Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ hp 6730s ο φορτιστης εχει χαθει και θελω να παρω εναν καινουριο και απο ebay δεν εχω προβλημα εψαξα αλλα ηθελα να ρωτησω τι διαφορα εχει ενας που ενααι 90watt με εναν 65watt ποιον πρεπει να παρω

Δημοσ.

Δε πειράζει να είναι παραπάνω Watt, αρκεί να παρέχει τα volt που χρειάζεσαι αν είναι 18.5V πρέπει να πάρεις 18.5V φορτιστή όχι παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ hp 6730s ο φορτιστης εχει χαθει και θελω να παρω εναν καινουριο και απο ebay δεν εχω προβλημα εψαξα αλλα ηθελα να ρωτησω τι διαφορα εχει ενας που ενααι 90watt με εναν 65watt ποιον πρεπει να παρω

Τα 65 watt επαρκούν για το laptop σου. Τα περισσότερα watt, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, δεν κάνουν κακό, αλλα στοιχίζουν παραπάνω, χωρίς να είναι απαραίτητα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα χαλασε η ακρη του καλωδιου του φορτιστη,δεν κανει καλη επαφη μαλλον,και εψαξα να βρω καινουριο αλλα το δικο μου λεει 19.5V και 65W και δεν βρηκα τετοιο συνδυασμο και φοβαμαι μην παρω καποιο λαθος και παθει και ο υπολογιστης καμια ζημια.

Εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/3868223/HP-Pavilion-2000-2d01-sv-i3-3110QM-4GB-500GB.html

Και αυτο ειανι φωτο απο το κουτακι του φορτιστη.Αν μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιο που ταιριαζει σιγουρα στο λαπτοπ μου θα το εκτιμουσα.Αν ειναι δυνατο απο το σκρουτζ γιατι δυστυχως δεν μπορω να περιμενω απο το εξωτερικο.Ευχαριστω

post-406863-0-10992200-1490530827_thumb.jpg

post-406863-0-88757300-1490530830_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.e-shop.gr/multienergy-replacement-ac-adapter-for-hp-195v-65w-333a-p-PER.212283

ανέβασε και μια φωτό απο το πιν(τροφοδοσία)

Ευχαριστω αλλα νομιζω το βυσμα νομιζω δεν ταιριαζει σε αυτο.7.4*5.0 πρεπει να ειναι το δικο μου αν δεν κανω λαθος

Επεξ/σία από fastnq2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...