samoilaros Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα έχω το Mobo+Cpu του τίτλου μαζί με την Prolimatech Megahalems ως cooler. Δεν έχω κάνει overclock και με το Prime95 σε full load πιάνω 50 βαθμούς celsius. Διάβασα αυτό το Site: guide για να κάνω overclock και δεν μπορώ να βρω αυτό που λέει "Rise Voltage to 1.33 V". Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στα Bios μου. Flashαρα καινούρια έκδοση των Bios [F10] και δεν άλλαξε τίποτα. Παίρνω αυτήν την Site: Οθόνη ενώ έπρεπε να μου δείχνει Site: κάτι σαν αυτό . Τι να κάνω; Υπάρχει κάποιος ελληνικός guide για να διευκολυνθώ και εγώ ο τσαμένος; Μπορεί να φτάσει τα 4.5ghz με αυτήν την ψύκτρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 το cpu core voltage εννοει να βαλεις 1.33. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samoilaros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 το cpu core voltage εννοει να βαλεις 1.33. Ναι αλλά όπως βλέπεις δεν υπάρχει επιλογή CPU VCore στο BIos Μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εχει στο utube πολλους οδηγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 http://www.tonymacx86.com/overclocking/81900-ga-z68ma-d2h-b3-overclocking.htmlΔιάβασε λιγάκι τι έκανε αυτός με τα turbo ratios και το dvid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα