iliasbal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδες..Προσφατα αγορασα προκαταβολικα μια καρτα δικτυου για το εξοχικο μου για να πιανω κανα δυκτυακι καταλαβαινετε..Ομως τι γινετε τωρα..ενω με το δικο της το καλωδιο(που ειναι 10μ) δεν εφτανε αποφασισα να παρω μια προεκταση αλλα 10μ..Μολις το συνδεω με την προεκταση μου λεει αγνωστη συσκευη USB..με το δικο της ολα μια χαρα..τι μπορω να κανω??Ευχαριστω προκαταβολικα..
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σύνδεσες τις 2 προεκτάσεις ενοείς να παει στα 20 m ; αν ναι τοτε λογικό ειναι γιατι απο καποιο σημείο και μετα χάνει το σήμα του το καλώδιο και δεν αναγνωρίζεται απο την usb εχει απώλεια δηλαδη
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Νομίζω οτι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις επιπλέον προέκταση γιατι οπως φαίνεται μετα υπάρχει απώλεια και δεν βρίσκει και το usb , ισως αν έπαιρνες κατευθείαν ενα 20 m και καλύτερη ποιότητα να μην εχεις απώλεις μπορει να το έβρισκε αν και παλι δύσκολο μου φαίνεται , για ποια κάρτα μιλάμε ;
iliasbal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 α σε ευχαριστω πολυ..αν βαλω δυο μετρα καλωδιο usb με ενισχυτη πανω και μετα βαλω και το 10μετρο? παλι θα εχουμε απωλειες?
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μπορεί και παλι να εχεις απώλεις δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα για μην ξοδέψεις και άδικα χρήματα. Ποια wifi κάρτα έχεις ;
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάτι τέτοια μου είχε κάνει παλιότερα κι εμένα ένα wifi adapter όταν έβαζα usb extension πάνω στη μανίσια προέκταση. Δοκίμασες και τις 2 περιπτώσεις σύνδεσης; Δηλαδή 1). πρώτα το usb extension που πήρες (να φεύγει απ' τη usb θύρα του pc) , μετά το μαμίσιο extension και πάνω εκεί το usb stick-αντάπτορα. 2). πρώτα το μαμίσιο πάνω στο pc, μετά το extension και μετά το στικάκι. Σε κάποιον που το διαβάζει αυτό μπορεί να φανεί μλκια, αλλά σε εμένα έπαιζε ρόλο στην αναγνώρισή του απ' το pc για κάποιον περίεργο λόγο. Εδώ να ρωτήσω και κάτι που μπορεί να έχει και κάποια σχέση με το θέμα, αν ξέρει κάποιος. Τα μαμίσια extensions, αυτά που είναι σαν μικρές βάσεις, παίζουν και κάποιον άλλο ρόλο (π.χ. ενίσχυσης σήματος ή ρόλο -καλύτερης- κεραίας ξέρω γω) πέραν του προφανούς (προέκταση του stick); Ρωτάω γιατί πρόσφατα δοκίμασα το εν λόγω wifi adapter χωρίς τη μικρή αυτή βάση-extension, αλλά με άλλο, απλό usb extension (ώστε το stick να είναι στην ίδια θέση) κι έβρισκε πολύ λιγότερα δίκτυα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από GiOrGoSk21
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μετα τα 5 μετρα το usb χρειαζεται ενισχυτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα