Tuxer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μου ζητησες σε παλιο σου ποστ να κανω κατι , Αν θελεις να λεγεσαι Moderator Σαλονικε πρεπει να το κανεις αλλιως να Μην δινεις συμβουλες, θεωρω πως καταλαβες τι εννοω , αν θες να καλυπτεις τα τσιρακια σου τοτε αστο ετσι . Ευχαριστω .
rfc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 δλδ φιλε μου ηρθες με ενα προβλημα, σου λεμε τη λυση, μας την λες, δε σε ξαναβοηθαει κανεις επειδη βλεπουν τι τυπος εισαι, βρισκεις την ιδια λυση απο ενα αλλο φορουμ και ερχεσαι εδω να μας πεις οτι πεταει ο ελεφαντας.... και στο τελος την λες στον moderator και αποκαλεις και εμας τσιρακια..... no comment 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μου ζητησες σε παλιο σου ποστ να κανω κατι , Αν θελεις να λεγεσαι Moderator Σαλονικε πρεπει να το κανεις αλλιως να Μην δινεις συμβουλες, θεωρω πως καταλαβες τι εννοω , αν θες να καλυπτεις τα τσιρακια σου τοτε αστο ετσι . Ευχαριστω . Καλο Και την επομενη φορα που θα προχωρησεις σε χαρακτηρισμους, σου υποσχομαι πως θα επεκταθει η ασχημη προιστορια που εχεις με τους "Σαλονικιους moderators".
Προτεινόμενες αναρτήσεις