Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, 

εδω και κατι μερες παρατηρω προβλημα με την ωρα στα Windows 7 εχω dual boot σε ξεχωριστο δισκο το Ubuntu 14.04 και τα Windows 7 στο Bios μεσα και στo Ubuntu η ωρα ειναι κανονικα στα Windows δε με παει -3 ωρες πισω.

το αλλαζω με το χερι και μετα παλι τα ιδια οταν θα κανω επανεκκινηση .

post-104460-0-65286100-1402467868_thumb.png

post-104460-0-42462900-1402467870_thumb.png

Δημοσ.

Την registry Δεν την πειραζω μην γινει κανα θεμα και μετα δεν εχω ορεξη για φορματ κλπ .

Δημοσ.

Να σε φωναξω να μου κανεις το φορματ μετα αν παει κατι στραβα ? οκ ετσι .

Δημοσ.

ναι μιας και ειμαι Ακαταλληλος θα παω σε καταλληλο , να σαι καλα ρε μαγκα με τα χορατα σου . 

Δημοσ.

ναι μιας και ειμαι Ακαταλληλος θα παω σε καταλληλο , να σαι καλα ρε μαγκα με τα χορατα σου . 

Δε κατάλαβα γιατί αρπάχτηκες.

Δεν πόσταρα για να σε απαξιώσω.

Μόνος σου άνοιξες θέμα για να λυθεί από τρίτο το πρόβλημα σου και είπες μάλιστα πως δεν πειράζεις ρυθμίσεις μητρώου και δεν κάνεις "φορμάτ".

Αφού είσαι κατάλληλος προς τι όλα αυτά τα παράπονα;

Δημοσ.

Πραφανως οταν κατι Δεν το ξερεις ρωτας και 3ους κανεις Δεν τα ξερει ολα αλλιως ας παει στην Nasa να εργαστει. Ναι ρε μαγκα δεν πειραζεις μητρωα ετσι απλα 

και το φορματ μιας και εισαι αστερι το ειπα ειρωνικα στον αλλον , ειστε κολληταρια και παιρνεις το μερος του ?

εδω ειμαστε για να λυθει το θεμα αν εχεις ορεξη για εξυπναδες πηγαινε στο humor.gr να τις δημοσιευσεις. 

Δημοσ.

Πραφανως οταν κατι Δεν το ξερεις ρωτας και 3ους κανεις Δεν τα ξερει ολα αλλιως ας παει στην Nasa να εργαστει.

Τότε γιατί αρπάχτηκες που σε είπα ακατάλληλο;

Και γιατί μου επιτίθεσαι; Που ακριβώς σου έγραψα εξυπνάδες;

Με τέτοιο ύφος (και διάθεση για συνεργασία) σε βλέπω να ρωτάς σε πολλά φόρα.

Δημοσ.

ρε αδικε αν εισαι Δικηγορος ή τπτ της Φιλοσοφικης κανε μας την χαρη και βγαις απο το θεμα αυτο να μιλησω με κανεναν για το προβλημα αντε  να τελειωνουμε που θα κανεις και υποδειξεις ,αντε στο καλο και καλο καφεδακι .

Δημοσ.

δες για κανενα malware, κανε κανα scan

Kαι τσέκαρε την μπαταρία της μητρικής CR2032 αν εχει τελείωσει και την αλλαζεις.

Επίσης

Click the time/date on the notification bar and click 'Change time and date settings'

Click 'Change time zone' and make sure that 'Automatically adjust clock for Daylight Saving Time' is selected

You may also want to double check your internet time settings

Ακόμα το παθαίνει συχνα απο dual/tripple ΟSes 

I've had this before when booting between windows and osx86/linux.

try adding the following DWORD to the registry and set the value to 1 and you have completely fixed the situation. 
Code:
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\TimeZoneInformation\RealTimeIsUniversal
Don’t forget the value change to 1 then reboot.

Youll probably need to do the same in Vista as I suspect booting to osx86 is causing the time to be set to universal time, then when u go back to windows vista or 7 its using local time and is then 1 hour out.
Δημοσ.

αυτο που λες οντως παιζει , υπηρχε ενα trojan που το βρηκα με το Panda το καθαρισα το pc μετα, οσο για την μπαταρια μου κανει απορια γιατι στο Bios εχει την κανονικη ωρα, στο Ubuntu εχει την κανονικη ωρα  και εκει μπερδευει το πραγμα, 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...