Προς το περιεχόμενο

αγορά Tablet 10' εως 250 ευρω.....

darkome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενδιαφέρομαι για αγορά tablet 10' και πάνω με κόστος έως 250 ευρώ......εχετε κάποια πρόταση?

Η χρήση ειναι internet,movies,games

Βρήκα την παρακατω προσφορά απο το eshop 

http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-yoga-b8000-59-388036-101-ips-quad-core-grey-p-PER.910166&sid=1

αξιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει τεράστια μπαταρία. Τα Lenovo έχουν αγοράσει την ΙΒΜ οπότε ναι αξίζει. Η μνήμη του είναι μικρή 1GB αλλά νταξ. Για μένα καλό είναι. Βέβαια, εγώ προτίμησα το GT3 8 inch με 80 ευρώ από amazon Αμερικής, οπότε κοίτα και από εξωτερικό. Μπορεί αν βρεις το ίδιο, να το θες τόσο πολύ, με 100 ευρώ φθηνότερα. Πάντως, να κοιτάς μεγάλη μπαταρία, για εμένα αυτό παίζει το μεγαλύτερο στο τάμπλετ η αυτονομία του.

Επεξ/σία από brotrainer

ενδιαφέρομαι για αγορά tablet 10' και πάνω με κόστος έως 250 ευρώ......εχετε κάποια πρόταση?

Η χρήση ειναι internet,movies,games

Βρήκα την παρακατω προσφορά απο το eshop 

http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-yoga-b8000-59-388036-101-ips-quad-core-grey-p-PER.910166&sid=1

αξιζει?

Και εγω το σκεφτηκα αρκετες φορες να το παρω αλλα με χαλαει λιγο ο σχεδιασμος....δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να το πιασεις με ενα χερι.

Εχει παιξει 2-3 φορες προσφορα στο eshop το συγκεκριμενο ακομα και στα 219€ πριν κανενα μηνα......269 δεν πιστευω οτι αξιζει να δωσεις......

Εγω παντος πήρα πριν 5μέρες το lg gpad και είμαι υπερευχαρηστοιμενος εκτός αν θέλεις να βγάζεις φωτογραφίες γιατι δεν εχει πολυ καλη καμερα και πιστευω να βρεις με κανενα 200αρι κομπλέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...