Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι developers όταν θα φτιάξουν εφαρμογές για αυτό το os θα έχουν τα εργαλεία να προσαρμόζουν το περιβάλλον της εφαρμογής στο desktop ?....ουπς στο background του παραθύρου ήθελα να πω....

Eιναι custom rom του android, δεν εχει "desktop ... ουπς "! :rolleyes:

Θα μπορουσε φυσικα να ειναι και μια ειδικη εκδοση του tizen φτιαγμενη ειδικα γι'αυτη τη χρηση και το developing να ξεκινησει απο την αρχη και να ειναι αποκλειστικα στραμενο για αυτα τα εξυπνα παραθυρα!

Στα τηλεφωνα δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να ειναι αδιαφανα οπως ειναι τα παραθυρα!

Δημοσ.

Το λέει για μερικούς που μόλις δουν το όνομα Samsung μπαίνουν για να τρολαρουν. Κάποιους για τους οποίους είναι κάτοχοι iPhone-wp και τυφλωμενοι ακόλουθοι αυτών των εταιριών.

χαχα και αυτη η λογική απάντηση στον windows 8;

Του τσάκισες την κοσμοθεωρία και θα φαει bluescreen :P

Δημοσ.

Στα τηλεφωνα δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να ειναι αδιαφανα οπως ειναι τα παραθυρα!

Τα δικά μου τα παράθυρα τα έχεις δει; Μιλάμε ότι είναι εντελώς διάφανα, είμαι μέσα και βλέπω έξω!

:devil:

• Like 2
Δημοσ.

Αν το καταφέρει και δεν έχει πρακτικά προβλήματα τότε η Samsung θα δημιουργήσει άλλη μια κατηγορία συσκευών, όπως έκανε και με τα phablet.

ΑΥΤΟ είναι innovation.

Δημοσ.
bounce2, on 12 Jun 2014 - 03:38 AM, said:

Αν το καταφέρει και δεν έχει πρακτικά προβλήματα τότε η Samsung θα δημιουργήσει άλλη μια κατηγορία συσκευών, όπως έκανε και με τα phablet. ΑΥΤΟ είναι innovation.

Εξήγησε μου γιατί είναι innovation για τη Samsung? Θα έλεγα ότι ΑΥΤΟ είναι άλλη μια αντιγραφή της Samsung. Νομίζω ότι κάποιοι άλλοι το έδειξαν πρώτοι και δεν αναφέρομαι στη Nokia μόνο.

Δημοσ.

Τα δικά μου τα παράθυρα τα έχεις δει; Μιλάμε ότι είναι εντελώς διάφανα, είμαι μέσα και βλέπω έξω!

:devil:

Σημασια οτι καταλαβες τι ηθελα να πω,παρα το λαθος που εκανα! B)

Δημοσ.

Πως λειτουργει η samsung οταν θελει να κυκλοφορησει ενα οποιοδηποτε προιον;

βημα 1ο

Περιμενει να βγει στην αγορα ενα πρωτοποριακο προιον το οποιο το θελει ο κοσμος και πουλαει σαν ζεστο ψωμι.

βημα 2ο

Η samsung αντιγραφει αυτο το προιον και βγαζει και ενα σχεδον ιδιο στην αγορα

βημα 3ο

ξοδευει τεραστια χρηματικα ποσα σε διαφημησεις προσπαθοντας να πησει τον κοσμο οτι το δικο της ειναι καλυτερο απο τα αλλα

βημα 4ο

στα χρονια που ερχονται , βγαζει το ιδιο προιον σε 1.000.000 διαφορετικες εκδοσεις, με συχνοτητα 1000 ανα ετος

Στη περιπτωση λοιπον των ευκαμπτων οθονων λειπει το βημα 1ο, οπως ελειπε και απο τα smartwatches

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα καταλάβει ότι το samsung που κρατά στα χέρια του δεν είναι android αλλά tizen ;

Αυτός είναι ο ρόλος του touchwiz!

Η samsung αν θέλει μπορεί να χτυπήσει το android. 

1) Έλλειψη Playstore - Εφαρμογών

2) Εντελώς νέο interface (αλλιώς θα τσιμπήσει μηνύσεις από google)

3) Αργό optimization - Updates λόγω πληθώρας συσκευών που κυκλοφορεί συνεχώς

Σύνοψη: Το tizen δεν θα πετύχει ποτέ κατά την ταπεινή μου άποψη και επίσης θεωρώ πως η samsung ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να γυρίσει τα flagship της σε tizen.

Δημοσ.

1) Έλλειψη Playstore - Εφαρμογών

2) Εντελώς νέο interface (αλλιώς θα τσιμπήσει μηνύσεις από google)

3) Αργό optimization - Updates λόγω πληθώρας συσκευών που κυκλοφορεί συνεχώς

Σύνοψη: Το tizen δεν θα πετύχει ποτέ κατά την ταπεινή μου άποψη και επίσης θεωρώ πως η samsung ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να γυρίσει τα flagship της σε tizen.

1. Το θέμα με τις εφαρμογές μπορεί να το λύσει σχετικά γρήγορα. Αν έχει τουλάχιστον τις πιο σημαντικές..

2. Το interface είναι το touchwiz που ανήκει στη samsung. Καμμία μύνηση δηλαδή και ο κόσμος συνηθισμένος στο touchwiz

3. Αυτό θα δείξει δεν το ξέρουμε.

Δημοσ.

Πως λειτουργει η samsung οταν θελει να κυκλοφορησει ενα οποιοδηποτε προιον;

βημα 1ο

Περιμενει να βγει στην αγορα ενα πρωτοποριακο προιον το οποιο το θελει ο κοσμος και πουλαει σαν ζεστο ψωμι.

βημα 2ο

Η samsung αντιγραφει αυτο το προιον και βγαζει και ενα σχεδον ιδιο στην αγορα

βημα 3ο

ξοδευει τεραστια χρηματικα ποσα σε διαφημησεις προσπαθοντας να πησει τον κοσμο οτι το δικο της ειναι καλυτερο απο τα αλλα

βημα 4ο

στα χρονια που ερχονται , βγαζει το ιδιο προιον σε 1.000.000 διαφορετικες εκδοσεις, με συχνοτητα 1000 ανα ετος

Στη περιπτωση λοιπον των ευκαμπτων οθονων λειπει το βημα 1ο, οπως ελειπε και απο τα smartwatches

Λειπει και το δευτερο βημα!Κυριως στις ευκαμπτες οθονες!

Τα αλλα 2,ειναι στανταρακι!

Δημοσ.

Ρε σεις που το προβλημα να βγαζει 1000 συσκευες το χρονο?Σας υποχρεωσε να τις αγορασετε?Ισα ισα που δινει επιλογες σε ολους για να παρουν οποιο θελουν και σε οτι τιμη θελουν υπαρχει καποια συσκευη της.Εβγαλε το note 3.Για καποιους ειναι πολυ ακριβο.Εβγαλε το note 3 neo στα 310 και εχει τα καλουδια του note 3.Ποιο το προβλημα σας να βγαζει 1000 κινητα καθε χρονο ξανα ρωταω?Παρτε οποιο σας κανει στην τιμη που θελετε και σταματηστε την καραμελιτσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...