mastoras007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 καλημέρα. Ειμαι άσχετος με το όλο θέμα του σχεδιασμου και θέλω να ρωτήσω το εξής. θέλω να φτιάξω ένα λογότυπο για ένα κατάστημα Βασικά το λογότυπο υπάρχει ήδη απλά θέλω να το αλλάξω πχ να βγάλω μία 3d εκδοση ποιό μοντέρνα ποιο ''in'' να την βάλω εικόνα στο facebook και γενικά να τήν χρησιμοποιώ σάν λογοτυπο του μαγαζιου. πώς γίνετε? ποιός αναλαμβάνει κάτι τέτοιο? Κωστίζει?Αν ναί πόσο περίπου? Εδώ κάποιος κάνει αυτήν τη δουλιά? Στείλτε και pm αν θέλετε.
fylatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 3D έκδοση δε θα πρότεινα αλλά ένα καλό μοντέρνο vector μοντέλο. Αν θες ψάξε το Inkscape μπας και μπορείς να το κάνεις μόνος.
Zein Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μπορεις να κανεις ψευτο-3d με καμια γυαλαδα αμα θες. τσεκαρε εδω να παρεις καμια ιδεα αμα δε θες να προσλαβεις επαγγελματια γραφιστα να στο κανει. http://graphicriver.net/category/logo-templates
XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το 3D είναι πλέον ξεπερασμένο... ούτε καν gradient... (με ελάχιστες εξαιρέσεις)Το inkscape είναι πάρα πολύ καλό γιαυτή την δουλειά και κυρίως free.. Αν θέλεις μπορείς να προσπαθήσεις να το κάνεις μόνος σου... δες και μερικά Site: παραδείγματα Αν την πας σε διαφημιστική θα πάρεις σοβαρή και σωστή δουλειά, αλλά θα σου κοστίσει.Μπορείς να βρεις και κάποιον freelancer όπου πάλι θα πάρεις καλή δουλειά και θα είναι φθηνότερα.Δυστυχώς, πολλοί παίρνουν πολύ χαλαρά το θέμα του λογότυπου και γενικά της εταιρικής ταυτότητας...Είναι όμως το σημαντικότερο κομμάτι μιας επιχείρησης σε ότι αφορά την εικόνα της.Εντάξει δεν είναι ανάγκη να πάνε όλοι στην beetroot ή σε αντίστοιχα δημιουργικά γραφεία όπου θα τους βγει κάτι τέτοιο από 5000€ και πάνω...Αλλά τουλάχιστον να δώθει η δουλειά σε κάποιον επαγγελματία... Αν αποφασίσεις να την κάνεις μόνος σου την δουλειά, τουλάχιστον κάνε μια σχετική έρευνα με τον ανταγωνισμό για να μην ξεφύγεις τουλάχιστον στο ύφος...Μην αντιγραψεις αλλά μην κάνεις και άλλαν ντάλον...
fylatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το 3D είναι πλέον ξεπερασμένο... ούτε καν gradient... (με ελάχιστες εξαιρέσεις) Το inkscape είναι πάρα πολύ καλό γιαυτή την δουλειά και κυρίως free.. Αν θέλεις μπορείς να προσπαθήσεις να το κάνεις μόνος σου... δες και μερικά Site: http://designspiration.net/search/logo/">παραδείγματα Αν την πας σε διαφημιστική θα πάρεις σοβαρή και σωστή δουλειά, αλλά θα σου κοστίσει. Μπορείς να βρεις και κάποιον freelancer όπου πάλι θα πάρεις καλή δουλειά και θα είναι φθηνότερα. Δυστυχώς, πολλοί παίρνουν πολύ χαλαρά το θέμα του λογότυπου και γενικά της εταιρικής ταυτότητας... Είναι όμως το σημαντικότερο κομμάτι μιας επιχείρησης σε ότι αφορά την εικόνα της. Εντάξει δεν είναι ανάγκη να πάνε όλοι στην beetroot ή σε αντίστοιχα δημιουργικά γραφεία όπου θα τους βγει κάτι τέτοιο από 5000€ και πάνω... Αλλά τουλάχιστον να δώθει η δουλειά σε κάποιον επαγγελματία... Αν αποφασίσεις να την κάνεις μόνος σου την δουλειά, τουλάχιστον κάνε μια σχετική έρευνα με τον ανταγωνισμό για να μην ξεφύγεις τουλάχιστον στο ύφος... Μην αντιγραψεις αλλά μην κάνεις και άλλαν ντάλον... Ωραίος αυτό λέω κι εγώ 3δ=κιτς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα