ΌΛΑ ΤΑ Halo και σιγά τώρα, εντάξει υπάρχουν κι άλλα ΠΟΛΎ καλύτερα. It is not a game to bitch about.

Επισκέπτης
Δημοσ.

τα εξκλουσιβς σε χαλασαν δηλαδη sunrise overdrive κλπ.. + οτι  σχεδον καθε γκειμ που βγαινει το xbox θα τα εχει 1 μηνα πιο πριν η αυτα η τα dlc.

Οπου και να πας, ολοι εγραφαν οτι ηταν η χειροτερη E3 της σονυ εβερ.

για μενα ηταν η χειροτερη E3 νομιζω απο παντα... δεν υπηρχε καποια σοβαρη hardware ανακοινωση (περα απο το ματζαφλαρι της σονυ)

αν ομως με ρωταγες ποια κοσνολλα θα επαιρνα μετα την παρουσιαση παιχνιδιων θα επελεγα wii... λογικα τα χριστουγεννα θα πεσει η τιμη του wii u (πραγματικα πιστευω οτι η τιμη του wii u ηταν απο την μια αρκετα αυξημενη ,απο την αλλη βγηκε μια εποχη που αρχισαν να πεφτουν στα ταρταρα οι τιμες ps3/xbox360)

Παντα με το τι ειδα φετος!!

το sunrise overdrive ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ να παρει καποιος xbox one(πραγματικα ισως το πιο οργασμικο παιχνιδι μετα απο αυτο με τα καλαμαρια της nintendo)

απλα για μενα πιστευω οτι πρεπει να σταματησει να πουσαρει το halo ως την κωρονιδα (ελπιζω να το εγραψα σωστα) , οταν τα οποιαδηποτε port απογοητευσαν (εχωντας παιξει halo σε xbox ναι εκει ειναι masterpiece ,στο πισι πηγαινε τα ζωα μου αργα!)

δεν φτυνω το xbox (μακαρι να ειχα φραγκα να ειχα και τις 3 )αλλα οπως ειπα αν επαιρνα κονσολλα μαλλον θα πηγαινα nintendo wii u αλλιως ps3

sorry

Δημοσ.

Eπισης μονο και μονο το γεγονος οτι εχετε μπει σε ποστ του xbox να πειτε για Uncharted Κλπ ειναι λες και εχετε παθει Butthurt που το xbox το αντιμετωπιζει στα ισια, και στην τιμη και με δικους του τιτλους και με το ανωτερο live.

Παιξτε το uncharted σας... παιζουμε το halo μας.. ειρηνικα πραγματα :)

ps: περιμεντε του χρονου να παιξετε το titanfall 2 που και καλα δεν σας αρεσε και τωρα που θα γινει multiπλατφορμ θα το παρετε ολα ;) 

Εντάξει άμα πιστεύεις ότι το Halo έχει καλύτερο character development και story από το Uncharted και το The Last of Us το σέβομαι αλλα δεν συμφωνώ, με τίποτα.

Και τα 3 uncharted το ένα από το άλλο ήταν αρκετά διαφορετικά, ειδικά από το ένα στο δυο.

Και τα 2 ειναι γαματα στο στορυ .. απλα.. ξες... ειναι διαφορετικα πολυ ;p
Aπο εκει και περα ειναι τι προτιμαει ο καθενας 

για μενα ηταν η χειροτερη E3 νομιζω απο παντα... δεν υπηρχε καποια σοβαρη hardware ανακοινωση (περα απο το ματζαφλαρι της σονυ)

αν ομως με ρωταγες ποια κοσνολλα θα επαιρνα μετα την παρουσιαση παιχνιδιων θα επελεγα wii... λογικα τα χριστουγεννα θα πεσει η τιμη του wii u (πραγματικα πιστευω οτι η τιμη του wii u ηταν απο την μια αρκετα αυξημενη ,απο την αλλη βγηκε μια εποχη που αρχισαν να πεφτουν στα ταρταρα οι τιμες ps3/xbox360)

Παντα με το τι ειδα φετος!!

το sunrise overdrive ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ να παρει καποιος xbox one(πραγματικα ισως το πιο οργασμικο παιχνιδι μετα απο αυτο με τα καλαμαρια της nintendo)

απλα για μενα πιστευω οτι πρεπει να σταματησει να πουσαρει το halo ως την κωρονιδα (ελπιζω να το εγραψα σωστα) , οταν τα οποιαδηποτε port απογοητευσαν (εχωντας παιξει halo σε xbox ναι εκει ειναι masterpiece ,στο πισι πηγαινε τα ζωα μου αργα!)

δεν φτυνω το xbox (μακαρι να ειχα φραγκα να ειχα και τις 3 )αλλα οπως ειπα αν επαιρνα κονσολλα μαλλον θα πηγαινα nintendo wii u αλλιως ps3

sorry

τι μου λες σορρυ ρε, λες και εγω θα εβγαζα τα $ χαχα
εγω θα πηγαινα με wii και x απο την αλλη ;ρ

συμφωνώ απόλυτα!

σε 4 χρονακια παιδια ;ρ

Δημοσ.

Εσείς που λέτε οτι θα περιμένετε να πέσουν και οι δύο κονσόλες στα 150 ευρώ για να τις αγοράσετε,απλά μπορείτε να περιμένετε μεχρι να σας τις δώσουν και τζάμπα με τέσσερα χειριστήρια,δέκα παιχνίδια και δύο χρόνια συνδρομή για online...!

• Like 3
Δημοσ.

κανεις λαθος.... :/

E ολη η sony αυτό το παιχνίδι είναι ρε φίλε...Ισως το καλύτερο παιχνίδι των τελευταίων ετών αλλά...Kατά τα άλλα ψηφίζω xbox one διότι δεν μπορώ να βλέπω παιχνίδια με φανταστικές φιγουρες με ροζ μαλλιά να πετάνε αστραπές,να φοράνε φτερά και τέτοιες γιαπωνεζιές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...