Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν με πείθει. Όπως το κόβω θα είναι μια αποτυχημένη κωμωδία που θα βασιστεί στο όνομα που είχε χτίσει το πρώτο φίλμ. 

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν με πείθει. Όπως το κόβω θα είναι μια αποτυχημένη κωμωδία που θα βασιστεί στο όνομα που είχε χτίσει το πρώτο φίλμ. 

θελω πολυ να ειναι το ιδιο γαματη αλλα να πω την αληθεια, το περιμενω πολυ κατωτερο. Κατι ο "νομος" των σικουελ, κατι οτι ειναι πολυ προσφατη ακομα η υστατη μαλακια που ηταν το Anchorman 2.

Δημοσ.

θελω πολυ να ειναι το ιδιο γαματη αλλα να πω την αληθεια, το περιμενω πολυ κατωτερο. Κατι ο "νομος" των σικουελ, κατι οτι ειναι πολυ προσφατη ακομα η υστατη μαλακια που ηταν το Anchorman 2.

ναι, αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα να βγει το ιδιο καλη!!

lloyd-300x300.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή την πρώτη την θεωρείτε καλή; Πριν 20 χρόνια που βγήκε οι πιο πολλοί ήταν παιδιά και ήταν λογικό. Αλλά όταν την ξαναείδατε πρόσφατα σας ξαναάρεσε;

Εγώ τελευταία φορά την είδα δημοτικό-γυμνάσιο και δεν μπορώ ότι δεν μου άρεσε αλλά δεν πιστεύω ότι θα την ξανάβλεπα, πόσο μάλλον το καινούριο που θα είναι κατά 99% μια κακή απομίμηση του παλιού

• Like 2
Δημοσ.

η πρωτη ειναι επος.

αυτη δεν ξερω το τρειλερ δειχνει μερικες καλες στιγμες αλλα ειναι και καποια σημεια οχι και τοσο οκ :mellow: σαν να δειχνει οτι θελουν σωνει και καλα να ξεκουρδιστούμε τοσο στο γελιο που εχουν δοκιμασει τα παντα.

τεσπα,δεν χανω ελπιδα μεχρι τη τελευταια στιγμη.

Δημοσ.

god damn it, πως βλέπεις τον Jeff Daniels σε αυτή μετά το Newsroom?

Μα εκει φαινεται ο καλος ηθοποιος.. και στο δραμα και στη κωμωδια που χει περασει με flying colors.. ;)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γ@μησε η ταινιούλα παιδιά.. να τη δείτε..

Μέτρια μέχρι τη μέση, μετά τη μέση όμως περισσότερο γέλιο από τη πρώτη ταινία..

Καιρό είχα να γελάσω με αστεία Jim Carrey

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την είδα κι εγώ πριν 2 εβδομάδες παρ όλο που πηγαίνω πολύ σπάνια σε κωμωδίες και την 1η ταινία ΔΕΝ την έχω δει. Μπορώ να πω οτι πέρασε ευχάριστα η ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...