manos_mpoukali Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 γεια σας φιλοι μου! εχω το εξης θεματακι.. εκανα επεκταση μνημης απο 3gb στα 4gb και μου αναγνωριζει τα 3.582.. πηγα στο msconfig κ το ρυθμισα στα 4 αλλα τπτ! το λειτουργικο μου ειναι win7 64bit και η μητρικη υποστιριζει μεχρι 8gb.. τι παιζει;;;; ευχαριστω!
pesis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 κανε ενα update τα windows το ειχα παθει και γω μετα απο ενημερωση εστρωσε.
manos_mpoukali Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 κανε ενα update τα windows το ειχα παθει και γω μετα απο ενημερωση εστρωσε. τις εχω κανει ολες..!
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Συνήθως αν εχεις onboard κάρτα γραφικών σου δεσμεύει λιγο απο την ram , ρίξε μια ματιά εδώ Τα windows δεν μπορούνε να χρησιμοποιήσουν ολη την διαθέσιμη ram που εχω τι να κανω ? μηπως βρεις άκρη
mastoras007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μήπος έχεις windows 32bit? Αν ναι τοτε μέχρι τόσο μπορεί το συστημά σου να δουλεψει όσο ράμ και να βάλεις, Αν βάλεις windows 64bit τηα στα αναγανωρίσει και τα 4 και πολύ παραπάνω ακόμα αν βάλεις.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Έχει win7 64bit το αναφέρει αλλα μάλλον η onboard κάρτα γραφικών δεσμεύει αυτην την ram 2
manos_mpoukali Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Συνήθως αν εχεις onboard κάρτα γραφικών σου δεσμεύει λιγο απο την ram , ρίξε μια ματιά εδώ Τα windows δεν μπορούνε να χρησιμοποιήσουν ολη την διαθέσιμη ram που εχω τι να κανω ? μηπως βρεις άκρη δυστυχως το bios δεν μου εχει αυτες τις ρυθμισεις φιλε μου.. η επιπλεον ραμ που εβαλα ειναι αλλης εταιριας απο τις υπολοιπες αλλα στην ιδια συχνοτητα οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο λογικα.. bios update πως κανουμε;;
JimxxZe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, μόλις πρίν λίγο παρέλαβα αυτήν την Ram kingstone 4gb http://www.shop4u.gr/127-ypologistes/137-pc-parts/165-mnimi-ram/13447-Kingston-DDR3-SO-Dimm-4GB-1333MHz-KVR13S9S84.html για να επεκτείνω την ram του laptop το οποίο είναι αυτό Fujitsu siemens ah530 gfx http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-Lifebook-AH530-Notebook.40469.0.html To laptop εξαρχής είχε δύο slot μέσα, συνολικά 3gb (2gb +1gb) και είχα βγάλει το 1gb και είχα προσθέσει αυτήν την kingstone 4gb που είναι παρόμοια με αυτήν που πήρα σήμερα http://www.skroutz.gr/s/292787/Kingston-4GB-1333MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-SODIMM.html Αφού την τοποθέτησα ακολουθώντας την διαδικασία κανονικά (είχα αποσυνδέσει τροφοδοτικά + μπαταρία) άνοιξα το laptop αλλά δεν μπόρεσε να ανοιξουν τα windows και πλέον κάνει ρεσταρτ και ζητάει να κάνω είτε repair (το οποίο ενώ το πατάω απλά φορτώνει 2-3 μπάρες με windows files και επειτα κανει ρεσταρτ παλι) είτε κάνω normal start και κολλάει στην οθόνη με το λογότυπο εκκίνηση των windows. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Μπήκα στον Bios και έχει αναγνωρίσει κανονικά την ram και δίνει συνολικά 8gb. Πρίν προσθέσω την καινούργια είχα 6gb στο σύστημα και λειτουργούσε χωρίς προβλημα Κάποια βοήθεια όποιος γνωρίζει ευχαριστώ
pesis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 1) οι ραμ πρεπει να ειναι ιδιες σσε ολες τις συχνοτητες volt mghz για να δουλεψουν αν ειναι διαφορετικες εταιριες. 2) απ'οσο ξερω 3γιγα ραμ 2+1 βαζουν σε 32bit συστηματα. 3)δοκιμασε με μια 4αρα (αν και τα λαπτοπ με τις ραμ ειναι λιγο πολυπλοκα. εγω εχω 2+1 αν βγαλω την 1 γιγα δεν ανοιγει καν. black screen) 4) βλεπουμε
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 απενεργοποίησε την καρτα γραφικων του επεξεργαστη από το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα