geo99rge Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 1 για τη γυναικα, 2 για το αμορε, 3 για το δευτερο αμορε, οσοι τουλαχιστον μπορουν να συντηρουν 3 σπιτια, αυτους θα βολεψει
Regulus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Επιτέλους. Τώρα θα έχω Cosmote, Vodafone και Wind και δεν θα μου τα πρήζουν στο τηλέφωνο για να αλλάξω εταιρεία... :-)
Noex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 θα βγαζεις καρκινο στο πιτς φιτιλι ! θα θες να κρυφτεις κ δεν θα μπορεις με 3 sim σε ενα κινητοο!! Ε ΡΕ προβατααααα
Captain Nemo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 θα βγαζεις καρκινο στο πιτς φιτιλι ! θα θες να κρυφτεις κ δεν θα μπορεις με 3 sim σε ενα κινητοο!! Ε ΡΕ προβατααααα Λες και δεν θα μπορείς να έχεις τις δύο σε κατάσταση πτήσης και να τις ενεργοποιείς όποτε τις θές αντί να κουμπώνεις ξεκουμπώνεις κάρτες
Chrisigia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Πολύ μπροστά. Τόσο μπροστά, που το λες και πίσω
cmor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι τόσο μάπα η κάμερα ?Μου κάνει εντύπωση γιατί αρκετά κινέζικα που έχω δει δεν έχουν θέμα με την κάμερα. Μήπως είναι θέμα λογισμικού ; Θα μου έλυνε πραγματικά τα χέρια αλλά εάν είναι τόσο άθλια η κάμερα είναι πρόβλημα για την χρήση που θέλω να κάνω (να μην κουβαλάω μηχανή στα ταξίδια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα