Προς το περιεχόμενο

Sony KDL40R450 VS Toshiba 40L2433DG

mypagio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Αφού και εγώ όπως πολλοί χάσαμε την προσφορά του EBW της Samsung UE46F5070 στα 389€ και κλαίω όπως και οι υπόλοιποι, με τα λίγα οικονομικά μου αποφάσισα να κινηθώ στην αγορά μιας καλής οικονομικής τηλεόρασης.

Στις παραμέτρους μου αναφέρω ότι δεν έχω ιδιαίτερες απαιτησεις αφού βλέπω ΜΟΝΟ ταινίες κατεβασμένες, δεν με ενδιαφέρουν οι αγώνες (δεν βλέπω μπάλα κλπ), δεν θέλω SMART TV αλλά ούτε και 3D. Στην αναζήτησή μου κατέληξα σε αυτές τις 2 από τον Κωτσόβολο την Toshiba 40L2433DG και την Sony KDL40R450 .

Θέλω τη γνώμη σας για τα παρακάτω:

Η Toshiba είναι στα 200Hz έναντι 100 της Sony αλλά αυτό που με προβλημάτησε πιο πολύ είναι το Λόγος Αντίθεσης  5000:1 της Toshiba ενώ η Sony έχει 1.000.000:1. Μεγάλη διαφορά αλλά δεν ξέρω τι είναι και πόση σημασία έχει.

Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει και να μου πείτε εσείς τι προτείνετε και για ποιο λόγο?

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε απάντησή σας.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πότε έπαιξε η  Samsung UE46F5070 στα 389 ? Θα είναι μάλλον από τις ΅προσφορές΅ που δεν παρέλαβε κανείς.

200Hz η Toshiba δεν είναι 100αρα είναι.Άρα κρίνεις.Μόνο και μόνο από την επωνυμία θα εμπιστεύμουν την Sony.

Τι να σου πω. Εγώ την παρασκευή το βράδυ την είδα και δεν την έκλεισα γιατι ήθελα να ρωτήσω για δόσεις σε πιστωτική.Την Δευτέρα το πρωί κατά τις 11 που πήρα μου είπε ο υπάλληλος ότι έδιωξε την τελευταία το πρωί, και ότι μέχρι την παρασκευή είχε 3 κομμάτια. Και πολλοί άλλοι φίλοι μου την είδανε και απορήσαμε αλλά μέχρι να το αποφασίσουμε είχε τελειώσει η προσφορά.

Αφού λέει στην Toshiba ρυθμός ανανέωσης 200Hz τι δεν είναι? Ψέμματα λένε? το άλλο μπορείς να μου το εξηγήσεις? Λόγος Αντίθεσης  5000:1 της Toshiba ενώ η Sony έχει 1.000.000:1 ?

Και εγω ψαχνομαι στις ιδιες .

Εχω δει την Sony KDL-40R450B στα 344€ στον κοτσοβολο .

Με τα ιδια € στην "ηλεκτρονικη" και η
Sony KDL-40R480B
http://www.skroutz.gr/s/4452733/Sony-KDL-40R480B.html

Αποψη κανεις για Tv σε αυτα τα λεφτα οπως ειπε και οφιλος

Όσα το δυνατόν λιγότερα. Για τηλεόραση εώς 42in.

Αλλά να μην πάρω και καμμιά μάπα Turbo-X. F&J κλπ.

Απο οτι ειδα εδω η SONY 40 R480  ειναι η πιο καλη επιλογη στα χαμηλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...