olympiakakias7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια θα με βοηθησετε παρα πολυ λογικα καποιος θα ξερει.. αγορασα ενα hp g62 και το κλεισα.. οταν ξυπνησα πηγα να το ανοιξω το μηχανημα δουλευει αλλα δεν μου δειχνει τιποτα στην οθονη.. εκανα ρεσταρτ το συνδεα με την τηλεοραση τιποτα.. μετα απο 1 ωρα το συνδεω με τηλεοραση και ανοιγει κανονικα.. μετα το κλεισα και δεν ανοιγει με τιποτα.. το ειχα αφησει κλειστο 3 μερες.. και σημερα το ανοιγα και δεν εκανε τιποτα του κανα 10 ρεσταρτ τιποτα.. το πηγα στον θειο μου κατω το βλεπει πατησε κατι fn+f4 κατι περιεργα δεν ανοιγε.. ερχομαι πανω το βαζω στο ρευμα το ανοιγω ετσι σαν τελευταια προσπαθεια και το λαπτοπ ανοιξε μπηκα facebook επαιξα λολ!! πριν απο 1 ωρα το κανα ρεσταρτ και ανοιξε ξανα. οταν το κανω τερματισμος τοτε δεν ανοιγει μετα.. στο f13 εχει ενα λουκετο.. καποιος που ξερει ασ μου πει για να το φτιαξω το προβλημα γιατι δεν εχω pc! μηπως ειναι ρυθμιση ? η μηπως ειναι κατι με την μητρικη? επισης αποτι ξερω εχει μεταλικα pads παιζει να φταινε αυτα? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από olympiakakias7
giorgosathens Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δεν δοκιμάζεις να κανεις Restore Defaults στο BIOS?
olympiakakias7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δεν δοκιμάζεις να κανεις Restore Defaults στο BIOS? πως γινετια αυτο εφοσον δεν αοιγει?
pc_master_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 οταν ξανα ανοιξει λπν , καντου ενα restore στα bios , η ανοιξε το λαπτοπ και βγαλτου την μπαταριουλα που υπαρχει για το bios , για κανα 20-30λεπτοπ και ξανα τοποθετισε την ετσι θα γινει το restore . δοκιμασε να του κανεις και φορματ αν και δεν παιζει να φταιει κατι τετοιο... τα pads αν εννοεις αυτα που μπαινουν για την ψυξη του λαπτοπ , η μονη περιπτωση να φταιγαν θα ηταν να μην πατανε καλα, αλλα αυτο ειχε συμβει , τοτε θα ειχε βγαλει καπνους το λαπτοπ μετω που θα πατουσες απλα να εκκινησει .
LambisElef Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καπνούς να βγάλει το λάπτοπ λίγο δύσκολο Το λάπτοπ να φανταστώ δεν έχει εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα