Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι συνδρομητής Forthnet στο φθηνότερο πακέτο (24αρα σύνδεση, χρέωση σε όλες τις κλήσεις) και τις προάλλες με καλέσαν από την HOL/Wind με μια προσφορά αποκλειστική όπως μου είπαν για συνδρομητές Forthnet ΧΩΡΙΣ Nova. Η προσφορά ήταν για 24αρα σύνδεση με απεριόριστα λεπτά για σταθερά και κάποια λεπτά για κινητά με 20€/μήνα. Μου άφησαν ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσω μαζί τους αν ενδιαφέρομαι αλλά κατάφερα και το έχασα. Έχει κανείς ιδέα για το που μπορώ να απευθυνθώ;

Επεξ/σία από liakos18
Δημοσ.

Λέγοντας HOL/Wind εννοείς ότι δε θυμάσαι ούτε από ποια από τις δύο ήταν; Ο αριθμός που σε πήραν;

Νομίζω ότι μου τις είπε και τις δύο σα να είναι μαζί. Να πω την αλήθεια με ξύπνησε όταν με πήρε οπότε μπορεί να μη το 'χω καλά στο μυαλό μου :P Μου είπε 2 εταιρίες πάντως. Συνεργάζεται η ΗΟL ή η Wind με κάποια άλλη;

Τηλέφωνο δεν έχω, μου είχαν αφήσει ένα αλλά το έχασα. Αυτό που μου άφησαν ξεκινούσε από 2311.

Δημοσ.

Η HOL συνεργάζεται με Vodafone κινητή. Η Wind είναι μόνο Wind και είναι η παλιά Tellas.

Η wind έχει μια προσφορά στα 20 ευρώ με αυτά που είπες αλλά είναι για 2 ετές συμβόλαιο κ στο δεύτερο χρόνο πάει στα 25 εκτός αν έχεις κινητό wind που θα είναι 20 κ το δεύτερο χρόνο.

Η HOL έχει μια προσφορά στα 22 ευρώ με αυτά που είπες.

Οπότε αν ήταν από HOL κ ήταν κάποια ειδική προσφορά περιμένεις ξανά τηλέφωνο, εφόσον το έχασες δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Αν είσαι οκ με Forthnet και θες κ Nova μείνε εκεί που είσαι. Αλλιώς το σκέφτεσαι...

Δημοσ.

Η HOL συνεργάζεται με Vodafone κινητή. Η Wind είναι μόνο Wind και είναι η παλιά Tellas.

Η wind έχει μια προσφορά στα 20 ευρώ με αυτά που είπες αλλά είναι για 2 ετές συμβόλαιο κ στο δεύτερο χρόνο πάει στα 25 εκτός αν έχεις κινητό wind που θα είναι 20 κ το δεύτερο χρόνο.

Οπότε αν ήταν από HOL κ ήταν κάποια ειδική προσφορά περιμένεις ξανά τηλέφωνο, εφόσον το έχασες δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Αν είσαι οκ με Forthnet και θες κ Nova μείνε εκεί που είσαι. Αλλιώς το σκέφτεσαι...

Το πιθανότερο είναι να ήταν απ' τη Wind και απλά να απέφυγε να μου πει αυτό για το 2ο χρόνο...

Με τη Forthnet ψιλοϊκανοποιημένος είμαι αλλά ενώ είμαι συνδρομητής τους εδώ και 4 χρόνια και τα τελευταία 2 με προπληρωμένο συμβόλαιο, η προσφορά που μου έκαναν ήταν 24 ευρώ/μήνα για ίντερνετ και απεριόριστα σταθερά (δεν ενδιαφέρομαι για Nova).

Πιστεύεις πως αν πάω σε κάποιο κατάστημα Wind και τους αναφέρω το τηλεφώνημα θα μπορέσω να εκμεταλλευτώ την προσφορά τους; 

Δημοσ.

Όχι. Είναι ειδικό τμήμα αυτό που σε κάλεσε κ έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτές τις τιμές. Οι άλλοι θα σου πουν τιμές καταλόγου. Τη Wind δε την έχω σε υπόληψη. Αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου στη Forthnet, μπορείς να κάνεις μια αίτηση σε HOL, έχει καλά προγράμματα σε χαμηλές τιμές. Κ το πιθανότερο είναι ότι θα σε πάρουν από Forthnet για αντιπροσφορά κ έτσι θα πετύχεις χαμηλότερη τιμή από αυτή που έχεις τώρα... Αν έχεις χρόνο κ διάθεση να ασχοληθείς κάντο κ θα πετύχεις καλύτερη τιμή όπως κ να έχει!

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να ήταν απ' τη Wind και απλά να απέφυγε να μου πει αυτό για το 2ο χρόνο...

Με τη Forthnet ψιλοϊκανοποιημένος είμαι αλλά ενώ είμαι συνδρομητής τους εδώ και 4 χρόνια και τα τελευταία 2 με προπληρωμένο συμβόλαιο, η προσφορά που μου έκαναν ήταν 24 ευρώ/μήνα για ίντερνετ και απεριόριστα σταθερά (δεν ενδιαφέρομαι για Nova).

Πιστεύεις πως αν πάω σε κάποιο κατάστημα Wind και τους αναφέρω το τηλεφώνημα θα μπορέσω να εκμεταλλευτώ την προσφορά τους; 

Αν είσαι ικανοποιημένος από μια εταιρεία καλύτερα να μην αλλάξεις . Είναι δύσκολο να είσαι σε μια εταιρεία που θα είσαι ικανοποιημένος

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά η Wind έχει και το 33% περίπου της Forthnet.

Αυτά που λένε οι εταιρίες με τις προσφορές αποκλειστικά για συνδρομητες Forthnet Wind κτλπ είναι χαζομάρες για να σε δελεάσουν. Και εμένα με πήρε μια μέρα η Forthnet και μου είπε ότι έχουν μια προσφορά αποκλειστικά για συνδρομητές wind.

Δημοσ.

Αυτά που λένε οι εταιρίες με τις προσφορές αποκλειστικά για συνδρομητες Forthnet Wind κτλπ είναι χαζομάρες για να σε δελεάσουν. Και εμένα με πήρε μια μέρα η Forthnet και μου είπε ότι έχουν μια προσφορά αποκλειστικά για συνδρομητές wind.

Εγώ δεν αναφέρθηκα στο ποιος κατέχει από ποιον μετοχές. Αναφέρθηκα στο ότι HOL Vodafone πάνε μαζί από άποψη πακέτων. Κ η Vodafone έχει μετοχές στη Forthnet και επικρατεί μία μάχη γιατί η Forthnet είναι η μόνη που δε συνεργάζεται ακόμα με κάποια εταιρία κινητής αλλά αυτό νομίζω είναι ένα άλλο θέμα.

Εγώ το ανέφερα επειδή είπε ότι του ανέφεραν δυο μαζί οπότε ήταν πιθανότερο να του είπαν HOL Vodafone.

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω να κάνει προσφορά για συνδρομητές wind . Άλλωστε δεν έχει κάποια ειδική προσφορά στο site της forthnet 

Δημοσ.

Για δείτε για CYTA, μου έκαναν προσφορά με 18 Ευρώ έως 24mbps/απεριόριστα σταθερά/160 λεπτά κινητά για δύο χρόνια σταθερή η τιμή  και χωρίς τα τερτίπια μερικών άλλων. Έχει τέλη ενεργοποίησης 30 Ευρώ αλλά η τιμή είναι χώμα, παρακάτω δεν πάει

Δημοσ.

Για δείτε για CYTA, μου έκαναν προσφορά με 18 Ευρώ έως 24mbps/απεριόριστα σταθερά/160 λεπτά κινητά για δύο χρόνια σταθερή η τιμή  και χωρίς τα τερτίπια μερικών άλλων. Έχει τέλη ενεργοποίησης 30 Ευρώ αλλά η τιμή είναι χώμα, παρακάτω δεν πάει

Με Wind συνδυαστικά με κινητό, δίνεις 49 ευρώ και έχεις 24άρα γραμμή Internet και 1.500 λεπτά από κινητό, 1.500 SMS και 1.500ΜΒ data. Αυτή η τιμή δεν υπάρχει. Διαφορετικά αγοράζεις μόνο σταθερό με 20 ευρώ και σίγουρα δεν έχεις τα τερτίπια της Cyta που ακόμη και σήμερα σε μερικές περιοχές δεν έχει καν κάλυψη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με Wind συνδυαστικά με κινητό, δίνεις 49 ευρώ και έχεις 24άρα γραμμή Internet και 1.500 λεπτά από κινητό, 1.500 SMS και 1.500ΜΒ data. Αυτή η τιμή δεν υπάρχει. Διαφορετικά αγοράζεις μόνο σταθερό με 20 ευρώ και σίγουρα δεν έχεις τα τερτίπια της Cyta που ακόμη και σήμερα σε μερικές περιοχές δεν έχει καν κάλυψη...

Καλά πριν κάνεις αίτηση βλέπουν για διαθεσιμότητα....αλλά άσε μην μιλήσω για τα τερτίπια της WIND, που χρεώνουν 19.90 Ευρώ τον εξοπλισμό συν τέλος ενεργοποίησης και το δεύτερο έτος 25 Ευρώ, εάν δεν έχεις κινητό WIND.

Mην μου πεις για ρεύμα και τηλέφωνο, γιατί είναι επιχείρημα για κλώτσο ή ότι η VoiP τηλεφωνία εκπέμπει ακτινοβολία!

Μια χαρά είναι τα 18 Ευρώ με ΕΩΣ 24 κλπ κλπ, κόψτε το  24άρα γιατί είναι παραπλάνηση.

Υ.Γ Forthnet έχω

Υ.Γ. Υπάρχουν ακόμη άτομα με σύνδεση WIND Κινητού???

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια επειδη αλλαξα απο FORTHNET σε HOL προσφατα, το double play η πρωτη απο 24 μου το πηγαινε στα 20 επειδη ηθελα να φυγω. Δηλαδη με λιγο τσαμπουκα θα ριξετε την τιμη. Εγω προτιμησα HOL σε συνδυασμο με ενα καλο προγραμμα vodafone  στα 17 ευρω με 24αρα γραμμη, απεριοριστα αστικα υπεραστικα εξωτερικου και 300' σε κινητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...